jucarii de plus

jucarii de plus | Autor: nemary

Link direct la acest mesaj

am mai multe animalutze din plus sau altele dintr-o atza foarte fina care s-au cam murdarit. le tot tavalesc nepoteii mei cand vin in vizita. cu ce as putea sa le curat fara sa se strice pufuletul?

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu le bag la masina de spalat la programul de delicate.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

si eu le bag la masina + o doza teapana de lenor

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

si dupa ce se usuca nu raman "tzepoase"? am spalat acum cativa ani un catelus alb dintr-un fel de blanita cu par mai lung si cand s-a uscat nu arata prea bine, nu mai era la fel ca inainte sa-l spal.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Pai, nu mai arata la fel. Nici de pufoase si nici de simpatice, dar ... sunt curate. Io recunosc ca nu prea pun lenor sau alt balsam pentru ca al meu baiat le papa ba nasul, ba coada, ba labutzele ... asa ca prefer sa fie mai tzepoase dar curate si fara prea multe chimicale ramase (si oricum, le clatesc de-mi suna mie apa'n cap).

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Daca te tin nervii spala-le de mana cu sampon in loc de detergent. Or sa iasa mai putin "smotocite".Ai grija doar sa le limpezesti f. bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La masina de spalat. Dupa ce se usuca le fac din nou freza cu peria.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput