Aradence minunate! (71)
Raspunsuri - Pagina 27

X-ray spune:
multumim inca odata de aprecieri
LA MULTI ANI ILDI!sa te bucuri de o varsta frumoasa alaturi de cei dragi.l-am vazut pe david a creeescuutt!
ADA la multi ani sotului tau!
si multa sanatate la micutzii bolnaviori.
alina 30+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Claudelu spune:
quote:
Originally posted by mendi
Claudelu mersi de telefonul lui Bunescu...dar pe el l-am vazut si lucrand la spital si in particular ...si nu mi se pare cel mai ok...asta e parerea mea.Nu e nici el foarte explicit si implicat in problemele pacientelor.
Intradevar e expeditiv uneori, dar si daca ai o problema iti acorda toata atentia...cel putin eu parerea asta mi-am facut-o despre el. N-am zis ca e cel mai bun, NUUU, important pentru mine a fost comportamentul lui si siguranta care mi-a dat-o.
Sa-ti traiasca domnisorica

ancapolgar spune:
ILDI si THEO
De doctoritza Patru stiti careva ceva?
Anca , mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

maria_rubi spune:
Ildi si Teo
Mendi, de ce nu incerci la dr. Simedrea? Eu ti-l recomand cu toata increderea. Poate ca nu ai auzit de el pt ca este destul de tanar, cam 37 ani, si este din Timisoara. In Tm lucreaza la clinica doctorului Cioata, iar aici la Laser. Eu am nascut cu el in Tm la Clinica Bega, cu travaliu de 14 ore, prima nastere, natural, si am fost foarte multumita. Este tare calm, explica bine, nu te repede, nu stiu ce sa-ti mai spun... Cunosc multe persoane care nu reuseau sa ramana insarcinate, unele de ani buni tot incercau, au fost la aproape toti doctorii din Arad si la Simedrea au reusit.....
Moaaamaaaaa ce reclama i-am facut, ar trebui sa ma plateasca de
Mara
POZE

mendi spune:
draga maria _rubi deja m-am programat la el... ,la laser system, pe andrei saguna , dar doar peste o luna este loc.... ti-am ascultat sfatul caci intre timp m-am mai intersat in dreapta si stanga si cica e chiar bun simedria asta:)
o zi buna in continuare frumoaselor:)

alinamoro spune:
La multi ani Ildi!
Multa fericire si tot ce-ti doresti sa se implineasca! La multi ani Teo!
Ada, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!

Claudelu spune:
fetelor
Nu mai stim cum sa procedam cu copilul asta al meu...nu stiu ce se intampla cu el dar de vreo 2 saptamani incoace e tare, tare obraznic. Am incercat sa-l pedepsim...n-a mers, am discutat cu el ca nu-i frumos...degeaba, acum desi poate nu e bine, l-am amenintat ca ii iau toate jucariile si hainele cu Spiderman...pur si simplu nu mai stim ce sa facem cu el...mama e si mai disperata si pe langa asta crede ca noi o invinovatim pe ea... Doamne fereste-ma, n-as putea zice asa ceva niciodata.
Pe langa asta e si tare salbatic...afara nu mai lasa pe nimeni sa se atinga de el, daca cumva se atinge cineva de jucariile lui sare sa-l bata, etc.
De batut nu-l batem (a luat peste fund 2 palmute de la mine - atat), de bruscat nu-l bruscam, de purtat frumos cu el ne purtam, de avut are tot ce vrea, oare unde si cu ce gresim? Probabil ca si faptu ca in ultima vreme i s-au cam facut toate poftele, atat noi cat si bunicii si sora mea si i s-a urcat la cap...nu stiu, nu stiu

Melania 14 spune:
salutari,
ia uitati ce carucior are fii'mea aici[/i] mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

Melania 14 spune:
Am vazut pozele cu Mara,mamica si taticul tunsi la fel.Adi e tare afectuos cu Mara ,te pomenesti ca fetita a vrut?
Ildi l-am vazut si pe David,munceste mult baiatul ,cu masinuta ,o ajuata pe mama la spalat hainele...bine ar fi sa-l tina si mai tarziu .E un scump asa grasunel.
La multi ani Ildi si Teo ! va dorim multi ani fericiti si impliniti alaturi de cei dragi!
Clau s-a schimbat ceva din rutina lui Raul?poate asta sa fie motivul comportamentului sau.Cat despre Ca... bea cafea fara cofeina.La inceput e putin mai nasol dar te obisnuiesti.
Ioana ne lipsesti! mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !