Aradence minunate! (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ce faine sunt astea:
asta si asta si asta si asta, asta, asta, asta
De fapt toate sunt faine, dar astea mi-au placut cel mai multtttttttt!!!!

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI GABI

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi
Sa ai o viata frumoasa, linistita, cu multa dragoste si plina de satisfactii din partea copiilor

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Diana, tare faine pozele! Pe Mara, pe Daria nu le-am vazut pe acolo... Da, imi statea mai bine cu parul lung, la intalnire imi statea ca , dar acum sunt tunsa scurt de tot si zic eu ca-mi sta bine.

Alinush, iar e Dragos indragostit? Mai da' ce amorez aveti voi in casa, o sa ne vrajeasca toate fetele Am gasit carucior sport care se lasa complet la Tabita pe Eminescu, Bertoni, la 220 ron, dar mi se pare un pic cam scump, zic eu ca as putea gasi mai ieftin.

Gabi

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Gabitzica, La Multi ani, multa sanatate si fericire alaturi de ei dragi tie

Eu o pot contacta pe Alina si ea poate sa ia legatura si cu alte fete care vor sa iese cu pitici la o plimbare.. dar sa vedem anul asta cum voi reusi sa scap de programe impuse...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

'Neatza! Gabitza, La multi ani,plini de bucurii si impliniri si cu cat mai putine momente triste!
Ada, f faine poze,sunteti asa de frumosi!
Alina,mortal a fost dialogul vostru cu Dragos!Ce m-am distrat!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Pozele de la dulciuri sunt acolo in linkul "de-ale gurii"

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Clau, ma bucur ca ti-au placut pozele! Nu sunt suparici, sunt doar obosita si racita cobza, capul imi vajaie, am nasul megainfundat, sunt ragusita si ma simt ca ... Pruncii mei sunt amamndoi la fel... Deci minunat, nu? Ieri nu am dormit dupamasa si am pus pozele de la intalneala si poze cu Vladut la care inca mai muncesc deci va dau linkul maine.
Naspa faza cu hartiile de la primarie. Eu nu m-am stresat nici o clipa si nici barbata-miu, dar alte vecine au intrat in trepidatii...

Cristina, asa e, Mara nu e pe nicaieri in nici o poza si-mi pare rau... Probabil cand eram eu sau Vasile cu aparatul in mana ea dormea si a ratat sedinta foto... Dar vine ea urmatoarea intalnire... Daria apare in vreo 2 poze dar e cu spatele si pozele nu f reusite, deci nu le-am pus.

Ma tot uit la meteo la prognoza de duminica viitoare (in 20) cand tinem ziua pruncilor... Deocamdata e ok, dar mai au timp s-o schimbe de vreo 10 ori pana atunci... Si tot nu-i sigur c-o nimeresc...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Timeea la concursul Pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am pierdut tot ce am scris...
deci de la capat
LA MULTI ANI vladutz,cu scuze de intarziere.
LA MULTI ANI Gabi!tot ce-ti doresti sa se implineascaam vazut pozele suuuupeeer!ati fost o gasca tare faina!
multa sanatate lui adelina si dianei.
alina m dragos e total!sa-i scri "perlele" la forumul cu poznasii sunt in actiune.
am vazut si pozele de la botezul marei,sunteti tare frumosi!

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Diana, ce haioasa e Timeea cu biberonul in gura Am votat-o.

de Mara

POZE

Mergi la inceput