Clubul nurorilor (76)
Raspunsuri - Pagina 3

briza_marii spune:
Neata!
Aly doamne ajuta, sa fie bine si sa il iei din prima.
Marina cred ca toti bebei au chesti asta cu aparatul foto. am o prietena f buna, care a o fetita super ranjita dc pot spune asa (e scumpete de copil, iar cand rade........ nu mai spun). Ne-am chinuti cateva ore sa o poza razand/zambind, orice ii faceam, oricat ne scalambaiam noi la ea - nimic>
Kity nu vb de lucruri sfinte
briza_marii
poze

Alynutza spune:
Marina mersi mult de urari, si eu sper sa iau examenul din prima, pentru ca nu stiu cat curaj as avea sa-l dau din nou. Sper sa am norocul sa dau peste un politzai cumsecade care sa nu ma pice numai asa, de dragul de a ma pica (cum a patit sotzul prima data cand a dat examen) si sa nu fac greseli prostesti. Papitzi nu stiu ce sa-ti ofer, n-am decat o salata, masa mea pe azi.
Kitzy tu stii sa-mi spui ce reprezinta VSH-ul? Azi am primit rezultatele la analize si in afara de asta (care era 16-32), toate celelalte erau in valori normale.

briza_marii spune:
Aly nu te impacienta cu VSH. Reprezinta viteza la sange. Eu de cand ma stiu am avut-o mai are decat val normale. Cica dc esti racita sau ai o infectie in corp iti iese mai mare. Dar, asa cum iti spuneam, la mine asa a fost mereu, de cand eram mica. Oricum, si eu vreau sa vad ce ne zice Kitzy -adica asa, o parere de la cineva din domeniu
briza_marii
poze

kitzy spune:
VSH-ul e viteza de sedimentare a hematiilor. Daca ai o infectie in corp, iti iese mai mare valoarea, dar acuma nu stiu sa-ti zic exact o valoare normala pt ca depinde de la un laborator la altul. Fiecare laborator e cu valorile lui. Oricum, daca hematiile se depun prea repede sau prea incet, e ceva acolo, dar si o raceala banala poate sa ridice valorile, asa ca nu te impacienta.

marinar spune:
fete merci de papa, cu o omleta si o salata trece ziua. am mancat pana la urma niste margarina, dar nu prea ma omor.
alina eu am avut noroc cand am dat examen pt ca a fost politaul ok si nu m-a pus sa fac mare lucru. daca trebuia sa fac o parcare laterala sau o garare...sigur o buleam.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Alynutza spune:
Marina aia sper si eu, da dau peste un politist de treaba. Al meu sotz a luat sala cu 26 de puncte si politzaiul l-a luat la ochi rai din prima, cica nu stie el de 26 de puncte (un tembel) si i-a cautat nod in papura: cica pe o straduta mica, cu o singura banda pe sens, era parcat un camion fix pe strada (stationa, fara sofer inauntru), pe banda de mers a sotzului, si cica undeva era si semnul depasirea interzisa, ascuns printre crengile unui copac. Sotzul normal ca a depasit camionul, ce saracia era sa faca, daca ala stationa acolo fara sofer, sa stea pana binevoia sa apara de undeva soferul camionului? (care de fapt, ala era vinovat c-a stationat unde era depasirea interzisa, ca doar n-ai voie) si pentru asta l-a picat.
Kitzy am citit si eu pe net de VSH, cica si in 'acele perioade' ale lunii creste, eu eram tocmai pe terminate, eu stiu? Mie imi dadea valorile normale 1-10/10-20, deci aveam peste. Pana acum mi-a iesit ok. Oricum o sa-i fac o vizita doctoritei de familie, numai ca mai astept niste rezultate si voiam sa stiu daca e cazul sa ma alarmez foarte tare au ba.

Alynutza spune:
Ok Kitzy mersi.

briza_marii spune:
Mai fetelor, am nevoie de o parere de la voi.
Vine soacra sapt asta, ca vai e bolnava, si o sa stea cateva zile in buc ca sa isi faca analizele ca orice manaca se umfla in burta si ii e rau. Seara ne asezam la masa, si ce credeti ca face madam? Mananca o portie de musaca, una de iahnie de fasole cu ciolan si...CERE O BERE!!!! Apai, te vaiti ca ce rau te balonezi si vrei sa bei bere dupa fasole?!!!!! I-am zis sotului sa ma lasa in pace ca asta se preface ca iar are chef sa fie cautata in coarne. Binentes ca el m-a acuzat ca masa e bolnava si eu nu o cred. Deci, voi ce ziceti? Sunt eu nebuna sau sunt nesimtita si nu mi-e mila de oameni?! Vreau o parere sincera, macar sa stiu cum stau. A, si imi mai zice: "am vrut sa ma imbrac cu o pereche de blugi de ai tai pe care i-ai lasat la tara si nu m-au incaput. cum adica eu am curu mai mare ca tine?" (inchei citatul)
briza_marii
poze

marinar spune:
alina asa sunt unii, carcotasi rau. auzi cica era depasirea interzisa! ce tampit.
briza nici nu vreau sa ma gandesc cum iti e. ce i-as mai zice eu de sanatate soacra-tii. dar si sotului tau. pai cum sa crezi mai un om ca e bolnav cand el face exact ce nu ar trebui pt boala aia?! pai fasolea si berea ar deranja si un om care e ok cu stomacul, dar unul care cica are probleme. iar cu blugii...no coment.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)