Nu trebuie sa iti bagi degetele in calculator . faci asa: merci la Start, All Programs, Accesories, System Tools si apoi pe System Informations sau mai rapid: Clik dreapta pe My Computers, Propertices, Hardware Device si vezi ce ai la sound devices.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Fetili,mersi mult de raspunsuri...m-am chinuit,am incercat sa mai caut pe net,am instalat ce-am putut si-am miscat mufele din unitate pana-am rupt una
Asa ca,am alte belele pe cap acum...sa-mi cumpar mufa ,apoi revin sa vad cu sunetul sa aplic din nou ce mi-ati scris aici
Stati pe faza,nu plecati
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Heelppp,imi tot apare eroare Bad Direct Sound Driver.Please install proper drivers or select another device in configuration (Error Code 88780078) ,ieri am cumparat sound card,am instalat cd pe care l-am gasit in cutie si nimikkkk,imi tot apare eroarea
Nu mai stiu ce sa fac
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Te-ai descurcat sa pui alta placa de sunet?
Trebuia sa faci de la inceput ce a zis Joxy. sa faci update la driver-ul pe care il aveai..
Am facut update si atunci,am cumparat un nou sound card si tot nu merge
Tot mai caut pe net,daca nu ,am sa reinstaez windowsul