Aradence minunate! (71)
Raspunsuri - Pagina 28

Claudelu spune:
Carmen nu s-a schimbat nimic in rutina lu Raul sau poate faptu ca acum fiind cald sta destul de mult timp pe la locurile de joaca si vede/imita tot felu de comportamente ale altor copii...n-am idee
Am vazut caruciorul, e super fain, sa-l foloseasca sanatoasa

alinamoro spune:
Carmen, super e caruciorul lui Mel. Mai sta in carucior?
Clau, nu te stresa din cauza lui Raul, acum e perioada critica, va trece dupa 4 ani.
Mendi, unde lucrezi?
Ioana, ce mai faci, apari doar asa la "urari"? Eu trebuie sa astept pana la ziua mea sa-mi spui 2 vorbe?
Ce fac piticii?

adablackcat spune:
Multumim de urari!
La multi ani Ildi!
Nici noi nu avem timp ca Vladut ne poarta dupa el toata ziua. Ieri si-a rupt si hamul...
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Melania 14 spune:
Alina glumesti,nu?caruciorul e pentru papusi.
M-am intalnit cu Miha la inghetata in Micalaca.Era cu toata trupa si era cam lesinata,incredibil nu?i-am spus sa nu-ndrazneasca sa se planga de ceva,cum ca nu mai poate ca se distruge mitul si noi celelalte ce ne facem? mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

flavia ramona spune:
ILDI
Sa ai parte de tot ce iti doresti! TEO
Ada, sa-ti traiasca sotiorul 1000 de ani si tu alaturi de el!
Gabiiiiiiiiii, ne mai vedem si noi luna asta??? Ca vad ca tare greu ne gasim una pe alta zilele astea.
Carmen, mai da fain e caruciorul. Sa-l foloseasca papusile cu placere . Pot sa intreb cat a fost?!
Sa inteleg ca ma privezi de placerea de a avea nr tau de tel pe PM in cazul in care mai merg pe mal sa te pot suna?
Diana, cand am fost pe mal am stat pana pe la 19:30. M-am tot uitat eu dupa tine da nimic.
Mendi, vad ca te-ai hotarat la ce dr sa mergi. Daca vei dori iti stau la dispozitie cu nr dr din Szeged. Si eu am ramas mai greu insarcinata.
Ada, asa ceva, sa tineti voi copilul in ham . Si la noi va urma asta. E pregatit deja. De la cate luni l-ai pus in ham?
Niko, ce faci, unde umbli ca tare expeditiva esti?
Ioana, te asteptam cand vei avea chef mai mult de pove la plimbare. Pupici la Nicolas grasunul.
Ildi am vazut pozele cu smecherul de David. E un scump.
Anca, dr Patru e ok, am fost la ea la fiziotarepie si acupunctura. Acum e plecata in China la specializare in chestia asta ca m-am intalnit cu o asistenta de la ea si mi-a zis. E foarte aglomerat la ea, asta e nasol.
Noi am dormit rau azi noapte. E smecher mare copilul asta. Arunca suzeta intentionat si incepe sa caute sanul sau sa se miorlaie ca sa-l iau langa mine. Am adormit abia la 3:30 si l-am pus cu mine in pat, dar eu m-am culcat invers, ca daca sunt langa el cauta sanul toata noaptea. Avand si nasul infundat a fost tare nasol. Tot ma gandesc sa nu fie o alergie, ca azi nu i-a mai curs si suspectez ziua cu plimbatul pe mal cand a batut vantul ca ar fi fost punctul de plecare. de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Noi
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

gabitzica spune:
La multi ani ILDI
La multi ani Teo
de Ada
Flavia, m-ai sunat azi? Eu te-am sunat ieri. Azi am ajuns la 21 acasa.
Maria, v-am vazut azi ,cand v-ati coborat din masina, eram in trafic asa ca nu am putu sa ma opresc. iti sta fain tunsa( am vazut si pozele) dar mie tot mai mult imi place cum iti statea cu parul lung. La botez ai fost super cu el prins si fain machiata.
Am fost la metro azi, si bine ca am pastrat factura. M-a intrebat Cipri ce am cumparat si m-am uitat pe factura. Am cumparat ul lego care costa 50 lei air pe factura a fost trecut altul cu 95, asa ca miine trebuie sa fac cale intoarsa
.
Ada intrebai de homeopate... cel mai bine ar fi sa te duci cu copiii la un consult , dupa care il poti suna o vreme pe dr. si iti spune la telefon ce sa le dai in functie de simptome. farmacistele habar nu au care pentru ce sunt mai ales formulele, astea generale. Eu stiu cateva care pentru ce sunt, dar schemle de tratament contin mai multe remedii indicvidualizate pe pacient.

alinamoro spune:
Carmen , am vrut sa zic ca nu sta in el? Ce aiurea am scris mai sus, am mers sa citesc, eram grabita.
Flavia, vad ca asa des va intalniti si voi (tu cu Gabi) cum ma intalnesc eu cu Miha.
Ada, eu pe Drrgos nu l-am pus in ham, acum ma gandesc serios sa o pun pe Adelina ca mi-e mila de spatele meu.
Ildi, am uitat sa zic ca am vazut si eu pozele, ce scump e David pe masinuta.
Anca, pe O.Goga are dr. Patru cabinet si trebuie programare inainte cu mult timp, lucreaza cu casa de asig., dar tot se plateste ceva.
Gabi, bine ca ai pastrat factura.
Noi am cumparat saptamana trecuta de la Practiker un cantar de bucatarie electronic si cand l-am verificat acasa nu mergea, am zis ca poate sunt de vina bateriile, a doua zi le-am schimbat si tot nu merge,avem garantie, dar factura n-am mai gasit-o niciunde, eu nu-mi amintesc sa o fi aruncat.

gabitzica spune:
La multi ani Timeea
Sa cresti mare si sanatoasa alturi de parinti si fratior. Diana cand va chefuiti?
Cine stie sa imi spuna si mie programul de la pasapoarte?

mendi spune:
flavia , nu ma supar daca imi dai numarul din szeged...intai mai merg aici la un medic si apoi cred ca apelez si la szeged...multumesc inainte:)