Aradence minunate! (71)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmenasa ceva...cum sa duci fata la varicela?! de ce nu o vaccinezi mai bine?
Miha m-ai lasat cu ochii in soare cu programul de dupa masa de la teatru.
Diana, sunt super pozele tale! Foarte artistice. Aia imi place unde Vladut fuge de stropii de la fantana si jumate de poza e luminata, jumate intunecata. N-am reusit sa vad celelete poze,le-am deschis doar si mi s-a blocat calculatorul prima data air a doua oara am avut musafiri.
Flavia cum a fost banchetul? Inca te refaci?
Mendi, eu am fost la dr. Furau. Nu stiu nr. lui de la cabinet, am doar mobilul.
Ma duc sa imi fac ordine in frigider, ca nu am am loc sa pun un ac.
Alina.a florile mele sunt maricele, cea mai mare are vreo 15 cm. Soacra-mea e tare incantata pentru ca si-a dorit demult din astea. ce mai face Lisa ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gabi ma bucur ca au dat,stai sa vezi cand fac flori,o minune!elisa e tare tare miscareatza,creste bine ca si mamica ei de altfel...

alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Mendi, eu merg la dr. Simedrea, are cabinet la Laser System. Sunt foarte multumita de el. Tel: 0257/213211. Trebuie sa-ti faci programare cu mult timp inainte ca e foarte cautat.

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mendi, bine ai venit! Eu mergeam, cat am fost insarcinata, in paralel la dr. Popa si in Ungaria. Are cabinet la Laser System si parca era lunea si vinerea de la orele 16:00. Nr de tel nu-l mai tin minte da il gasesti pe net.

Alina.a vreau sa te vad cu burtica ca tu nasti si noi nu ne mai vedem. Si la mami i-au rasarit florile.

Carmen, Diana, azi am fost pe mal si ma uitam dupa voi da nimik. Nu am nr de tel de la niciuna. Poate rezolvam problema prin PM?!

Gabi, sa stii ca m-am resimtit dupa chef, abia abia mi-am revenit .

Alina, cand l-am lasat pe Bogdi la mami i-am lasat lapte muls, fie proaspat fie de la congelator. Si l-a mancat si nici nu s-a trezit, iar, decat o data .

Ioana???????? Aveti dinti? Ca noi tot nimic.

Cristina v-ati mutat? Daca da, cum e la casa noua?

Cristina M, nu stiu ce-am facut dar nu mai am nici nr tau de mobil asa ca te rog sa mi-l trimiti pe PM.

Mi-a zis cineva ca miercuri baga marfa la Teba, asa ca aviz amatoarelor. Cat de sigura e treaba habar nu am.

Acum sa va pove despre intalnirea ... am avut emotii legat de organizare, dar pana la urma a fost fain. Mancarea a fost buna si din belsug (una din temerile mele), bautura a fost de ajuns, prajiturile la fel, etc. Am stat la povesti, mai ales cu cei cu care nu ne-am vazut de mult, am urmarit imagini din liceu, din taberele facute si de la banchetul nostru de atunci. Ne-am amuzat copios de cum aratam si ne gandeam ca am dat bani buni sa ne facem frezele ce le aveam . Am ajuns acasa la 4:20 si la 9 ne-am trezit, ne-am sunat si ne-am adunat pe strand pe la 11 la o cafea, ca sa ne revenim. Eram toti obositi rau asa ca pe la 3 am plecat spre casa si am reusit sa dorm ceva.
Ora de dirgentie a fost si ea tare faina. S-a glumit mult, am ras de faze ce si le amintea dira si asa mai departe.

Ma duc sa ma culc ca am umblat azi toata ziua de nu mai stiu de mine.

Am uitat sa va spun ca avem poze noi si un filmuletz.

Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina, Alina.a, Gabi, multumesc de aprecierile la adresa pozelor! Traiasca aparatul, dar conteaza si cine le face...

Alina, erau mozolici la gura cu creion special ptr bebelusi, nontoxic. Fiica-mea le roade cand le gaseste si s-au apucat si narozii ceilalti...

Alina.a, pupici pe burtica! Mai un pic si vine bebe!

Gabi, poza aia ii place mult si lui barbata-miu, ii fai contrastul umbra-soare plus ca se vad stopii de apa in soare... Beton.

Flavia, am vazut pozele, chiar ca ii bronzat Bogdan si tot numa un zambet! Azi am ajuns doar seara tarziu in parc, dar de obicei pe acolo imi fac veacul. Iti trimit PM.

Ada, dragalasi catelusii... Asa pui is tare, tare dulci, cand mai cresc nu prea ma mai dau in vant dupa ei...

Caaaaaarmen! Pai cum sa pui fata in contact cu varicela sa faca boala sa "scape". Mda, "scapa" ca si Hari, n-o mancat nimic de bubele din gura si tot timpul maraita de la bubele din pasarica. Si asta 2-3 saptamani... Fa-i vaccinul!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am vorbit in legatura cu hainutele, au zis ca saptamana asta le trimit ca au ffff multe comenzi, neasteptat de multe au zis, ma suna cand pune coletul.

Carmen, Adelina merge daca o tin de manute, dar nu vrea mult, nici eu nu ma "stresez" sa o plimb prin toata casa...inca.

Mendi, eu merg la dr. Miclea, cu el am nascut si doar la el am fost, bine n-am fost eu prea mult la ginecolog, doar cat am fost insarcinata. Are program luni, marti si vineri, sper sa nu gresesc. Telefonul de la cabinet e 252864, tot asa cu programare ca e aglomerat si astepti mult fara programare.

Flavia, poze de la chef nu ai?
Pozele si filmuletul le-am vazut cand le-ai pus la bucurii.
Am fost si eu la Teba saptamana trecuta si aveau multa marfa, dar pentru Dragos nu am gasit ce-mi trebuia, pantaloni scurti.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana, acum am vazut ca ai scris si tu intre timp.
Carmen, subscriu, mai bine fa-i vaccinul la Mela, eu i-am facut la Dragos cand a mers la gradinita si la fiecare "tura" de varicela de la gradi eu am stat linistita, mai ales la ultima ca Adelina avea 2-3 luni si la gradi erau mai mult de jumatate dintre copii cu varicela.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

neata!
Nimeni la cafea?
Alina, ai reusit sa-i colectezi urina Adelinei? Eu nici acum nu am reusit. face in timp ce vreau sa-i pun punga. Azi dimineata la fel, dar am insistat si am pus-o pe olita la 6 fara un sfert dar am tinut-o degeaba 20 min. I-am lasat punga in scutec, dar bineinteles ca a facut pe langa
A reusit Ioana sa imi faca ragade ca vreo 2 nopti am fost pe post de suzeta. Un lucru bun e ca mi-a crescut lactatia.
Am vazut toate pozele ieri si vreau sa spun ca azinoapte am visat dulai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

flavia daca mai iesiti pe la o terasa ceva eu vin,numai sa nu fie cand e caldura asta mare ca eu si cele 10 kg pe care le-am pus deja ne incingem ffff tare.uite aici ultimele poze cu burtica si mediul ei inconjurator.
eu acum sunt si in alergaturi ca trebuie sa imi fac geanta de spital,maine am 30 de saptamani si ar cam fi cazul,mi-a zis si dr.miercuri am fost in ungaria la nenea dr.,fata e in grafic,ma mai duc vineri iar sa ma puna la tocograf ca am binentele,uterul rigid si ma scot din minti contractiile astea dureroase pe care le am de cateva ori pe zi,in afar celor normale B-H.
dar miercuri am apucat sa iau si eu primele hainute pt bulina mea ,nu aveam nici macar o soseta in toata casa.uitati-le aici.acum vineri mai bag o sedinta de shoping si mai ales ma duc doar cu o prietena ca al meu sotz e in "misiune" cu serviciul.cum nu ma va mai putea stopa cineva din cand in cand o sa-mi umplu matizul
va pup si sa aveti o zi perfecta!

alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fete dragi ....scuze ca dau buzna aici in "casutza " voastra de suflet ..dar as avea o rugaminte la voi ...

Orgaizam o strangere de semnaturi pe suport de hartie pentru proiectul Babyklapper ( amanunte puteti gasi la generale stcky sau la semnatura mea ) si as vrea sa va rog daca vreuna /mai multe dintre voi ar putea sa ne ajute sa stranga semnaturi in orasul sau sau in zona sa... .procedura este simpla ....Exista o listutza care eu v-o trimit la un e-mail indicat de voi ( pe privat ) ..pe aceasta se strang semnaturile ...apoi trebuie trimisa postal(sau vedem cum ne adunam ) la o adresa comunicata de noi .."un fel de cartier general " unde sunt porcesate si indosariate pentru a servi ca suport atat pentru crearea unei legi sau schimarea legii , dar si pentru a ne alia cu fundatii de specialitate care ar putea sa ajute la implementarea sistemului si in Romania , contribuind astfel poate la reducerea atator nenorociri care din pacate au ajuns aproape saptamanale .
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa !

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput