Acu vin din nou ca m/a pus pe ganduri interventia lui Darael. Pai cred ca problema se pune munca peste masura + excursia in caraibe sau munca normala si o iesire oriunde ar fi ea dar cu disponibilitatea sufleteasca de a o savura pentru tine, nu pentru deadline-ul urmator.
Tot din acelasi ciclu, aveam o colega, buna din pdv profesional dar macinata crunt de ambitia de a reusi in cariera. Seara tarziu, cand aungea acasa, dupa o zi de stress, nemancata, obosita, radea pur si simplu tot ce gasea prin frigider, plus un pahar doua de vin sau bere ca sa poata adormi mai usor. Dupa un timp, logic, a inceput sa se ingrase. ceea ce nu dadea deloc bine la locul de munca. Asa ca s-a apucat de sala, innot, sauna, masaj cheltuind cam 5 milioane pe luna pentru chestiile respective. Bani pt care muncea din greu. Cum ar fi fost sa o lase mai usor cu munca, sa-si faca timp pentru o masa de amiaza normala si sa nu mai fie nevoita sa dea atatia bani pt slabit?
A propos de deconectare, eu am incercat ziele astea gradinaritul - am curatat curtea de iedera si lastaris, ping pong in parc cu sotiorul si spiridusul, si o plimbare lunga lunga (2 ore) pe malul Begheiului. A fost bine....
Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an
Ba eu prefer munca normala + excursie in Caraibe.
(Care evident vine dupa munca multa fara excursie in Caraibe, da' una peste alta eu zic ca a meritat din plin efortul - munca nu m-a ucis).
Adina + Olivia Karla 04.03.2004