Clubul nurorilor (76)
Raspunsuri - Pagina 22

Alynutza spune:
Ne-am cazat la o pensiune in Sapanta (cristi&moni parca ii zicea, ceva de genul), camera a fost 70 de ron/noapte (camera cu baie proprie) si am mai dat 20 de ron pe cina sotzului (2 pulpe de pui) ca eu nu prea pap seara si micul dejun pentru amandoi. La pranz am mancat intr-o zi in Seini (un orasel intre BM si SM), ne-a costat 35 de lei pentru amandoi (gratar de porc cu cartofi prajiti si pastrav la gratar cu salata, clatite si sucuri) si la Tasnad tot in jur de atat, mai ieftin ca la Cluj oricum (aici era 3 lei un cola la 0.5, la noi nici ala de 0.25 nu-l iei cu atat).

marinar spune:
sal fete
hai ca am terminat cu masa emmei si pt ca e putin bolnavioara stau cu ea in camera asa ca mai bananai putin pe net.
noi am fost in we la mare in formula de 3 si a fost super ok, pt noi cat de cat relaxant, emmi s-a comportat super bine, apa a fost ok incat am putut sa ne balacim putin. ne-am intors ieri s aseara a facut febra, azi tot asa chiar daca i-am dat panadol. am mers la dr si are o rinita usoara asa ca-i dam cu cva medicamente. daca nu facea febra nici nu ne dadeam seama pt ca ea e tot vioaie si vesela.

marinar spune:
neata
nico merci frumos!
am vb ieri si cu raza, inca nu a nascut si bb nu prea da semne sa iasa. ramasese sa vb cu dr si sa-i spuna ce are de facut.

kitzy spune:
Neata si de la mine!
Aly preturile de pe acolo mi se par foarte convenabile. Mai ramane de vazut unde merge in concediu anul asta, poate o intindem prin partile acelea daca ramanem cumva in tara.

bb_yasmi spune:
neata fetele
marina, imi pare rau ca printesa ta e bolnavioara!! sa se faca bine cat mai repede!!
raza, nastere usoara!!
pupici
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 20+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik

Alynutza spune:
Marina sanatate micutzei!
Kitzy nu stiu daca merita sa petreci foarte mult timp prin partile respective. Mai degraba e o iesire de un weekend (sau un weekend prelungit).

bb_yasmi spune:
nico, bine multumesc de intrbare!!
sarcina decurge bine pana acuma, joi merg la eco morfo fetala 4D, atunci aflam sigur ce sex are bebe si daca totul e in regula, iar luni am decolat spre destinatie .
acuma sunt in concediu de odihna o luna!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 20+ de 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik