La drum lung cu copil de 2,4 ani

La drum lung cu copil de 2,4 ani | Autor: greieras

Link direct la acest mesaj

Peste cateva zile plecam din tara si va trebui sa zburam muuuuuuult cu avionul si totodata vom avea si schimbarea de fus orar. Fetita mea are 2,4 ani si as vrea sa aflu cum a decurs experienta asta la altii cu copii de aceeasi varsta. Am zburat si acum un an, dar fetita s-a schimbat mult intr-un an, si nu mai stiu la ce sa ma astept. La voi cum a decurs calatoria?

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Craciun 2006

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Depinde ce inseamna mult. Eu cu al meu am zburat cel mai mult 4 ore insa banuiesc ca tu te referi la mai mult. In primul rand ca va fii fascinata la inceput de peisaj, incearca sa ii explici pe limba ei sa inteleaga ce se intampla si daca va pricepe se va uita pe geam mult timp. Apoi nu uita sa ai cu tine jucarele, poate chiar una noua care sa o acapareze o periaoada. Din cand in cand da-o jos de pe scaun pe culoar si mergeti putin ca sa se dezmortzeasca. Cam atat.

Fiul meu inca e indragostit de zbor.

Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Greieras noi am zburat intre 11-17 ore cu copii mici pe 3 continente.
Daca zburati inspre vest,ar fi bine sa incerci sa o culci seara mult mai tirziu ca de obicei.Daca va indreptati spre est,invers,adica cit mai devreme la culcare.

In avion la cursele lungi au primit jocuri si in afara celor gratuite erau si de cumparat.Asta este si in functie de compania aviatica.
Acum mai depinde si de orele la care zburati.Noi am ales intotdeauna zboruri cu o escala si chiar 2,ca sa se poata misca,sa mai stam intr-un loc de joaca prin aeroport,mai o gustarica...

Tin minte ca la peste 2 ani baietelul meu cel mare facea urit de tot pe la cozile de asteptare de la controlul pasapoartelor sau cele de imbarcare.Aveam mereu o jucarie "interesanta" la-ndemina si mai ales carutul.
In zonele de asteptare se uitau mereu pe fereastra cum aterizeaza si decoleaza avoanele.

Daca zborul este lung incearca sa iei o pernita gonflabila in afara de jucarie si carticica de povesti cu ilustratii.De multe ori cind mergeam in excursii organizate se intimpla sa avem in spate sau in fata familii cu copii si asta era o distractie in plus pt.cei mici.

Drum bun si nu-ti face probleme

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Dragele mele va multumesc pentru raspunsuri. Am ajus cu bine la destinatie, si desi drumul a fost lung fetita noastra s-a comportat exemplar in ciuda oboselii acute. Cred ca cel mai mult in cazul nostru a contat faptul ca au fost 2 adulti cu ea si cand unul se satura o prelua celalalt. A mai fost bine si faptul ca avionul avea monitoare la fiecare scaun, asa ca Eva s-a uitat la desene cat a vrut (ceea ce pentru ea era extraordinar pentru ca de obicei nu are voie sa se uite la desene mult), i-am cumparat baloane pe care le-am umflat pe avion, am avut si alte jucarii ca ii plac ea si totul a decurs fff bine.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Si noi ne pregatim pentru un dum luuuung, si cu masina si cu avionul...mi-e o frica si o groaza de ce va face Alexandra mea, care in aprilie a implinit 2 ani. Noi stam foarte prost cu mancare, nu vrea decat pasat, e ffff pretentioasa, si nu stiu ce ma voi face cu ea pe drum. Noi avem de parcurs cam 4 ore cu masina pana la aeroport, apoi un zbor de vreo 2 ore jumate, apoi asteptat iar, apoi un zbor de vreo 8 ore...zau ca nu stiu cum vom ajunge si ce voi face cu ea...ma gandesc ce jucarii sa ii pun cu ea, cu ce sa o "intretin" si nu stiu cum va fi si cu somnul...ca pana acum, am calatorit doar cu masina, si in scaunelul ei a dormit, dar ffff putin...mi-e groazaaaa...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!

Mergi la inceput