Mamici de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
mioara2004 spune:
Salutare fetelor,
Eu sambata dimineata sunt de servicu la bucatarie, asa de dimineata fac mancare.
Luna Raluca suna mai romaneste, Teona sincer nu am auzit pe aici. Si merge cu numele de familie.
Stefania Gherghina si Florica nu merg prea bine. Pe aici e moda ca al doilea nume sa fie de sfant, ca un protector al copilului (Maria?).
Noi ne-am distrat la inceputul sarcinii, ca am luat calendarul ortodox si am citit numele de sfinti de la sf lui iunie/inceput de iulie cand as aveam DPN...Nu ne-a prea placut nimic; poate daca-l nasc in 29 iunie de sf Petru si Pavel poate schimb ceva ![]()
Poze concediu 29 saptamani
Mioara
31+
Doru Andrei
jadi spune:
Am dormit si eu o ora cu baiatul, acum l-am lasat singur si astept sotul sa vina cu mancarea ca nu m-a lasat sa fac azi nimic. A zis ca poate maine cand se va ocupa de cel mic, azi ne-a lasat singurei sa duca cele 2 masini la service si sa vada cum merge santierul!
Inca o data imi exprim sentimentul ca se apropie nascarea, am facut o curatenie in bucatarie, daca mai dadeam si cu aspiratorul si smotruiam un pic gresia si parchetul cred ca era super multumita. Asa sunt semi, oricum se vede, am spalat inclusiv aspiratorul mic! De ce zic ca se apropie nascarea, nu imi sta in fire sa fac curatenie, mancare mai gatesc uneori dar mi-e o sila de curatenie!
Raluca La Multi Ani si tot binele din lume!
E randul Americii sa ii spuna LMA doamnei minione si suvitzata de pe marginea Tamisei
.
Andicu, daca poti sa imi trimiti si mie indicatiile cum se dau jos serialele astea
! Cauta in outbox la PM si trimitemi un fwd dupa un mesaj scris!
Una peste alta , am un copil super cuminte, nu m-a deranjat cu nimic azi, nu m-a solicitat cu nimic, doar mai greu a fost sa il spal la fund. In rest a zis inclusiv kk ca tot il scolesc sa imi zica inainte sa faca! Asta nu inseamna ca l-am pus pe olita, era in spatele blocului asa ca era mai greu sa alergam pana in casa. Ma duc sa ii scot mancarica de la frigi ca acum se trezeste si vrea sa manance!
Hookeritzo, sa stii ca aseara eram in pat si daca ti-a raspuns cineva pe mess, era sotul
.
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
peseu: Mioara ce ai gatit poate imi dai si mie vreo idee, noi ne-am saturat de friptura de pui si legume !
Deni &
Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Stefania fa-ti unghiile linistita. Doar la nastere nu e bine sa le ai vopsite mai ales daca faci ceza.
Mersi pt sfaturi fetelor.
Stefania nume care imi placeau pana la Raluca: Tania, Daria, Ioana, Crina, Ania, Ruxandra (zic eu ca suna bine si cu numele de familie). Cam atat.
Luna
25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
mioara2004 spune:
Diana, imi pare rau ca esti iar bolnava. DA poti sa-ti faci frectie cu spirt, si eventual leaga-te cu un fular sa-ti tina cald...
Mioara
31+
Doru Andrei
Luna1 spune:
Diana da-i cu vit C.
Jadi ti-am trimis eu mesajul de la Andicu. Mersi Andicu.
Doamna Jadi mersi de urarea din America. Si sa-ti traiasca cupilu cuminte, nu ne pui niste pozici cu noua lui tunsoare? Al meu nazdravan e cuminte insa in ultimul timp imi cam da cu flit, vreau la culcare cu sotul meu, vreau sa-l duca el la scoala cred ca e gelos ca apare pitica si m-a auzit pe mine zicand o data ca fetele sunt daddy's girls si baietii mummy's boys. Dar si eu sunt geloasa ca e baiatul meu si nu-mi vine sa cred cand a crescut, in iulie face 6 ani.
Mi-e somn la greu si muncesc pana la 4.
Luna
25 sapt+
mioara2004 spune:
Jadi pentru mine mi-am facut supa de salata, sunt cam obsedata cu supa asta de cand sunt gravida, sper sa-mi treaca ![]()
Pentru sotul am facut varza verde scazuta si cu caizer, carnati, smantana si mult marar..O sa gust dar nu prea mult ca fac acid. Si mi-am pregatit piept de pui sa facem deseara niste frigarui...
Mioara
31+
Doru Andrei
Luna1 spune:
Fetelor ati vazut asta? Mi se pare un miracol:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/6618589.stm
Luna
25 sapt+
arhdy spune:
Fetelor o sa mor la birou. Acum ard toata si nu pot sa plec, pentru ca lucrez tocmai in Pipera - Tunari si imi este frica sa nu mi se faca rau pe strada. Microbuzele firmei vin abia la 5. O sa vina sotul sa ma ia de la statia de microbuz, dar mai am o ora si ceva si deja nu mai rezist.
Diana 28+ si
Alexandra Maria
Antoanela23 spune:
Buna ziua,
Am citit si am uitat tot ce ati scris.
Nu prea sunt in forma, ieri am avut contractii toata ziua, neregulate, unele erau cam dureroase. Pe seara l-am sunat pe dr mi-a sugerat sa ma duc la spital sa fac monitoring si sa incep un tratament specific daca e cazul, mi-a cazut tavanul in cap cand l-am auzit.
Pana la urma am cazut la pace sa incerc un medicament mai puternic (din acela de da palpitatii) si daca asa nu-mi trece sa ma duc la spital. A avut efect, s-au rarit imediat si apoi am luat si un somnifer ca nu puteam sa adorm, iar azi vad ca nu mai am contractii.
Dar palpitatiile alea sunt destul de naspa, noroc ca nu dureaza mult.
In plus am diaree si o greata permanenta, am mancat acum trei ore si tot in gat simt mancarea, bleah. Iar stomacul meu scoate niste zgomote foarte bizare, copila e f agitata, cred ca o chiaunesc si pe ea zgomotele acelea.
Dar macar zic mersi ca nu mai am contractii.
Diana, multa sanatate. Ar fi bine sa te vada un doctor, ai grija.
Nma, sorry, nu stiu nimic de vaccinul acela, aici nu mi l-a mentionat nici un dr. L-am facut acum cativa ani cand m-am dus la urgente pt altceva si mi-au zis ca e valabil 10 ani.
Luna, vacanta placuta, sa te intorci bronzata si odihnita.
Eu sunt o mare devoratoare de TV, cred ca urmaresc toate serialele pe care le-ati pomenit. Nu descarc nimic de pe net ca nu am rabdare si nici nu stiu cum, trimiteti-mi si mie pe PM cum faceti voi.
Daca-l gasiti pe net, unul din cele mai bune seriale de comedie pe care l-am vazut vreodata este "Coupling", varianta englezeasca, cea originala (mai exista una americana, au incercat-o dupa ce s-a terminat Friends, dar nu a prins la USA si au facut si romanii o versiune absolut penibila).
Luna, poate tu l-ai vazut, ti-a placut? Eu radeam cu lacrimi la fiecare episod.
La fel si "Vicarul din Dibley", super-misto. Un umor britanic excelent si original care sparge tiparele cu care ne-au obisnuit americanii.
Pup fetele, va urez un weekend calm si placut,
Anto
30 si
Victor (8 octombrie 2005)