Clubul nurorilor (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hehe nici eu nu mi-am schimbat permisul de cand m-am casatorit dar m-am interesat la cineva la rutiere si mi-a zis ca nu iau amenda ci doar imi retin carnetul ca sa ma oblige sa-l schimb. acum....

andreea nici eu nu am curaj sa plec singura cu skoda, e mare, nu stiu sa o parchez...mai am de invatat.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Marina o fi. Eu stiu ca trebuie sa-ti corespunda datele din buletin cu cele de pe carnet. Eventual, pana te hotarasti, sa dai doar carnetul la control. Dar cel mai bine ar fi sa mergeti sa-l schimbati. Va costa doar permisul (45 de lei) poza va face pe loc si vi-l elibereaza in 24 de ore.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu mi l-am schimbat acu' vreo 2 luni
n-am platit decat taxa la cec
dupa o saptamana l-am ridicat

aly daca dau legea cu 80% stau acasa si fac 2 copii, nu unul

Mergi la inceput

Nico cica au mai propus odata ceva similar si nu a trecut. Sa speram ca de data asta se va aproba, ca vine anul electoral.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
Sa speram ca de data asta se va aproba, ca vine anul electoral.[/font=Comic Sans MS]

Hihihih si uite asa creste natalitatea in anii electorali. parca vad ca ajungem sa planificam copii in functie de asta: draga, vezi ca la anul facem copilu ca vine electoralul. Of, radem noi dar nu e rasul nostru

briza_marii
poze

Mergi la inceput

aly sa vina,

eu care vroiam copil prin 2009/2010, il fac si la anu', dar sa apuc legea asta, ca altfel in 3 luni inapoi la munca

Mergi la inceput

Nici nu stii cum e mai bine. Normal ca daca se mareste familia e nevoie de mai multi banutzi. Pe de-o parte ai sta cu bebeul, pe de alta parte trebe mai multi banutzi si n-ai de unde...

Mergi la inceput

asa e
cine o fi inventat munca, banii, senzatia de foame/frig?

fara astea ne era bine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NicoletaB

asa e
cine o fi inventat munca, banii, senzatia de foame/frig?

fara astea ne era bine

Hai ca munca nu e rea, iti da un rost, foame/frig, asa ne-a facut DD, in schimb banul... e cu asta e alta poveste, stii tu, 'ochiu

Mergi la inceput

depinde pt cine muncesti
caci muncesti pt bani, nu de placere, ca aia de placere nu se pune

Mergi la inceput