***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)
Raspunsuri - Pagina 14
Florentina Roman spune:
Michelle, Amely, bine ati revenit! Se vede ca sunteti foarte fericite!
Poohy, dintotdeauna mi-am dorit sa fiu un pic mai grasa, toata copilaria si adolescenta mi s-a spus slabanoaga, ca mananc ciorba de cuie si mancare de scobitori, etc.
Chiqui, si al meu avea 2300 la 34 spt, dr zicea ca la nastere o sa aiba in jur de 3-3,2kg.
Oof, si eu am de calcat si mi-e o leeeneee.
37+ si Tudor(5.07.2002)
Madi spune:
quote:
Originally posted by eimotto
Madi - si Yannisu scoate sunete muuulte. Eu am avut acest soc la primul copil pt ca nimeni nu imi spusese. Sunt o combinatie inter maraieli, icnete si caraituri si sunt stresante noaptea(desi stiu ca sunt normale)
Ai descris exact sunetele, Eimotto. Asa face si bebelina mea. Mie imi era teama sa nu aiba vreun discomfort, sa nu o doara burtica sau sa incerce sa aiba scaun si sa nu poata...
Madi si
Ana TeodoraAna Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Voiam sa felicit si eu noile mamici!! 

Madi si
Ana Teodora
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
andradap spune:
Dianalaura, asa sa faci... sa ma astepti putin si pe mine!!!
Eu iti tin pumnii sa ti se implineasca dorinta si sa nasti dupa ce nasc eu! ![]()
Pitica... si eu sper sa te fi inselat... dar am eu un feeling ca seman cu tine si ca deci amandoua suntem niste "medii de cultura" foarte BUNE pt. puii nostri... si ca o patesc si eu ca tine... Desi VREAU sa va marturisesc ceva: AM UN FEELING... ca ansc VINERI... pe 11 MAI
Si eu care voiam sa NU petrecr week-end-ul in spital
...
Poohy, ai dreptate: MULT a fost, putin a ramas.. .dar putinul asta trece cel mai greu... Am dreptate? ![]()
Numai_eu...
Acum am luat si camasile, le-am si spalat, ba chiar s-au si uscat... sa vedem daca vine ![]()
Monytza... eu am luat tampoane de la NUK...si daca tot mi-ai dat idei cu burtik ta... hai ca postez si eu poze noi cu ea... ca poate or fi ultimele...
Eimotto... cu mana pe inima... PROMIT sa dau o bere... daca nasc pe 9!!!
Doamne... oi avea tu gura mai aurita decat a mea??? Ce bine ar fi sa nasc cum zici tu: pe 9 MAI... 
Fetelor... cu...
mai usor ca faceti pofta si muritorilor de rand care nu au parte de asa ceva 
Chiqui... eu le-am spalat si calcat...apoi le-am pus in pungi... Iar pe unele le-am bagat direct asa in sifonierul lui...
Liviana
...
sa dea Dumnezeu sa fie bine MAMA ta!!!
Carrie ma bucur ca te-ai mai linistirt dupa vizita la dr... Ma bucur ca ai scapat de provocare si ca e colul lung 
ELTEKA!!! CAPUL SUS!!! Ce? Eu ma ingrijoram la 36s+4z cand puiul meu abia avea 2.800??? Si cica baietii ar trebui sa fie mai mari!!! Ca sa nu mai zic ca sunt tot felul de erori + / - cateva sute de grame, care nu-s de ici de colo!!! Hai nu mai fi SUPARICI!!!
Eu mereu am privit partea buna: "Si ce daca e mai micutz un pic... inseamna ca e finut cu mine si nu vrea sa ma chinuie prea tare la nastere
"... HAi sa "vedem" un zambet 
Didi... sa inteleg ca o majoreta e si pt. mine??? Ca eu de vrut as vrea si AZI sa nasc..dar... daca nu vrea!!!
Mersi pt. INFO cu GIULESTI ![]()
Alyna24... ce frumos e DAVIDUTZ!!! Si ce mamik fericita esti tu... deja iti plimbi in carut baiatu'!!! 
Cristinamaria
si asteptam poze si cu Rares al tau!!! 
Michelle, felicitari si sa va traiasca bebe ALEXANDRU!!! 
PS: Eu azi am ajuns la 07:30 in piata si inca nu isi desfacusera oamenii tarabele asa ca m-am mai plimbat putin prin jurul pietii
dupa care am cumparat 2 camasi si am venit acasa si acumn sunt spalate... asteapta doar sa fie folosite
dar... NIMIK !!! 
Pun si eu POZE cu "BURTIK" (facute azi... ideea am luat-o de la MONYTZA... dar la mine sper sa fie ultimele cu burtik in formula 2 in 1
)
HAINUTZE Antonio
Andrada
39+ cu
Antonio
piticasigogosica spune:
Mai burticilor ce v-a apucat ,am deschis eu ziua cu mesajul ala ca ..."unele mame nu nasc..."
Pana la urma nici una nu a depasit 40,nu???
Lor le e asa de bine acolo,noi ne agitam.
Elteka,Mica,minuita nu va mai faceti atatea probleme cu greutatea lui bebe fiindca masuratorile de eco dau mari erori dupa cum bine stiti.In plus mi-a explicat doctora ca e posibilo sa se faca eco intr-o perioada cand bebe a papat mai bine si e mai grasut dupa care stangneaza sau invers,din acest motiv nu cred ca e reprezntativ.In plus Mica tu esti inalta si bazinul tau cu siguranta iti permita sa faci bebe si de 4kg,asta daca tu vrei neaparat cezriana.Oricum stie natura ce face.
Amelyyyyyyyy sa-ti traisaca dulceata,e tare dragalas David!
Vad ca Cosmin al meu mai intarzie...
Michelle sa-ti traiasca puiutul!
Livina tinem pumnii pentru mama ta!
Andrada nu e gata camasa de noapte?
poze
Iri 37-38+ si Iris
piticasigogosica spune:
Andrada cred ca am postat in acelsi timp ![]()
E posibil sa fie asa cu "mediile de cultura".Apropos ai ramas repede insarcinata?!![]()
Da zi su tu ce fetele astea cu
sa mori de ciuda nu alta.Eu cred ca daca ai propun sotului nu mai doarme acasa...de frica 
Parca semnul asta e mai misto
,nu?
poze
Iri 37-38+ si Iris
piticasigogosica spune:
Hai ca am chef de vorba azi ![]()
Vroiam sa va spun ca am asa un sentiment ciudat azi.De cand sunt singura acasa(iris la gradi)am atat libertate...eu nu mai stiam cum e de 3 ani si ceva...ciudat
si nu stiu ce sa fac cu ea(libertatea).Acum ma gandesc sa ma bucur cat mai pot ca acum vine bebe si gataaaaaaa.
Pe de alta parte mi-e dor de matza mea ![]()
poze
Iri 37-38+ si Iris
numai_eu spune:
Am venit si eu acasa sa mananc ceva ca dimineata am fost la analize asa ca nu gustasem nimic de aseara si eram lihnita de foame.
Michelle felicitari, sa va traiasca puiutul si sa va bucurati de el.
Alyna, am vazut pozitele cele noi cu bebe David, este un scumpel. Asa drag imi e cand va vad vorbind de bebeii vostri pe care ii cheama David si Andrei cum o sa-l cheme si pe puiutul meu si nu mai pot de dorul lui. Abia astept sa vina pe lume.
Andrada, ce buritca frumoasa ai. Nici urma de grasime pe acolo. Acum ca e totul pregatit poate o sa vina in sfarsit si bebe Antonio. Pun majorete, poate se indupleca sa vina mai repede 

.
Am si eu o intrebare pentru fetele care au semnat contractul pentru recoltarea celulelor stem. Cam cat dureaza din momentul in
care ati luat legatura cu firma si pana ati primit chitul de recoltare acasa? Ca m-am trezit si eu cam tarziu si nu stiu daca mai este timp.
Acum ma duc sa-mi spal masina ca arata de parca a plouat cu noroi pe ea. De fapt, a fost o ploaie tare ciudata duminica noaptea, ca toate masinile din oras arata cam la fel. Imi e si rusine sa merg cu ea pe strada, la clienti ce sa mai vorbesc. Dar acum o fac frumoasa si apoi imi reiau munca in conditii optime.
katthy spune:
dupa o absenta f.f.f. indelungata.
In schimb am urmarit totul, din umbra, pagina cu pagina.
Felicitari tuturor mamicilor care si-au vazut puisorii 

Astazi ma bucur de prima zi de concediu si vorba Piticai ... nu prea stiam ce sa fac cu libertatea mea. Pana pe la 10 cand m-am apucat de putina ordine si de facut ceva bunut de papica.
Ieri am fost la control si concluzia dr: colul este inchis, gros, lung.
Numai ca eu ma simt destul de rau dupa ziua de ieri. Dupa control am trecut pe la servici am predat inlocuitoarei dosarele de rigoare si apoi inca o plimbare mica ajungand acasa pa le 14 (plecata de dim de la 8).
Am ajuns terminata cu dureri de burtica si de spate. Spre seara au aparut si cateva pete maronii. Dimineata eram bine dar acum iar au aparut petele si durerile de burtica si spate.
Si inca ceva..... parca nici nu pot merge simt o presiune jos si tare ma incomodeaza. 
Problema e ca nu-mi dau seama daca sunt contractii
sau e doar bebelina care isi face loc.
Oare vine? Clar... o iau razna..
katthy
38 + 
ancamari spune:
Tot citesc de vreo 2 ore si acum sa vad ce-mi aduc aminte, sunt f. imprastiata zilele astea.
Sadicutza, Lauracatu si Michelle - Felicitari! Sa va creasca puiutii repede, sa fie sanatos si papaciosi!
Amely - Bine ai revenit, e un scump baietelul tau
si tu arati f. bine.
Alyna - David creste si cred ca ii place pe afara...

Fetelor, eu tocmai din cauza ca nu am gasit decat ser fiziologic din ala scump, v-am zis sa cautati si sa va luati mai ieftin daca mai gasiti. La mine in zona in 4 farmacii am fost si numai scump am gasit. Poate imi ziceti si mie unde gasiti voi la punga sau borcan.
Elteka, stai linistita, cat ar fi de performant ecograful tot are eroare semnificativa in perioada asta. Poate ar fi mai bine sa nu te mai masoare atat de des si pe tine si pe copil, e un stres in plus pt tine.

Andrada, cred ca dupa ce vine Antonio tu o sa cantaresti la fel ca inainte, cand iti vad coastele si manutele ma simt ca un elefant! Bravo tie! Ma consolez si eu ca zic ca-s mai batrana!
Monytza, si eu am burticuta ca a ta! Cred ca deja sunt puiutii copti acolo inauntru. Poate ne vedem la spital, dar eu mai vreau sa mai stau o saptamana. Eu am luat tampoane pt sani de la Chicco (23 ron/30 buc), sper sa fie bune. Nu le-am incercat pt ca la mine nu a curs nimic inca.
Eu schimb pijamalele de noapte cu unele de zi pentru ca pe mine nu ma mai incape nimic altceva si daca tot nu ies din casa zile intregi si sotul ajunge acasa pe la 10 seara cand oamenii normali se baga la culcare... chiar nu conteaza.
Raportez 20 kg! Ultimele 2 le-am pus din cauza de pizza comandata acasa, sambata seara am fost si am mancat in oras, vineri dupa ce am scapat de la dr am trecut o fuga pe la McD, asa ca uite cu ce ma laud eu din we.
Pitica, Andrada - si pe mine ma zapacesc fetele astea pofticioase de
Sunt cam acri strugurii astia, ce sa zic!
Dianalaura - mercic de vis! Si eu ma cam visez in diferite ipostaze de nascare, sau cu bebe mic in brate... Unul mic dupa care m-am topit toata era brunetel cu ochi de un albastru intens. Si noi nu avem ochi din astia in familie, sotul imi zice sa ma potolesc si sa fiu realista pt ca nu are cum sa fie al nostru asa. Poate doar brunetel!![]()
Carrie - eu te sustin sa stai cuminte in pat pana duminica, nici nu e mult daca stai si te gandesti.
Anca, 38 fix
Andrei Cristian
burtica