Postare pe dc

Postare pe dc | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Nu stiu cum trebuie facut atunci cand vreau sa postez un topic pe DC si vreau sa citez persoana la care doresc sa-i raspund. De fiecare data cand ii dau reply with quote ( ceva, precis, nu fac bine ) imi apare apoi in postare scrisul la fel de mare ca al meu, incat nu mai stii ce-i pe acolo... Ma ajuta cineva ? Va multumesc.

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Incearca sa faci "reply with q" la raspunsul meu sa vedem ce iese si lasa-l asa cum iese, nemodificat.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

In mod normal scrisul apare la fel de mare, dar atunci cind vei apasa pe "vizualizeaza", vei vedea ca mesajul citat de tine e scris mult mai mic. Incearca sa vezi, cel putin la mine asa apare.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Initial creeata de pisimuky

Nu stiu cum trebuie facut atunci cand vreau sa postez un topic pe DC si vreau sa citez persoana la care doresc sa-i raspund. De fiecare data cand ii dau reply with quote ( ceva, precis, nu fac bine ) imi apare apoi in postare scrisul la fel de mare ca al meu, incat nu mai stii ce-i pe acolo... Ma ajuta cineva ? Va multumesc.

Asa apare scrisul mic (daca scrii imediat dupa semnul de sfarsit [/quote])

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu cumva stergi din mesajul citat semnele de inceput si sfarsit de citat? Asta e un caz in care apare scrisul la fel de mare (asa am facut eu acum, de proba).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Am revenit pe traseu...

quote:
Originally posted by joxy

Incearca sa faci "reply with q" la raspunsul meu sa vedem ce iese si lasa-l asa cum iese, nemodificat.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Acum m-am prins de figura, Cristina C ! Intr-adevar, stergeam ceva din mesajul respectiv si de aceea probabil se intampla asa. Dar daca vrei sa nu reproduci toata postarea ci doar o parte din ea, cum faci ? Multumesc pentru rabdare, dragilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

La fel. Atata timp cat pastrezi {qoute} la inceputul citatului si {/quote} la sfarsitul lui intre ele poti sterge cate cuvinte vrei si sa lasi ce parte din mesaj doresti.
Evident ca, fiind CITAT, este frumos sa nu modifici mesajul respectiv (adica sa nu adaugi de la tine) si nici sa trunchiezi parti din el in asa fel incat sa se schimbe sensul lui.

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

O.K., acum am priceput ! Multumesc tuturor !

Mergi la inceput