***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare si de la noi...

Laura si Sadicutza sa va traiasca puisorii!!! Refacere usoara si voua taticilor multa rabdare!

Sobi, felicitari pt saptamana!!!

Anca-Poohy e deprimant in concediu, nu?

ELTEKA, asteptam sa vii de la medic. Vad ca te-ai cuplat cu Raluca. Daca e marti e zi de doctor.
Altfel, ne luam de mana, in legatura cu cresterea lu bb, evident. In saptamana trecuta am tot studiat si invartit problema cresterii pe toate partile. Bine ca a crescut, ca doar nu-s purcei sa ii ingrasam. Nu au un grafic sau ei cel putin nu-l cunosc
Din cate am inteles/dedus din toate datele studiate/explicate ma rog sa creasca bb meu macar 100. La mine NU crescuse deloc in 3 saptamani si ceva si tot nu au facut nimik.
Hai nu mai fi deprimata ca ma vad pe mine.

PEPSica, am glumit in legatura cu Burtica. Cum spunea Androix, e numai burta de tine !

Miniuta, ce ai pus in bagajul ala? Ca io tot is in ceata cu toate explicatile persoanelor care au nascut aici. Multe imi spuneau ca: mergi ca la hotel dar chiar asa o fi? Mi-am luat un trening nou 3 perechi de pijamale, imi trebuie evident si o camasa dar am una, nu, nu cu pene cum au fetele din Jp plus trusa de cosmetice. Cam atat. Imi mai confectionez niste tampoane just in case dar nu m-oi duce cu bagajul ca la Giulesti.

Ah, mi-am adus aminte in legatura cu Giulestiul. Atunci cand am nascut nu m-am gandit, dar ulterior mi-a parut rau. Fetele care nasc la giulesti, alaptatul e la 3 ore asa ca puteti merge acasa in papuci sa faceti un dus, sa beneficiati de o toaleta curata si de ce mai vreti voi si apoi va intoarceti.

pt cine mai vrea sa nasca azi !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mica, gand la gand cu bucurie ca acum am venit la calculator
Nu am terminat de calcat - pana la urma ieri nu am facut nimic ca a venit fratimiu' la mine toata ziua - poimaine pleaca iar pentru cine stie cati ani (si bineinteles ca nu direct acasa in Finlanda, se duce intai sa se plimbe prin america de sud )
Asa ca abia azi dimineata m-am apucat - si am terminat prima runda - cearceafuri, lenjerie de pat, paturici, aparatori pat, scutece, prosoape etc
Eu nu le pun in pungi de plastic...
Acum ma gandeam sa mananc niste cascaval pane (nu e bun decat ce ingrasa bine :D) si dupa ma apuc de hainute

Si trebuie sa completez bagajul de spital - sa fac plicurile, sa pun ultimele chestii pe care le-am cumparat... Dar iese super mare! Daca mai pun o paturica si un prosop de bebe - impreuna cu vata care si ea ocupa, imi ies cel putin 2 genti
Am vazut o camasa de alaptat ca a mea in poze, dar nu mai tin minte la cine Cred ca Madi era in poza - o camasa galbena cu niste chestii roz pe ea

Si vreau si eu sa spun ca o tradez pe Elteka In sensul ca mananc la fructe... Si pepene... Muuuult... Eu cred ca sunt o mancatotoare mai mare decat ea de pepeni Nu am intalnit pana acum pe cineva care sa se aproprie de valoarea mea

Carrie, lasa ca vine bebeul cand considera ca e bine ;) Mai ai putin

Monitza, super burtik! Cred ca si a mea e la fel, poate un pic mai micutza, dar nu cu mult :D

Azi dimineata chiar m-am mirat - a inceput sa coboare burtik-ul! Nu e jos inca, era cocotatat la cucuietii din deal, dar oricum, am observat cu ochiul liber ;)

Edit:
Elteka, Didi, mie a refuzat doctorul sa imi dea o greutate pentru bebe - la cum se poate insela cu 1kg... Asa ca se poate ca totusi si bebeii vostrii sa fi crescut

Didi, eu ma asteptam sa ma plictisesc! Dar pana acum deloc :D Cred ca la asta contribuie si starea mea de oboseala - pot sa stau si cu ochii pe pereti 30 de minute si e bine :P

Edit2:
Alyna, iar am vazut pozicile cu Davidutz ce scumpicel e el! Si am uitat sa le zic si Ellei, lui Madi, Monicoasei si de bebeii lor ce scumpici sunt! Of, chiar daca nu zic nimic, sa stiti ca eu ii admir tot timpul

Edit3 (promit e ultimul!)
Chiqui, Florentina, daca vreti facem schimb cu ingrasatul :D Adica eu acumulez groaznic de mult in ultimul timp... Asa ca fac schimb fara nici o problema cu voi Si nu mananc dulciuri sau ciocolata/inghetata... In schimb mananc cascaval pane la pranz

Anca 37+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna,-ute!

Felicitari Sadicutza si Lauracatu!Sa va traiasca bebeii!

Noi ieri am iesit afara vreo 2 ore si tare ne-a mai placut!Deja iesim in carucior!Mai iesim si azi pe la 15 ca e tare cald!
In continuare parca mancam cam putin si nu stiu ce sa-i fac!La biberon se pare ca nu-i place sa-i dau laptic de la san!
Acum plange asa ca....va las!

Andrada, mai ai putin oricum!

Am pus si eu de ieri niste pozici noi cu Davidutz!

Monytza, ce burtik ai!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Florentinanici eu nu stiu ce sa mai mananc mai ales ca imi vine sa vomit cam de la orice. Sunt stresata ca nu mai asimileaza bebe nimic. Eu am luat 15 kg pana acum 2 luni si de atunci inca 700g. Tocmai acu' la final nu mai asimilez. Bebe avea 2400 la 34 si 2 zile. Burtica mea e lasata de la 5 luni...parca sta sa cada.

Vreau si eu sa calc dar mi-e asa o lene. Nu mai pot face mare lucru ca incep durerile...si diseara mergem la cumparaturi.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Mica DA...e 12:30 si eu ink n`am "coborat" din pijamale Nici nu`mi prea vine sa ma schimb..pt ca oricum stau toata ziua`n casa..in dormitor...si..ma simt bine asa...Din pacate n`am unde sa ma plimb...si nici cine sa vina la mine...ca dak era asa saream de dimineata in alte haine!!
Tu cum iti mai umpli timpul?
Eu am depozitat hainele dupa ce le`am spalat in pungi de plastic...mai urmeaza sa le calc...ceea ce am hotarat sa fac inainte sa plec la spital..dat fiind faptul ca eu am sa ma duc programat!Oricum..in caz de se intampla ceva neprevazut...le am pregatite..si o sa mi le calce socrella sa mi le aduca la spital imediat dupa ce nasc!

In sfarsit pare mare si burtik mea...A coborat si s`a marit...buricul meu arata ca o guritza stramba..e iesit inafara doar pe jumatate si`i asa ciudat cand ma uit la elBurtik mi se foieste`n toate directiile...fie`mea`i neastamparata rau de tot...nu`nteleg de ce nu vrea sa vina odata casa se miste mai in voie

Eu am mancat mai inainte un senvis cu sunca presata,sunca de pui,cascaval,sos tiganesc si heinz incalzit la microunde cat sa se topeasca cascavalul...cu un pahar de ice tea cu gheata bineinteles...asta ca tot intrebatzi ce mai mancam...
Fructe am mancat obsesiv capsuni...azi am mancat un castron plin...si am observat ca m`am cam saturat....
Aaaa..si ultimu` racnet in materie de dulciuri la mineSUNT DISPERATA DUPA FISTIC IN CIOCOLATA

Mone 38+ Maria Antonia

Burtik Mone 35+

Burtik Mone 38+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

SADICUTZA si LAURACATU FELICITARI!!!
Andrada eu am carat adeverinta dupa mine insa nu mi-a cerut-o nimeni!! Bafta multa! Sunt cu ochii pe voi !
Noi suntem bine , papam la 3 ore... ne chinuim cu aparatorile de silicon dar asta e.... Bine ca papa si a inceput sa ia si in greutate!!
Va sarut pe toate !!

cristina cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, va multumim pentru urari. Va scriu repede ca mi-e frica sa nu se trezeasca bb. Noi am ajuns aseara acasa cu David, incercam sa ne acomodam unul cu altul, papam la san cumintei (a venit si LAPTICUL!) si dormim bine, mai si plangem dar...de, trebuie sa trecem si prin asta. Nasterea dupa cum v-am mai spus mi s-a parut (desi n-am termen de comparatie decat din povestite) cea mai minunata experienta a mea de pana acum.

Pitica, ma intrebai de date: 38 saptamani, 3080g, 51 cm, apgar 10.

Ella, eu cred ca nu e nici o pb cu lohiile, mai ales ca nu ai febra si s-a retras uterul. Si eu cred ca la cezariana dureaza mai putin

Am pus jos la semnatura si cateva poze facute de o prietena la maternitate, mai urmeaza si altele.

Fug, poate reusesc sa apuc si eu cateva minute de somn impreuna cu bb. Va pupam cu drag!

Dia & bb David

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

Camera bebe

Bebe David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle35 spune:

Buna fetelor!
Nu am reusit sa va mai scriu de foarte multa vreme,doar sa citesc ce ati postat din cand in cand.Vroiam sa va spun ca am nascut si sunt super fericita. Baietelul meu, Alexandru Stefan s-a nascut in 30 aprilie prin cezariana cu 2600 gr si 48cm la 38+3 sapt.
DidiAlex, ptr bebe nu iti trebuie nimic, iar ptr tine pijamale,dar eu as spune ca mai bine camasi de noapte, sutiene ptr alaptat,sampon,gel de dus,pasta de dinti ,periuta,prosoape, perie de par si alte cosmetice care iti sunt necesare in mod curent.Tampoane iti dau cei de la spital.Eu doar de atat am avut nevoie.E bun si un halat de baie.
Si pentru toate fetele care au nascut felicitari si bebei sanatosi ,frumosi si cuminti.
Iar ptr fetele care nu au nascut inca: nastere usoara si bebei sanatosi.

Michelle35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Michelle, sa va traiasca bb Alexandru Stefan.

Si multzam mult in legatura cu explicatiile. Parca-s Toma Necredinciosul in legatura cu bagajul asta. Tu ai avut cezariana programata? Asa ca nu te pot intreba nimic in legatura cu cele 3 stadii de anestezie: supozitor, pastila, epidurala.
Dar moasa care vine acasa? cat de des vine, tu o chemi?
Parca-s bolnava pt ca la mine vine acceasi moasa pe care a avut prietena asta a mea cu fetita bolnava de scarlatina asa ca nu stiu de ce ma precip asa.
Io intreb, io raspuns. Halal

Cum e cu untersuchen bb? aici am mari emotii ca abia atunci se vede daca ma mosteneste sau nu bb mik in vreo boala genetica. Alt stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by diana
Fetelor, eu cumpar ser fiziologic pt Alin la doza. Adica la borcan (recipient)de plastic. Este cel mai practic. La fiola este scump si greu de desfacut, la punga trebuie sa o sprijini pe ceva...etc. Eu bag acul in capac si nu il mai scot. Eu folosesc destul de des pt ochisori(mi-e frica de conjunctivita de la bazin) si pt nasuc cand e infundat.
Diana 35+

Diana spune-mi te rog de unde iei ser fiziologic la recipient de plastic??

Madi si Ana Teodora

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput