Aradence minunate! (71)
Raspunsuri - Pagina 2
Hildegard spune:
Anto, merci de laudeEu acuma invat...si vreau sa ma perfectionez in torturi si prajituri
M-am uitat pe cele 22 de poze ale tale. Esti asa frumoasaNu esti fotomodel? Sau ai putea fi!
--------------------------------------------------------------------
Fetelor cum ati petrecut??????????
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 6 luni)
anto spune:
Merci de laude Hildegard da nu-s chiar asa faina ,oi fi iesit in poze bine
Ma bucur ca a-ti petrecut bine fetelor ,abia astept sa vad si poze ,fain ca va puteti intalni din cand in cand si copilasii se pot juca .Mai ales cand mergeti la iarba verde
niko_26 spune:
Miha sa sti ca m-a invitat Daria la spectacolul ei de balet.A zis ca nu stie unde si cand ii dar imi spune mami.
Mi-a si aratat cum danseaza ea la repetitii, doar ca n-am apucat sa vad tot dansul ca s-a trezit Maia.
Somleac spune:
Na, acum am parcat si eu trupetii. Ufff Daria mi-a facut niste nervi de numa. De ieri ii cant intr-una sa-si faca ghiozdanu si acum ce constat? Toate aruncate la ea pe birou. Foarte bine am pedepsit-o, maine merge la scoala cu ce si-a pus pana acum.
Intalnirea a fost super. Eu m-am simtit minunat, sotu nu mai zic nimic iar pruncii in floare. Si locul a fost super. S-a potrivit ca o manusa nevoilor noastre. Noi cu fam Claudelu si fam Gabitzica am inchis petrecerea in jur de ora 8. Pana la urma au facut baietii si cartofii Alinei si i-am si mancat.
L-am intrebat pe al meu cum s-a inteles cu baietii. Zice, tu cum crezi daca majoritatea erau calculatoristi.
Abia asteptam iesirea prelungita( adica 2-3 zile) la propunerea lui Cipri de Gabi.
Niko castronul tau de salata e la mine. Avem motiv sa ne intalnim
Ma duc sa ma spal si sa despachetez.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
Melania 14 spune:
Eu mi-am culcat copila la 8.30 si pana acum am mai robotit.Acu' ma duc la lectii .
A fost suuuuper, asa cum zicea Miha copiii ai fost inlargul lor, cuminti si noi nu a trebuit sa fim tot cu gura pe ei.Bblasii sunrt tare dragalasi,Mel cand s-a culcat imi tot exemplifica vocabularul lor .
Barbatii s-au inteles bine si sunt barbati de treaba.Cum altfel doar sunt insurati cu noi .
In sfarsit POZE
mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Somleac
Abia asteptam iesirea prelungita( adica 2-3 zile) la propunerea lui Cipri de Gabi.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
Aia cu cortu in fatza cabanei?/
Da, da, da noi am inchis petrecerea, chiar si taximetristu ne-a asteptat ca barbatilor le-a venit chefu de inca o bere
Ce turtit e al meu sot Cand ne-am intors din Vlaicu pe taxi discuta cu soferu si la un moment dat incepe Clau cu niste chestii de bietu sofer nu a mai avut replica, de fapt nici n-avea cum sa aiba replica la ideile geniale ale unui om lovit in aripa...voi ati mai auzit pana acum de comparatie intre autostrazi si internet ?
La intalnire si noi ne-am simtit nu bine ci super super bine si asta de la cel mai mic la cel mai mare Raul nu mai contenea sa-i povesteasca la bunu-so cu cine a fost, ce a facut, etc. Din pacate n-am mai apucat sa-l fac nici macar un dus, l-am sters doar cu servetele umede pentru ca a adormit in fund pe fotoliu Si in taxi a adormit dar imediat i-am dat trezirea. A fost frant bietu copil, frant dar fericit
Am in plus un MAIEU (l-a gasit cineva de la club) si o CASEROLA (care nu stiu cum a ajuns in plasa mea)
Carmen, nu te-am intrebat...a iesit bine cu banii? nu mai trebuie sa-ti dam??
Ma duc sa ma uit pe poze!