Aspirante optimiste > 20 ani ( 97 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marig spune:

auzitiiii!!!!
am fost invitati la o cumatrie,pe 27 mai.
cat se mai pune acuma?(bani)
pb. e ca nu sunt 40 de zile,si n-as vrea sa merg.dar,astia sunt asa de insistenti,ca nu stiu cum sa le zic sa nu se supere.

http://tt.lilypie.com/7Fgyp3.png

mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

ma doare si burtica acuma.oooofffff
iar vine la 25 zile,sau chiar mai devreme.
s-a dereglat rau de tot

mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

iulia, pai in mod normal, ar trebui ca sotul sa faca prima data spermograma...ca e mai greu sa faci tu atatea investigatii si sa se dovedeasca apoi ca nu la tine era problema...si le-ai facut degeaba.

si apoi spermograma e cea mai simpla dintre toate investigatiile...doar ca trebuie el sa treaca peste jena respectiva.

la tine eram datoare cu o reteta de blat de pizza?

_
Mami si tati te asteapta! (iulie 2006)

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

quote:
Originally posted by marig

auzitiiii!!!!
am fost invitati la o cumatrie,pe 27 mai.
cat se mai pune acuma?(bani)
pb. e ca nu sunt 40 de zile,si n-as vrea sa merg.dar,astia sunt asa de insistenti,ca nu stiu cum sa le zic sa nu se supere.

mai 2005

Marig, nu inteleg, explica ce-i aia cumetrie???Si ce-i cu cele 40 zile??Ca nici asta nu inteleg?

http://tt.lilypie.com/1WGYp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Ramona frumusica fata are mama!!!!!!!!!
si mie mi s-a parut ca vad o burtica mica acolo, in comparatie cu mireasa, care avea corsetul lipit de burtica, la tine se vedea rochita cum cade pe burtica...abia astept sa pui poze cu ea mai de aproape.
Cocolyso, poate mergi si tu cu noi la coafor vineri, ce zici?
si dupa iesim la o cola, cafea.etc...ce zici?
Iulia ma bucur sa te vad vesela.............pupici la fata.
Alina poate vine bebe atunci cand nu il astepti...cine stie, poate luna asta..........
Mariq ti-as da un raspuns, dar nu stiu ce inseamna cumetrie.............daca imi explici poate te ajut....si sa nu razi de mine daca nu stiu ce inseamna.......
Rox ma bucur ca a decurs bine hsg.....poate ramai in curand.....

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

bitza...cumetrie adik botez...
si faza cu 40 zile...mariq si-a pierdut tatal si se spune ca timp de 40 zile de la un deces a cuiva apropiat nu se cade sa mergi la petreceri ..si cred ca nici nu ai chef sa mergi...
pupici!

_
Mami si tati te asteapta! (iulie 2006)

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Vrmoana unde esti? Ai speriat uratii? Ai vazut dublu? Te asteptam cu vesti bune!

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cumatria e petrecerea care se face dupa botezul unui bebe Si cei care vin dau bani, cam ca la o nunta. In Bucuresti nu se fac petreceri dinastea?

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Baby multumesc de incurajari, esti o draguta! Oare a vazut Mama Omida o mogaldeatza la mine luna asta?

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Andreutza, mi-am adus aminte ca voiam sa-ti raspund si tie.
Stii ce? Vin cu batatitza la tine daca mai vb prostii! Cum adica sa mori? De la o alunitza? Fie ea si cu problemutze..nu se moare din asa ceva.
Dai fugutza la medic si o scotzi frumusel. Si eu am facut asta si nu am patit nimic. Mi-a fost inlaturata chirurgical, a fost cusut acolo, un cm, si gata. La mine era problema ca am ranit-o de vreo doua ori si sangera si riscam ca din cauza acestor trauimatisme sa se transforme si sa devina periculoasa, adica maligna.
Nu stiu excat ce problema ai tu, ca nu am mai auzit sa apara ceva in plus pe o alunitza... dar oricum o scoti cu totul si gata. Pup dulce si curaj! Daca vrei sa mai vb da-mi mesaj pe pm, ok?

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput