Clubul nurorilor (76)
Raspunsuri - Pagina 26

marinar spune:
neata
stefania bine ai venit si sarcina usoara cu bb sanatos. sa-ti traiasca si socrela mai ales ca e buna.
o saptamana placuta fetelor.

NicoletaB spune:
neata fetelor!
cami ai grija cu Ac, e f periculos
bun venit noii nurori
briza- tinem pumnii razei sa se rezolve cu bine

briza_marii spune:
Neata norici!
Ce calddddddddddddddddddd eeeeeeeeeee!!! Nu pot sa ma concentrez la nimic . Ieri am fost la tara si era asa de frumos si de liniste si de VERDE. Nu tu asfalt topit, nu tu caldura de simti ca ti se topeste pielea. Ce as mai fi stat acolo!!
Razuca in sf a reusit sa primeasca un semn de viata de la dr si azi merge la spital. Sper sa fie totul bine ca ii ajunge atata stres
briza_marii
poze
edit later A fost razuca la tutunaru, nu a bagat-o in seama, si a mers la un alt dr la CFR2

NicoletaB spune:
imi pare rau de raza!
a fost ocupat sau a avut ceva cu el?
la CFR la cine a fost?
o mai primeste cineva la 9 luni sau doar doctorul de garda?

briza_marii spune:
Nico nu stiu la cine a fost la CFR, a mers trimisa de cineva. Am vb acum cateva min cu ea si a zis ca cel de la CFR a promgramt-o vineri pt cezariana ca bebe e mare si ea are tensiunea mare. A mai zis ca dupa ce a fost la CFR a mers la cabinet la tutunaru si ala a zis ca maine sa merga la spital ca ii provoaca nasterea. Si cum Razuca nu vrea cezariana, a zis ca maine va merge la tutunaru. Asa ca maine tinem pumnii si asteptam vesti de la Puiu, sotul ei.
briza_marii
poze

NicoletaB spune:
neata fetelor!
briza- ii tinem pumnii razei, ma gandesc sa nu se chinuie mult la naturala cu bebe asa mare

marinar spune:
am primit mesaj de la razuca si se pregateste de ceza pt ca bb e mare si are si tensiune mare. sa dea DD sa fie totul bine si sa se tefaca macar la fel de repede ca mine.
hai Raza!!! curaj! azi iti vei vedea minunea!!!

briza_marii spune:
Da Marina, si eu am primit mesajul. Eu zic ca e mai bine asa, ca oricum sansele erau destul de mici sa nasca natural avand in vedere starea ei si marimea bebeului.
Doamne ajuta si diseara sa primim vestea cea mare
briza_marii
poze