***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)
Raspunsuri - Pagina 11
eimotto spune:
Felicitari Sadicuta si Lauracatu

Sa fie copii frumosi, norocosi si sanatosi!
Andrada -
daca e pe 9 si nu pe 13 dai o bere?
Mie nu mi-au cerut adeverinta. M-au intrebat doar unde lucrez.
Madi - si Yannisu scoate sunete muuulte. Eu am avut acest soc la primul copil pt ca nimeni nu imi spusese. Sunt o combinatie inter maraieli, icnete si caraituri si sunt stresante noaptea
(desi stiu ca sunt normale)
Noi acum ne pregatim sa iesim la plimbare
sa ma vedeti dupa juma de ora ce terminata sunt (daca stau din decembrie in pat...). Plus ca la mutare mi-m ratacit ochelarii de soare si ma "deranjeaza" lumina naturala...sunt ca o furnica oarba...imping incruntata la carucior...![]()
Carrie - iata si pentru tine pamponetele
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
vas spune:
Vai fetelor , suntem teribile. Acum cateva luni ne rugam din suflet sa stea puiutii acolo cat mai mult, iar acum ne dorim in orice clipa sa se declanseze durerile si sa aducem bebelusii pe lume. Nici eu nu mai am rabdare.
Laura, felicitari de bebelusi. Sa fie sanatosi si mancaciosi.
Sadicutza, felicitari. Hai ca pana acum am primit doar incurajari de la cele care ati nascut. E foarte bine.
Aseara am
asa ca ne asteptam, dar se pare ca nimic. Mai incercam. Adevarul e ca nu am simtit sa o fi deranjat cu ceva pe gandacica. Ea era tot cu treaba ei.
va salut si multe majorete pentru fete. Pentru toate.
38+
O sa fiu si eu mamica
chiquitita spune:
Fetele, hainele bebeilor trebuie sa fie spalate proaspat? Adica eu cumpar haine de 2 luni si cum luam ceva cum le spalam. Ar trebui sa le mai spal odata?
35+
Monytza spune:
mica, vas..degeaba cu
...noi incercam de mult si des si mititica ne ignora....oricum nu se sinchiseste ea de nimic...imi da cateva suturi in sictir la vreo 10 min dupa si atat..nici tu intepatura nici vreun semn cat de mic ca "vrea afara".
Eu am facut acum 2 saptamani 2 controale la col in 2 zile..si nici macar scurgerea aia maronie despre care vorbeau unele fete n`a aparut
Nu mai am rabdare parca...vreau sa ma vad iesita mai repede din spital ca asta ma inspaimanta mai rau decat operatia in sine!
Noi mai aveam maxim 10 zile pana cand ne vom intalni

Mone 38+
Maria Antonia
Burtik Mone 33+
Burtik Mone 35+
miniuta spune:
buna dimineata, gravidute si mamicute.
am revenit si eu. am avut probleme cu net-ul, dar sper ca am scapat definitiv de ele, asa ca acum sper sa activez si eu pe aici. e drept ca am asa o stare urata...nu imi vine sa spun mai nimic. desi citesc...
felicitari tuturor noilor mamici...ce bine ca ati scapat de o grija (e drept ca ati dat de altele...dar asta e!). pe mine una m-ati bagat in priza cu atatea nasteri neprogramate si intamplate. asa ca ieri am reusit sa imi cam adun bagajul de spital (e drept ca inca nu e in geanta, ci doar langa) si sa spal primele lucruri. azi fac curat si mai urmeaza o tura de spalat-calcat, si dupa-masa sper sa mai am suficienta energie ca sa ma duc sa mai cumpar si ultimele lucruri de pe listuta mea.
nu stiu altii cum sunt, dar eu ma simt cam tot timpul lipsita de energie, vlaguita....ieri a mai tras si o vantoasa de numa, si m-am simtit si mai ametita.
de o saptamana am si un morcov.a ultimul control mi-a aruncat dr o "veste-poveste" de m-a dat pe spate. cica bebelusul meu e un barosan. ca ar fi avut la 34s+5z bine peste trei kile. de unde?? e drept ca eu m-am ingrasat peste 20 de kg, dar pana acum la fiecare masuratoare era in grafic. acum nu l-a masurat la eco, cica mai incolo, cand oi fi mai aproape de nastere...ce ma enerveaza e ca tot acolo asistentele mi-au zis ca masuratorile dau erori f mari la varsta asta gestationala, cica de pana la un kil. si eu ce ma fac acum?? daca e asa mare incep sa ma gandesc la cezariana, dar eu nu vroiam nicicum sa ajung la cutit....asa ca sunt tare nelinistita. plus ca dr a intrebat-o pe asistenta cum e cu diabetul, analizele...e drept ca mi le-am facut pe toate si toate au iesti exemplar...offff....mi-e tare frica. o sa vad ce spune sapt viitoare la control si sper sa ma lamureasca si sa luam o decizie. dar jur ca vreau sa raman cu o putza estetica si functionala...poate spuneti ca sunt nebuna...dar mi-e frica mare de rupturi necontrolate.
am o intrebare: a incercat cineva sa faca masajul perineului? eu incerc de cateva zile, dar nu stiu sigur daca fac ce si cum trebuie...din ce am citit pe net, parea mai simplu...deci, a incercat cineva, si mai ales, a observat vreo schimbare????
bogalina, parca tu intrebai de preturile carucioarelor in germania. din pacate eu nu te pot ajuta, pentru ca eu am un carucior primit. dar din ce am vazut in magazine, asa, cu un ochi, preturile variaza foarte mult. cred ca cel mai usor ar fi sa dai un search pe net cu baby-walz sau babyone, sa vezi daca au magazine in orasul in care merge sotul tau, si sa vezi ce oferta au la carucioare. asta evident in functie de optiunile pe care le vrei tu, culori, si altele la care te-ai mai gandit.
didialex, ma gandesc mult la tine. curaj, totul va fi bine.

na, ca m-am intins mult, macar sper ca am scris tot ce vroiam.
va pup, si sper sa auzim numai de bine.
si bafta tuturor celor care la vine randul, cu sau fara programare!!!
just free your mind, and the rest will follow
vas spune:
mica si monitza atunci fetelor nu ne ramane decat sa asteptam sa vrea ei sa vina afara. Hai ca poate se hotaresc si o sa vina in curand.
Si eu imi imginez ziua cand o sa ies din spital, nu stiu de ce dar o sa fie cea mai frumoasa zi.
Pe mine parca ma iau ceva dureri ca la ciclu, dar nu-mi fac vise ca doar de 2 saptamani le tot simt, dar parca imi place sa mai simt ca se intampla ceva pe acolo. Poate, poate vine bebe.
O sa fiu si eu mamica
chiquitita spune:
Si eu sunt vlaguita. Dr mea mi-a dat voie sa mai ies la o plimbare dar nu mai pot de dureri de burta si spate, ma tarasc efectiv
. Va invidiez cu
. Noi din septembrie ...nimic ca nu am avut voie! Ma inspaimanta faptul ca nici nu imi vine. Daca raman asa dupa nastere?!
Cand il vad pe sot imi vine sa
!
35+
mica0307 spune:
chiqui eu le-am spalat o singura data, le-am calcat si asezat in comoda ei de hainute.
miniuta si eu sunt in aceeasi situatie, pare ca ma asteapta cezariana ca e foarte mare si vad ca nici nu se simte sa iasa. Vedem maine la eco.
vas pai asteptam, da cat sa mai asteptam?? Ca parca ma oftic foarte tare sa nasca cele de dupa noi
. Mama imi zicea ca o sa regret eu zilele astea cand, de bine de rau, mai pot iesi din casa la orice ora si sta pana tarziu.De ex duminica am fost la teatru, pai cine mai stie cand mai pup eu teatru, poate doar din ala radiofonic. Hai ca poate ies si ale noastre saptamana asta. Tac-su o asteapta pe 10. Sa vedem
Mica
38+5
Maya Alexandra
Poze
vas spune:
ahhhh, ca a vorbit Miniuta de greautate bebe mi- am amintit ca azi noapte am visat numai cu forumul asta. Nascusem!!!!!!!!!![]()
![]()
( Doamne ce era mai important uitasem) si avea bebelina greutatea de 3.280gk. Observati ce precizie. 
O sa fiu si eu mamica