Clubul nurorilor (76)
Raspunsuri - Pagina 20

NicoletaB spune:
da, si cand ma gandesc ca voi avea si un program infernal pana atunci, 2 inchideri de luna si una de trimestru
of, of, mai, mai

camelia72 spune:
Pupici noricilor!
Aly,felicitari pt. primul hop,eu cred ca asta a fost mai greu,nu?Cand ai ex. practic?
Razuca,nastere usoara si un bebe sanatos!
Briza sa ne mai tii la curent daca mai afli de Razuca...te rugam!Bafta si tie sa rezolvati cu locuinta ca tare bine este sa stati singurei!
Scumpa mea socrela e iar maritata...cu altul ,pe la noi mai vine o data la vreo 3-4 luni sa-si schimbe garderoba!
Noi acum am ajuns acasa de la serbarea de sfarsit de an scolar...gata,am absolvit cu brio si clasa 1 !Uraaa,a venit vacanta,cu trenul din Franta...yuhuuu!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

briza_marii spune:
Cami bravo voua ca ati terminat cu bine. Vacanta placuta!
Sigur ca o sa va tin la curent cu ce face Razuca. Am vb si ieri si zicea ca intre timp i s-au mai potolit durerile de spate si ca se pare ca bebelina inca nu se grabeste. Oricum a zis ca nu conteaza cat e ceasul, zi sau noapte ea imi trimite SMS cand pleaca la spital
briza_marii
poze

Alynutza spune:
Nico lasa ca trece timpul si vine si concediul. Cand ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta eram in pregatiri intense de nunta...
Cami felicitari si voua pentru primul an scolar terminat cu brio. Hopul cel mare va fi la politie pe 27, cand dau si teoretic si practic, asta a fost doar teoretic cu scoala, fara de care nu ne da voie sa ne depunem dosarul la politie (daca nu-l trecem, evident). Normal ar trebui dat si un practic cu scoala, dar cred ca se bazeaza pe ce spune instructorul. Nu prea au ei interesul sa te trimita nepregatit la examen, ca in functie de rata de promovabilitate le da si date de examen (acum au 3 pe luna, din cate am inteles e chiar binisor) si e vorba si de prestigiul scolii. Oricum, eu sper sa treaca totul cu bine si sa ma vad cu 'lamaile pe parbriz'.

Alynutza spune:
Neatza si de la mine!
Sper sa nu ne ploua in weekend ca ne-am planuit o excursie in Maramures.

marinar spune:
neata
nico vine we pt voi ca la mine......nu se simte mereu.
alina we placut in excursie.
cami felicitari pt primul an de scoala. mihaitza o sa mearga la gradi?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

voicu_bebi spune:
neata fetele frumoasele...ce faceti ?
am uitat sa iti zic Alynutza FELICITARI ! pt examenul teoretic ...ma bucur pt tine...iti tin pumnii pt cand o sa dai si examenul practic ...cu politia ...sa ai noroc si sper sa iti iei carnetul de soferita ...
Alynutza,ce bine de tine ca aveti ocazia sa va duceti in maramures,si eu as fi vrut dar acum asteptam luna iulie sa ia sotul concediu sa mergem la mare...abia astept
va pup pe toate fetele ...si ne mai auzim mai tarziu.
de Razuca ce mai stiti a nascut ? va pup
19 august 2006!