intrebare pt aradence

intrebare pt aradence | Autor: viana

Link direct la acest mesaj

Fetelor,va rog sa ma ajutati sa gasesc in Arad o firma care vinde mobila import Polonia.Acum 3 ani la un tirg de mobila din Oradea am luat un pliant de la ei si nu-l mai gasesc.Aveau un depozit mare pe vremea aia ,din cite am inteles , la marginea orasului.Poate acum au magazin.Aveau mobila faina si preturi bune.Era dimn MDF.Am mai gasit pe net firma CONFORT DESIGN care are magazin in centrul Aradului , mobila import Polonia,insa nu imi place deloc mobila lor si cred ca nu este firma pe care o caut.
Va multumesc pt ajutor.
Viana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

quote:
Initial creeata de viana

Fetelor,va rog sa ma ajutati sa gasesc in Arad o firma care vinde mobila import Polonia.Acum 3 ani la un tirg de mobila din Oradea am luat un pliant de la ei si nu-l mai gasesc.Aveau un depozit mare pe vremea aia ,din cite am inteles , la marginea orasului.Poate acum au magazin.Aveau mobila faina si preturi bune.Era dimn MDF.Am mai gasit pe net firma CONFORT DESIGN care are magazin in centrul Aradului , mobila import Polonia,insa nu imi place deloc mobila lor si cred ca nu este firma pe care o caut.
Va multumesc pt ajutor.
Viana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

quote:
Initial creeata de viana

Va multumesc pt ajutor.
Viana

Magazinul din Arad care vinde mobila import Polonia se numeste Escorial. Este situat la iesirea din Arad spre Deva Str. Iuliu Maniu cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Exact...firma care o cauti tu esti Escorial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viana spune:

va multumesc mult.
viana

Mergi la inceput