sangerare

sangerare | Autor: veronicka

Link direct la acest mesaj

va rog sa ma ajutati. suntem in perioada in care incercam sa avem un bebe si in ziua 22 (cu ovulatie in ziua 19)am avut o sangerare scurta , aproxim 40-50 de picaturi sau cam asa ceva de culoare rosu normal apoi s-a oprit. nu mi s-a mai intamplat niniodata sa sangerez mai repede de ziua 28 si nu stiu ce se intampla. poate ma puteti ajuta voi va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Daca stii sigur ca ai ovulat in ziua 19, nu stiu ce ar putea fi.

Daca nu esti sigura, atunci poate fi o singerare care sa preceada ovulatia, desi mi se pare cam mult. 40-50 de picaturi sint cam 2 lingurite, un tampon zilnic din acelea subtiri s-ar umple complet, sau pe chilot ai gasi o pata destul de mare.

Stiu asta cu picaturile ca iau tinctura de cretisoara si 30 de picaturi umplu o lingurita de marime mare, deci 40-50 ar fi cam doua lingurite obisnuite... Poate n-ai apreciat tu cum trebuie...

Ar mai putea fi si o singerare de implantare, dar si in acest caz, ovulatia nu a fost in ziua 19 si iar e cam mult.

Daca vine CM in citeva zile (2-3), atunci nu-i problema, dar daca vine la 28 sua mai tarziu, atunci mai bine ii spui medicului, caci singerarile intermenstruale nu sint ok.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

alemultumesc pt raspuns dar cred ca apreciere a fost aproape buna ca s-a intamplat cand am mers la baie si a cazut un pic si in apa cand faceam treaba marescuze pt detalii. soi apoi si pe hartia igienica de cateva ori .e o fi nu stiu

Mergi la inceput