Clubul nurorilor (76)
Raspunsuri - Pagina 12

marinar spune:
hehe nici eu nu mi-am schimbat permisul de cand m-am casatorit dar m-am interesat la cineva la rutiere si mi-a zis ca nu iau amenda ci doar imi retin carnetul ca sa ma oblige sa-l schimb. acum....
andreea nici eu nu am curaj sa plec singura cu skoda, e mare, nu stiu sa o parchez...mai am de invatat.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Alynutza spune:
Marina o fi. Eu stiu ca trebuie sa-ti corespunda datele din buletin cu cele de pe carnet. Eventual, pana te hotarasti, sa dai doar carnetul la control. Dar cel mai bine ar fi sa mergeti sa-l schimbati. Va costa doar permisul (45 de lei) poza va face pe loc si vi-l elibereaza in 24 de ore.

NicoletaB spune:
eu mi l-am schimbat acu' vreo 2 luni
n-am platit decat taxa la cec
dupa o saptamana l-am ridicat
aly daca dau legea cu 80% stau acasa si fac 2 copii, nu unul

Alynutza spune:
Nico cica au mai propus odata ceva similar si nu a trecut. Sa speram ca de data asta se va aproba, ca vine anul electoral.

briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Sa speram ca de data asta se va aproba, ca vine anul electoral.[/font=Comic Sans MS]
Hihihih si uite asa creste natalitatea in anii electorali. parca vad ca ajungem sa planificam copii in functie de asta: draga, vezi ca la anul facem copilu ca vine electoralul

briza_marii
poze

NicoletaB spune:
aly sa vina,
eu care vroiam copil prin 2009/2010, il fac si la anu', dar sa apuc legea asta, ca altfel in 3 luni inapoi la munca

Alynutza spune:
Nici nu stii cum e mai bine. Normal ca daca se mareste familia e nevoie de mai multi banutzi. Pe de-o parte ai sta cu bebeul, pe de alta parte trebe mai multi banutzi si n-ai de unde...

NicoletaB spune:
asa e
cine o fi inventat munca, banii, senzatia de foame/frig?
fara astea ne era bine

Alynutza spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
asa e
cine o fi inventat munca, banii, senzatia de foame/frig?
fara astea ne era bine
Hai ca munca nu e rea, iti da un rost, foame/frig, asa ne-a facut DD, in schimb banul... e cu asta e alta poveste, stii tu, 'ochiu

NicoletaB spune:
depinde pt cine muncesti
caci muncesti pt bani, nu de placere, ca aia de placere nu se pune