Sunt educatoare Montessori calificata (Early Childhood), momentan aflata in afara tarii. Caut partenera cu calificare similara pentru a deschide o gradinita Montessori in Bucuresti.
Cu speranta ca nu am abuzat de timpul Dvs, va multumesc anticipat pentru bunavointa de a-mi furniza eventuale informatii despre subiect si/sau parteneriatul propus.
Carmina
Buna Carmina,
eu sunt in plin proces de deschidere a unei gradinite Montessori (3-6 ani). Te pot invata tot ce trebuie sa faci sau putem chiar colabora. Trimite-mi un mesaj la adresa montessori.buc@gmail.com
Numai bine!
Ana-Maria
Mey explicati-mi si mie cu ce se "mananca" o astfel de gradinita
? Carmina si Ana-Maria faceti-va putina reclama si spuneti-ne si noua ce e o gradinita Montessori?
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
quote:
Originally posted by Melania 14
Mey explicati-mi si mie cu ce se "mananca" o astfel de gradinita?
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
quote:
Originally posted by gradi2007
Buna Carmina,
eu sunt in plin proces de deschidere a unei gradinite Montessori (3-6 ani). Te pot invata tot ce trebuie sa faci sau putem chiar colabora. Trimite-mi un mesaj la adresa montessori.buc@gmail.com
Numai bine!
Ana-Maria
Buna.Sunt Camelia si momentan sunt in SUA lucrand ca si profesoara.Sunt foarte familiara cu montessori(lucrand) si chiar m-ar interesa asa ceva.As vrea sa stiu cand vrei sa deschizi scoala si daca ai gasit deja pe cineva care sa te ajute.E tare placut sa poti vb cu cineva in "limba montessori" si sa te inteleaga.
As aprecia foarte mult daca ai putea sa-mi trimiti raspuns.