Aspirante optimiste > 20 ani ( 97 )
Raspunsuri - Pagina 25
baby_r7 spune:
deci pana la urma am avut dreptate!!!!!!!!!!!!!!!!
Alexa esti graviduta!!!!!!!!!!
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
baby_r7 spune:
COCO azi nu am vorbit deloc.........ce face fata?
Alexa ...pup fata..
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
Viriniana spune:
Stai linishtita - au fost shi cazuri mai "grave"...nu 8 saptamani, ci 6 luni (o prietena) sau chiar 9 (a fost la TV un caz) Nu-tzi face probleme ca nu tzi-ai dat seama...poate asha ai fost mai relaxata??
http://tt.lilypie.com/9wyqp2.png Vrem bebe din 11.2004
Alexa.1983 spune:
Uauuuu...cum 6 luni.....Pai cum....cum????....cum????
Si a fost si la nenea doctor????
Cum 6 luni????
Cum?????
http://tt.lilypie.com/6GwTp3.png
andreutza23 spune:
alexa nu iti spun inca felicitari dar tin pumnii sa fie bebe.
eu la 19. 15 am programare la dermato. tineti-mi pumnii!
plec acasa!va pup!
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
LOp3.png - ianuarie 2006
elara spune:
Fetelor, eu sunt Z20, TB e tot 37,1 de vreo 2 sau 3 zile... nu mai stiu exact.
Dar.....,nu pot sa zic f clar de ce, dar (uneori) parca ma simt gravi.
Ufff Asa mult sper sa nu fie doar imaginatia mea... Mi s-a mai intampalt in martie cand m-au durut sanii tot cam in perioada asta... Si am avut dureri de burtica si pana la urma a venit CM. Atunci nu monitorizam TB. Mi-e asa ciuda ca-mi fac sperantze...cand de fapt nu am nimic decat dureri de sani, nu f mari si paaaarca o foarte usoara jena la burtica... Si senzatia ca parca fac pipi mai des da' nu sunt sigura. Adik nu-i dau seama uneori de unde imi vine ca nu-mi amintesc sa fi baut multe lichide.
Ce ciuda imi e!
Sa vedetzi voi, fetelor, ce misto o sa cad eu din inaltul cerului in ziua de testare
Ce-o fi in capul meu... Ma imbat singura cu apa rece!
Uffff... si eu care imi imaginam ca nu se poate sa imi induc singura simptome si sa-mi imaginez ..
Si ma tot chinuie intrebarea aia
DAR DACA TOTUSI????
Cred ca toate suntem scalvele acestei intrebari
In fiecare luna... dupa ce trece perioada fertila incepem sa ne intreba. OARE..? DACA NU...? DAR DACA TOTUSI DA?
Si apoi incep sa visez ce frumos ar fi DACA... Dupa care ma gandesc ca DACA TOTUSI NU... Si incerc sa nu ma mai gandesc deloc si doar sa astept.
Imi vine sa ma cert singura. Abia astept si eu de vreo 2 luni si deja am luat-o pe aratura... Sau poate ca noi, cele mai nou sosite care incercam de putina vreme, suntem de obicei mai nerabdatoare...
Daca v-am plictisit cu aiurelile astea fara sens, fara sa comunic ceva palpabil, imi cer scuze anticipat pentru pendularile filozofico-psihanalitice lamentabile...
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Blanche25 spune:
Elara se zice ca femeile simt in general cand sunt gravide. E un simt asa mai deosebit...dar este!
maybe baby? -august 2005
elara spune:
Baby, fac si eu ca Alexa:
6 luni??? cum? cum???.....cuuuum???
Am auzit si eu astfel de cazuri dar numai in presa.
Si nu am avut niciodata ocazia sa aflu raspunsul la acest CUM.
Prietena ta ce raspuns are?
Cum nu a simtit nimic???
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Blanche,
Asa e, am auzit si eu dar cred ca nu e cazul meu.
Eu sper, dar logica imi spune ca nu e cazul meu.
Fiindca la fel am crezut si in luna martie! Si de fapt ma amageam singura. De aia imi tot repet ca nu e cazul nici acum.
Ufff... mai am puuuutzin... si aflu.
Ma incurajez si eu.
quote:
Originally posted by Blanche25
Elara se zice ca femeile simt in general cand sunt gravide. E un simt asa mai deosebit...dar este!
maybe baby? -august 2005
hai, bebitza, vino...
Viriniana spune:
Pai sa va explic...shi eu am intrebat la fel dar totushi...chiar 6 luni??? Culmea ca shi eu am vazut-o cand era prin 4 luni shi nu mi-am dat seama decat ca era ceva dubios ca nu putea sa simta miros de carne prajita...shi i-am zis ca poate e cu ochishori - asha intr-o doara...Ideea a fost ca ea (prietena mea) nu are CM regulat shi ii venea o data la 3 luni, o data la 2, o data la 4...shi mai mult decat atat, dr. i-a spus ca are uter retrovers shi ca ramane greu insarcinata...asha ca nici nu shi-a pus problema... a simtzit shi cum mishca bebe in burtica, dar a zis ca are gaze
Shi acum cand o mai pun sa povesteasca ma face sa rad!!! Acum fetzita are deja 7 ani...
http://tt.lilypie.com/9wyqp2.png Vrem bebe din 11.2004