Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 31
Gina M spune:
Hehehhhh...ce ma face-ti sa rad in ceea ce privesc "scurgerile!![]()
Sheritra, ai fost tare la aceasta faza?!![]()
In ceea ce priveste noul capitol,haide-ti dom'le cine se ofera sa mai incerce?
Poze & My Baby Development!
bb_yasmi spune:
am gasit un site interesant:
http://www.intmed.mcw.edu/clincalc/pregnancy.html
sper sa va placas!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
AndreB spune:
Buna fetelor!
Intru si eu dupa ceva timp, pentru ca s-a dovedit a fi o perioada f. aglomerata profesional. Am tot fost plecata cu delegatii, ajung si tarziu acasa. Din fericire, imi mai ramane ceva vreme sa va mai citesc, dar printre picaturi.
Ieri seara am fost la medic (dr. Sebastian Lutescu-Constanta) si mi-am facut o morfologie de trimestrul I la 13 saptamani si o zi de la ultima mestruatie. Vreau sa fac dublul test si deci voi face azi sau maine si analiza de sange la Medicover sa coroboreze rezultatele ecografiei cu markerii si sa vedem ceva concluzii despre posibile riscuri de malformatie bebe. Eco-ul a iesit bine, bebe e supermare CRL 74,6 mm cu translucenta nucala de 1 mm. Citind pe net un articol medical reiese ca o valoare medie standard de CRL la aceasta varsta gestionala ar fi de 65 mm (de aici mi-am intarit convingerea ca este marisor). de altfel, medicul, fara sa intreb nimic a si dat un pronostic care dupa spusele d-lui pare a fi destul de sigur; conform masuratorilor si hiperactivitatii lui (nu statea o clipa, se foia de pe o parte pe alta si facea tot soiul de ghidusii)bebelusul este baietel.
Bunicii si sotul sunt foarte fericiti evident, dar mie mi se pare cam prea repede sa ma iau dusa de val si sa-mi fac deja vise legat de sexul copilului. Mai astept si urmatoarea eco premergatoare triplului test.
Va urez la toate aceeasi sarcina placuta, fara probleme, greturi sau extragreutate ca cea pe care o am si eu!
13 + posibil mami de baietel
Nov-Dec2007 spune:
Nu vreti sa incercati *ei?!Haide-ti ca deschid eu atunci pana la urma caci, vad ca am ajuns deja la pag' #21!Un nou capitol va asteaptaAICI
Gina.
pussi spune:
quote:
Originally posted by Sheritraquote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by Victo
ha ha...
mai, eu tre sa nasc pe 7.
deci de azi intru in 4 luni. de-acu asa socotesc.15+
mi se pare cea mai corecta socoata
PUSSI8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussic, eu ce luna sunt?
Shery14+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
tu te-ai gandit ca sunt buna la matematici si stiu sa fac socoti
Sau daca vrei o luna de gravideala te costa 4.4 saptamani normale
... pe la 15 sapt. si ceva zile intri in 4 luni, mai ai rabdareAstai teoria matematica!!!!
PUSSI
8+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Sheritraquote:
Originally posted by Victo
ha ha...
mai, eu tre sa nasc pe 7.
deci de azi intru in 4 luni. de-acu asa socotesc.15+
mi se pare cea mai corecta socoata
PUSSI8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussic, eu ce luna sunt?
Shery14+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
tu te-ai gandit ca sunt buna la matematici si stiu sa fac socotiam un adevat altgoritm(ca dupa cate am citic nu m mai pot luat ca difera de la autor la autor). O sarcina normala are 40 de sapt. si culmea 9 luni
. Prin urmare la 20 de sapt. esti la jumatatea sarcinii si ai 4.5 luni, in loc de 5 luni cum ar fi calendaristic.
Sau daca vrei o luna de gravideala te costa 4.4 saptamani normale... deci tu ai 3luni si ceva
... pe la 15 sapt. si ceva zile intri in 4 luni, mai ai rabdare
Astai teoria matematica!!!!
PUSSI8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
vezi aia ziceam si eu : pe la 15 sapt si ceva aproape 16 intri in 4 luni!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???creste bebe...
poza eco bb
Sheritra spune:
Aha, pac o integrala, derivam si iese e la x! Unde x este luna care sunt (cu virgula si perioada) iar e este: "E"tete ce mult am!
Desteapta mica cum le stie ea pe toate! 
Shery
14+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta