Gradinita....taxe si servicii

Gradinita....taxe si servicii | Autor: Delia

Link direct la acest mesaj

Vreau sa-mi da-ti si mie cateva pareri despre ce servicii aveti incluse in banii pe care ii dati.
Incep sa am o dilema in ceea ce priveste gradinita copilului meu pentru ca nu are inclus in program toate lucrurile care s-au stabilit initial.
Sunt dusi la teatru, la circ de cate ori s-a promis, cursurile optionale sunt incluse cum au fost stabilite?
Si cea mai mare dilema a mea: se schimba educatoarele des?
Va rog fetele, lamuriti-ma si pe mine.Pupici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna delia
la noi sunt incluse toate activitatile optionale in taxa, adica engleza, germana, dans, modelaj de lut. sunt incluse si activitatile extracuriculare, adica mers la circ, la teatru de papusi, la zoo. au facut copiilor si un set de analize gratuit. toate activitatile din program sunt respectate conform programului, fara exceptii. taxa este de 8 mil lei/luna pentru program lung, pana la 19.00.
educatoarele nu se schimba.
in alta ordine de idei, este foarte important ca educatoarele sa ramana aceleasi, in special in cazul grupelor mici. o gradinita in care educatoarele se schimba constant are cu siguranta probleme de management, care se reflecta negativ asupra copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Nici la noi nu mai e ce-a fost.
Cand am dus copilu' prima oara la gradi era in aug.2006.De atunci merge la aceeasi gradinita. Lucrurile s-au mai schimbat intre timp si nu in bine.Era o gradinita nou deschisa si personalul ar fi facut orice ca sa fim multumiti.Acum sunt foarte multi copii, mai ales la grupa mica unde e fiica-mea.(ne-au promis ca vor fi max.7 copii intr-o grupa).Deja s-au schimbat educatoare, si chiar sapt. asta a venit una noua.Mancare cica le da BIO(ei,as!pateul e BIO???).Mapa cu lucrari n-am mai vazut-o de la Pasti(rechizitele sunt gratuite, dar cand n-a mai incaput nici o foaie in mapa, m-am simtit eu si i-am dat copilului alt dosar).etc, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Falcosi spune:

Vrabiuta ai mare dreptate cu rotitul personalului. Problema mea este aceeasi. Aspectele negative sunt ca personalul nu este atat de dibaci ca managementul si nu-l dibuie din prima, iar cand il dibuie pleaca si .... asa m-am trezit eu cu 5 educatoare in 5 luni.Copilul este debusolat.

Pot sa te intreb despre ce gradi ne spui ca esti multumita?
Merci!!!!

quote:
Originally posted by vrabiuta

buna delia
la noi sunt incluse toate activitatile optionale in taxa, adica engleza, germana, dans, modelaj de lut. sunt incluse si activitatile extracuriculare, adica mers la circ, la teatru de papusi, la zoo. au facut copiilor si un set de analize gratuit. toate activitatile din program sunt respectate conform programului, fara exceptii. taxa este de 8 mil lei/luna pentru program lung, pana la 19.00.
educatoarele nu se schimba.
in alta ordine de idei, este foarte important ca educatoarele sa ramana aceleasi, in special in cazul grupelor mici. o gradinita in care educatoarele se schimba constant are cu siguranta probleme de management, care se reflecta negativ asupra copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Chiar , la ce gradinita e ?

Mergi la inceput