***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

fetelor am dureri de burtica jos si ma doare si spatele.vad ca nu ma lasa.daca nu ma linistesc pana la 3,30 fug pana la cabinet la doctora ca e aici langa casa

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by andradap

Gata... acum ma pregatesc de plecare... trebuie sa iau camasile alea de noapte... din piata! Sper sa gasesc niste camasi luuuungi pana in pamant sa nu mi se vada deloc picioarele ... Oricum cred ca voi purta doar in prima zi, apoi trec pe PIJAMALE (n-au decat sa urle alea la mine.... FAC PE PROASTA si tot ca mine fac )

Asa ma gandeam si eu...prima zi apoi pijamale

LAURACATU si SADICUTZA FELICITARI !!!!!!!!!

lavini e posibil sa ne intalnim acolo..maine am si eu programare...la ce ora vii?

Florentina Roman eu sunt pentru fiole din plastic sau la punga ser fiziologic. Sunt contra sticlei pentru ca e posibil sa ramana pilitura de sticla si cum noi vom folosi si la ochisori...nu mi se pare chiar ok. E doar o masura de precautzie...nu o certitudine.

cristinamaria am cumparat si eu aparatori...de cand ai inceput sa le folosesti? Spital sau acasa?

Madi ser fiziologic in fiole de plastic sunt si in cora

numai_eu in legatura cu celulele stem: am sunat, a doua zi am primit contractele (vineri) , luni le-am trimis completate, marti mi-au confirmat ca au ajuns si miercuri a venit kitt-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Ancamari Si eu cand am vazut burticutza Andradei m`am vazut mai ca de obicei..
Si eu mai intentionez sa stau o saptamana cu puiu` in burtica...ba chiar 10 zile...doar sa nu se hotarasca ea mai devreme(ceea ce nu cred)..dar imi va zice mai multe maine doctorita la control!Stiu ca si tu nasti la Municipal...si da..ar fi chiar tare bine sa ne intalnim acolo...dak nu se intampla ceva eu peste 10 zile,adica pe 18 mai ma duc la cezariana..Tu cum nasti?Si cu ce doctor?

Mie mi`a schimbat adineaori cablul la internet..m`am mutat de la o retea de cartier la RDS...si se vede..deja mi se incarca mult mai repede pagina de pe DC

Mercic la toate fetele care mi`au raspuns la intrebari...

Chiar pe unde umblati voi fetelor ca tare ma plictisesc singurica pe aici....nici nu`mi mai aduc aminte de cand n`am mai postat atatea mesaje pe forum...in ultima vreme doar va citeam..azi nu am stare deloc

Mone 38+ Maria Antonia

Burtik Mone 35+

Burtik Mone 38+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

anul trecut pe vremea asta eram noi in focuri de la mamici de mai iunie 2006 asa ca va dati seama ca mai lacrimam si noi pe topicul vostru:)
gogosica nu ca vreau sa te sperii da la combinatia de dureri burta-spate ii zice contractie si se cheama ca ai intrat in travaliu.
va urez travaliu usor, nasteri rapide si bebici sanatosi

quote:
Originally posted by piticasigogosica

fetelor am dureri de burtica jos si ma doare si spatele.vad ca nu ma lasa.daca nu ma linistesc pana la 3,30 fug pana la cabinet la doctora ca e aici langa casa

poze
Iri 37-38+ si Iris

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Lulu, maine m-a chemat de la 10.O sa port un tricou rosu, mulat .mi-ar face placere sa ne vedem acolo.Am si io o intrebare ca nu am fost niciodata la Giulesti:pe unde e intrarea?Se intra din Calea Giluesti, sau de pe vreo straduta laterala?Noroc cu aceste cursuri, ca altfel ma apuca nasterea si nu stiam pe unde sa intru in maternitate.

Lavinia, 33+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

monytza pai uite ce am facuta zi de exemplu. Dupa ce a plecat tati la serviciu am mai stat cam 1 ora in pat si am citit sau am stat pur si simplu (ca de adortmit nu mai adorm). Apoi am intrat pe DC, iar am citit, AM bagat aspiratortul, am spalat pe jos, am mancat m-am uitat putin la tv si acum am intrat iar pe Dc. O sa plec in curand sa platesc 2 factur aici in zona, cand ma intorc o sa calc 2 perechi de pantaloni si ma apuc de facut mancare pentru masa de seara. Adica pui cu samntana si cartofi prajiti .
Cam atat. Maine mergem la dr sa vedem cat mai avem de gand sa stam.

amely si alyna tare frumusei davidutzii vostrii. Amely bine ai venit acasa.

michelle felicitari pentru bebelin. Il cheama ca pe sotu' meu .

pitica uite daca e sa fie

Mica 38+5 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Paflo

Madi, Cristinamaria, Eimotto si celelalte proaspete mamici - sa ne mai povestiti de bebeici cand aveti timp!

Eimotto - merci ca ai zis de adeverinta de salariat, eu am intrebat pt ca nu aveam chef sa ma agit degeaba cu ea.

Liviana - mult curaj si putere sa o ajuti pe mamica ta!

Monytza, eu pe 18 mai ma duc la ultimul control (daca mai apuc) sa vedem cat a crescut bebe (acum cred ca are ~3,4 kg) si sa vad atunci ce hotaraste dr. Radoi, in principiu si el si eu vrem nastere naturala. Acum depinde si de cat mai asimileaza copilul (stiu ca la un moment dat unii se opresc din crestere sau le scade ritmul de crestere, iar altii cresc de nu se mai opresc).

Eu pt nastere naturala m-am gandit sa dau asa, dar ma intereseaza mult de tot si parerea voastra:
- moasa 1 mil. Credeti ca in Municipal se prezinta mai multe pe post de moase? Alina aza povestea ca i s-a intamplat, dar nu mai tin minte unde a fost ea.
- neonatolog 1 mil. Am auzit eu bine ca unele dr de la neonato din Municipal nu vor sa ia nimic? Sau e doar un zvon?
- anestezist 1,5 mil. Credeti ca e mult pt o epidurala pe care doar o monteaza si pleaca?
- asistenta anestezistului - nu am nici o idee! Poate ma ajutati voi.
- alte asistente de prin sala de travaliu - 10 ron ajung? Sau la nastere normala nici nu sunt prezente asemenea asistente?
- la dr inca nu m-am decis, oricum o sa-i dea sotul la sfarsit ca mie mi-e jena sa-i dau la inceput (e ca si cum as insinua ca altfel nu-si face meseria in conditiile in care eu am incredere si ma las complet pe mana lui), intai sa-mi vad eu copilul bine sanatos, eu asa zic. Dar daca stiti cam cat se da la dr pt o nastere naturala in mod obisnuit la Municipal? m-ar ajuta f. mult ca punct de plecare.

Anca, 38 fix Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Pitica - mult succes!

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by papadie

anul trecut pe vremea asta eram noi in focuri de la mamici de mai iunie 2006 asa ca va dati seama ca mai lacrimam si noi pe topicul vostru:)
gogosica nu ca vreau sa te sperii da la combinatia de dureri burta-spate ii zice contractie si se cheama ca ai intrat in travaliu.
va urez travaliu usor, nasteri rapide si bebici sanatosi

quote:
Originally posted by piticasigogosica

poze
Iri 37-38+ si Iris

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Multumim frumos pentru sustinere!!! Noi va uram bebei sanatosi!!

Mergi la inceput

Mica - succes si tie maine la dr!

Monytza - de ce nu apari pe lista cu cezarienele programate?

M-am uitat pe listuta si sunt multe fete cu DPN zilele astea sau deja au depasit DPN, si chiar daca nu avem vesti de la unele din ele in ultima vreme, EU PUN MAJORETELE LA TREABA! La fel si pt surprize!

burtica

Mergi la inceput