Geta Voinea vs Blondi
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana75 spune:
Eu merg de ani de zile la Gett's la aceeasi tipa, sint multumita, dar ieri mi-ati facut pofta cu saloanele astea asa ca diseara la 5:30 sint programata la Blondi. Va anunt miine daca e dezastru sau nu (in capul meu, nu la salon).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
cristi22na spune:
buna puteti face niste comparati de pret si calitate
www.blondi.ro(nu sunt preturile actualizate)
www.getavoinea.ro(preturi actualizate)
Zenobia spune:
anca, multumesc din nou, maine ma duc la Streetline, sunt curioasa ce-o sa faca Cristina din capul meu!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
mada101 spune:
Fetelor eu ma duc la Cristina Hair Studio ( Cristina Trohani ), sunt foarte multumita. Este pe str Polona .
Un vopsit ( spalat si coafat ) ma costa in jur de 2 mil plus spaga.
Pup
Mada
abbi spune:
Buna!
Eu am avut curajul sa-mi las parul pe mana lui Claudiu de la Blondi!Cand m-a tuns si m-a vopsit prima data, aproape ca nu m-am recunoscut(eu toata facultatea am fost tunsa periutza si aveam un par rebel si nearanjat...numai tunsori nasoale)
E super pasionat de ce face si am devenit "dependenta" de talentul lui!
Am fost tare multumita de el, in plus e un tip super haios si de treaba!
Zenobia spune:
Am fost la Cristina de la Streetline si nu imi pare rau nici o clipa. Intre pozele mele (Poze 1 - new album) de la semnatura puteti vedea fotografii inainte si dupa. Nu va puteti da ff bine seama de coafura pentru ca nu au iesit bine pozele - sunt cam sterse si cam intunecoase - insa mai lucrez azi la asta. Cert e ca e muuuult mai bine decat inainte. M-a costat 1 mil cu tot cu spaga - spalat, tuns, coafat.
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Mara76 spune:
Imi place mult cum iti sta. Tu oricum ai parul frumos, dar inainte sa-l tunzi era un pic cam haotic, sper sa nu te superi pe mine. Acum are o forma frumoasa, se aseaza bine, clar e o schimbare buna!
Zenobia spune:
pai da.... stiiiuuuu... de aceea acum sunt foarte incantata, are in sfarsit o forma.
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
eueueu spune:
Oameni buni, (ca fac si eu ca Banica Jr. la "DANSEZ PT. TINE") fugiti de BLONDI CAT PUTETI SI VA TIN PICIOARELE!!! M-am tuns eu saptamana trecuta acolo si am venit ciopartita si caprita ca toti zmeii. Poate ceilalti or tunde mai bine, dar asta CARE M-A TUNS mi-a socat parul pe vecie. Tre' sa astept cateva luni bune sa-si revina. S-a dus vestea de Costel ala, dar el nu tunde decat pe cine are el chef, asa ca...mergeti in alta parte oricum.