Bucurii de sept-oct 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare..

Venim si noi asa pe la amiaza ca pana acum am stat cu bb...acum a adormit si pot servi o cafelutza..mai este?
La multi ani bucuriilor de azi...sa creasca mari si frumoasa.
gonghy ai fost tare comica cu Mihai..toata lumea ii zice Sebicu si azi mi-am adus aminte ca il cheama si Mihai.:
Multumim pentru urari..merg sa mai fac putina treaba si sa beau o gura de cafea din mers ca altfel nu imi permite timpul
Pupici

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ne-am intors !

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Ne-am intors !

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

ma bucur ca sunteti din nou aici...dar asteptam si noi poze din frumoasele calatorii facute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

MamiLili, ura!!!! Wellcome back!!!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Si aici POZELE PROMISE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Monique, vazut pozele cu Cosminuta in iarba.
Era comestibila iarba aceea?

Ramo, deci si la voi tot reactie alergica?
Bine ca i-a mai trecut.

Am impresia ca Adelina de la gat mi-a facut febra, azi dimineata a tusit de 2 ori si acum imi refuza mancarea solida, isi face si greata cu ea.
Am vrut sa-i recoltez urina pentru un examen sumar si n-am putut, prima punga s-a "dus" ca a facut kk si s-a dezlipit, iar a doua s-a dezlipit si a curs pishu, se vedea ca-i uda punga, deci a curs in ea si apoi probabil s-a dezlipit si a curs in pampers. Maine il trimit pe Calin sa-mi mai ia 2 pungi, sper sa reusesc.

MamiLili, bine ati revenit!
Pozeeeee????

Mexxa, Sebi e mai bine?
Vazut pozicile, scump tare Sebi si ce rosu e in obrajori!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Andreea, acum ti-l admir pe Sebicu, ce-mi place cum ii sta cu caciulita aceea cu urechi!... Inca o data, la multi ani pentru ziua de azi!

Alina, sanatate Adelinei!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ne-am intors si noi de-afara. N-am mai stat mult, Maria facea a somn si-am zis cat doarme ea, eu sa ma ocup de perisoare. Iar zeama am s-o ingros cu putina conopida si dovlecel.
Mexxutza, ce bine seamana Sebicu cu nanutza lui. Ce are in burtica? Baietzel sau fetitza? Oricum, o sa aiba Sebicu cu cine se juca.
MamiLili, bine ai revenit.
O asteptam si pe Sandra cu noutati de la "7 luni".

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxa, eu acum termin de baut cafeaua pe care am facut-o dimineata. Am terminat de facut mancarea Mariei, acum astept sa se trezeasca.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili, bine ati venit! Maine venim si noi in cetate, dar nu cred ca avem timp sa ne vedem. Data viitoare poate organizam o intalnire toate 3 (noi doua si Xandrutza) plus bebelusii din dotare, desigur.

Gety eu il imbrac cu 1 body cu maneca scurta, pantaloni lungi subtiri si un hanorac descheiat pe care i-l scot daca e soare. Pe cap un baticutz sau sapca. Atat.
A! Sandalutze pt bebei (si fetite si baietei) am vazut frumusele tare la Leonardo pe Stefan cel Mare, din piele, de calitate, f bine lucrate, se invarteau pe la 69-89RON in functie de model. Eu nu i-am luat pt ca mi s-au parut scumpe foc si deocamdata nu merge...iar cu caldura asta se va incinge la picioruse kiar daca sunt sandalutze...o sa il scot cu ciorapei doar, sau nici atat, cand o fi cald tare....

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput