Clubul nurorilor (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ce-i cu moleseala asta pe-aici?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

un semn de viata si de la mine!
ce de fetite, sa va traiasca si sa va bucurati de ele!
aly, briza, noi facem baietei, ca sa egalam scorul, nu?

Mergi la inceput

Nico eu baietzel vreau. Acuma, sa vedem, ca nu-i chiar chiar pe cum vrem, dar eu o sa ma stradui prin toate metodele cunoscute sa influentez rezultatul.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si sotul meu, tot baietel vrea
o sa incerc sa prestez in ziua "minune"
vrea baietel, ca fata a zis ca va trebui s-o lege de calorifer, sa nu i-o "fure" vreunul

deh, deja are calitati de tata de fata

Mergi la inceput

Eu sunt aia de vrea baiat, daca ar fi dupa sotz, el vrea fata. Eu am zis sa aiba cine sa duca numele familiei mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ce fac noricile? Va ganditi la concediu? Si eu Si am gandesc ca anul asta am spus adio Greciei, si prietenilor cu care trebuia sa mergem...Acum oscilez intre a merge o sapt prin tara, spre moldova, sau s amerg cateva zile la mare. Eu le-as vrea pe amandoua dar, de, cand ma gandesc de cati bani avem nevoie de avans si la notar..

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Briza si noi ne luam adio de la Grecia anul asta, initial acolo am fi vrut, dar deh, buget restrans si ne limitam la o excursie prin tara dar inca nu stim unde. Si mai am aproape doua luni pana la concediu
Mi-as mai lua o sapt pana la marele concediu din august, ca mai am treaba pe acasa, dar sa vad daca o sa pot ca e mare agitatie la lucru.

Mergi la inceput

Eu mai am cam o luna jumate pana la concediu. Incerc sa nu ma gandesc, ca ma apuca batzul. Plus, din 25 iunie raman singura in birou, colegii mei pleaca deja in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Aly cand dai exam ?
Eu de vreo 2 zile, nu stiu ce am, sunt pe toata lumea, si nu sunt in perioada aia ca sa zici ca de acolo mi se trage...si nu ma pot concentra la ce am de facut

briza_marii
poze

Mergi la inceput