Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 27
Victo spune:
Oana, draga..crezi ca te las singurica??????
eu vomit in continuare si dimineata si seara...:(:(:(
si azi intru in 15 sapt.
deci, se poate!!!
14+
ancadragoman spune:
Si eu la fel,am intepaturi in partea de jos a burtii,suportabile si de durata scurta ,dar na psihoza e mare

anca
13+
Maria
poze
bebika spune:
Fetelor multumesc de urari,la fel va doresc si eu voua sa fiti iubite si sa aveti parte de asrcini usaoare
va pup pe toate
o sa intru mai tarziu de la serviciu
pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA
8+
Sheritra spune:
Bey ia sa-mi spuneti tanti, caci sunt cea mai "matura" si mai "coapta" dintre voi, sunt nascuta in '73 si nu ma jenez de loc cu varsta mea, sac!
Si pe mine ma doare burtica zilnic, ieri mi-a tras pitica un picior de mi-a oprit respiratia.
Voi aveti usoare scurgeri vaginale? Adica asa cat sa trebuiasca sa purtati tamponelu sa nu se murdareasca underwearii?
Bebiko, la multi ani!
Shery
14+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
ancadragoman spune:
Da Sheri avem si scurgeri si lovituri de la bb ,avem di tati....
anca
13+
Maria
poze
pussi spune:
sheri eu zic sa stai linistita ...eventual sa incepi sa-ti numeri anisorii pana la pensionare
. Cu scurgerile eu nu-mi dau seama ce curge
ca mai pun inca 6 utrogestan/zi.
ancutasi pe mine ma doare zilnic, mai ales daca uit sau aman sa iau magne b6!
ramonela bafata la eco!
bebika

alfa ancadeci nu sunt unica care numai vrea
. O sa raman cu dintii murdariiiiiiiiii![]()
PUSSI
8+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
darleena spune:
Eu nu-l simt pe bb....oi fi eu mai nesimtita?![]()
Sau baietii sunt mai lenesi si isi fac simtita prezenta mai incolo?
Scurgeri am si io
13+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
gama spune:
`neatza!
Pussi, am citit bine ca ai facut FIV?FELICITARI, si cumnata mea a facut acum 3 ani o fetita iar dupa 9 luni de la nastere a ramas insarcinata pe cale naturala, toata lumea zicand inainte ca practic e imposibil.Iti doresc multa sanatate.
GinaM, si tie felicitari, mare lucru sa faci 3 copilasi, si eu imi doresc fata avand baietel!!!Sa fiti sanatosi si poate mai stii, va ajungem si noi ca numar.
Sheritra, nu esti cea mai in varsta, te-am devansat(12dec71), bineinteles esti cea mai in varsta din grupul vostru de inceput.
Cat despre sangerari maronii, ne inscriem si noi, la 10 sapt acum si de somnolentza nu mai zic.
si Matei(2.aug2004)
darleena spune:
Fetelor despre dr. Albu stiti ceva....i mean vreun numar de telefon sa dau de cineva pt programare?
Mi-a casunat acum sa ma duc la el sa fac eco pentru TT dar ieri am sunat la GeneticLab si mi-au dat de acolo un nr. de tel al asistentei lui, ca sa-mi fac programare. Insa am sunat in disperare ieri si nu raspunde nimeni 

Daca nu reusesc sa dau azi de el cred ca ma duc la TT cu eco de sambata.
13+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
alfa_anca spune:
Scurgeri am si eu, acuma mi-am dat seama dupa ce nu mai iau Utrogestanul, inainte dadeam vina pe el ca e de la el, acuma nu mai e de la el.
Mai, nici eu nu cred ca il simt pe bebe, adica am mai simtit eu mici bolborosiri pe jos sau gadilituri pe la buric, dar nu stiu dc e bebe. Sau poate am eu pielea (
sunca) prea groasa si nu il simt inca. Oricum, deocamdata nu m-a bucurat cu vreun sut sanatos. Dar mai are timp .
Anca
14+
Matei Nicolae