Unde duc cartea de munca?

Unde duc cartea de munca? | Autor: dianad

Link direct la acest mesaj

Tocmai m-a "luminat" si pe mine cineva ca am o problema (eu citisem ca persoanelor aflate in CIC nu li se poate incheia contractul de munca si stateam linistita): am intrat in CIC in mai 2006 si din septembrie 2006 mi-a expirat contractul de munca pe care il aveam la data intrarii in CIC. Banuiesc ca in acest caz, chiar daca ma aflu in CIC, contractul de munca va fi incheiat. Pentru a beneficia de vechimea in munca pentru restul perioadei de CIC ce am de facut?DianaD & Alexandru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Trebuie depusa CM la societatea sau locul de munca pentru a fi completata de ei sau de ITM.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

CM e la vechiul loc de munca, acum nu am altul. Cei de la vechiul loc de munca scriu in CM ca sunt in CIC si dupa expirarea contractului pe care l-am avut la ei, cata vreme eu nu lucrez nicaieri?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Carnetul de munca, dupa incheierea contractului pe perioada determinata, trebuie dus la institutia care iti plateste CIC-ul, adica Directia de munca, Solidaritate si Familie. Firma de la care il ridica ar fi trebuit sa completeze, suspendarea contractului, adica momentul incetarii raporturilor de munca.

Directia... il preia si completeaza urmatoarele evenimente, cum ar fi incetarea CIc inainte de termen sau la final.

Mergi la inceput