Clubul nurorilor (76)
Raspunsuri - Pagina 18

camelia72 spune:
Salutare dragelor!
Eu intru mai rarutz ca-s prinsa rau cu sfarsitul asta de an scolar,fie-mea e intr-o continua distractie,a fost in excursie,am petrecut pe la zilele colegilor de clasa iar joi avem serbarea de sfarsit de an !Eu fac naveta intre casa si mama unde este Mihaita...astept concediu sa ma odihnesc!
Nico, La Multi Ani fericiti,multa sanatate si impliniri alaturi de toti cei dragi!
Va pe toate!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

NicoletaB spune:
neata fetelor!
cami - asteptam sa dai mai des pe la noi
vad ca si bb yasmi a uitat de noi
briza- ce face raza? cand naste?

briza_marii spune:
neata
razuca naste sapt asta. am vb ieri cu ea si zicea da deja bebelina s-a asezat pe pozitii. Asa ca, razuco tinem pumnii sa fie bine
briza_marii
poze

Alynutza spune:
Hello.
Am lipsit motivat, iar proiecte cu termene imposibile.
Briza am luat examenul teoretic cu scoala. Mai ramane 'hopul mare': examenul cu politia. Sper sa fie ok.
Sunt tare lipsita de chef si nu mai am rabdare sa vina concediul.

briza_marii spune:
aly felicitari
nico din pacate, nimic momentan. Eu lucrez la comision , pe cartea de munca am sal mediu, iar sotul momentan lucra pe cont propriu ca am zis ca facem "mare branza". Asa ca, el isi cauta de lucru, iar eu imi voi schimba modalitatea de salarizare de la 1 iulie. Din pacate o sa imi treaca doar 14 mil brut, ca sunt taxele mari si ..stiti voi. In functie de ce rezolva si sotul o sa trebuiasca apoi sa asteptam minim 3 luni ca sa mergem din nou la banci sa vedem cat ne pot oferii si mai ales cat de mari sunt ratele, ca mai mult de 10 mil/luna nu cred ca vom putea plati
briza_marii
poze