Mamici de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si eu vreau link-ul de unde luati Grey's Anatomy! Sunt topita dupa orice serial cu doctori...si deja parca imi inflorea o idee in cap ca la cate prind eu la TV, plus orice emisiune medicala pe Reality, Discovery sau mai stiu eu unde, poate ii vine bebelinei ideea sa se faca doctor. Ca tare mandra m-as simti!

Aseara, tocmai cand planuisem si eu o seara de m-au apucat niste dureri de burta destul de mari, de chiar am crezut ca am o contractie. Asa ca bb a sabotat planul lui mami, si dupa No-spa si Scobutil am facut nani cum a vrut ea. Nu a avut ea chef de "zgaltaiala" aseara...spre disperarea lui tati care deja era pregatit si disponibil.

28+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cristina, Luna, v-am trimis explicatiile pe pm. Brazuca, incerc sa-ti trimit si tie, daca nu reusesc ( sa vad daca am salvat explicatiile), o sa le rog pe fete sa-ti dea si tie "forward".
Nma, am aflat un pont abia acum: daca-ti face vaccinul, sa pui imediat dupa gheata pe umar, asa o sa te doara mai putin! la mine a omis dna dr ! o sa incerc azi, desi cred ca e cam tarziu pt asta.

Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Brazuca, ti-am dat PM.

Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by karligutza

quote:
Originally posted by Luna1

Jadi stiu ce greu e sa te prefaci. Eu stau cu o gramada de foi in fata si cand intra sefu' le privesc asa preocupata de zici ca rezolv criza politica din Romania.

Apropos de sot si forum: eu pe al meu l-am inebunit saracu' (mai am asa o amintire vaga, "inebunit" se scria cu doi de "n" sau "inot"? Lia ma ajuti ca gata, mi-a murit si ultimul neuron de cand cu sarcina si suvitele blonde.) Revenind la subekt, al meu stie doar atat cand am o problema "ask the girls!" sau seara ma mai intreaba "what are the girls talking about?"

Edith se poate sa plangi de ziua mea? De ziua mea se rade si se bea. Hai ia aici o sampanie.

Si la mine se plange sefu' ca nu ma poate inlocui dar l-am avertizat ca de pe 30 iunie nu ma mai vede la fata. Asta e doar nu vrea sa nasc in birou.

Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

pe limba locului unde locuiesti... si La multi ani! pe limba locului unde te-ai nascut... iti urez cu mare drag mami LUNA sa fii iubita! sanatoasa si sa vina o lunitza mica mica si scumpika care sa iti aduca numai bucurii impreuna cu ceilalti membri ai familiei tale! Intrebare: mai stai p'aci? nu te-au rapit musafirii?

Ma bag si eu cu aprecierile sotului despre forumista din mine... el imi tot zice cand ma asez lejer pe pat cu laptopul in brate: "hai mai posteaza ceva!!!! haiiiii... inca un post! "

Iar cu 'n'-urile din cuvintele mentionate de tine, iata iti vand eu acum regula de aur dupa care ma ghidez eu (cred ca profa' de romana din generala ne-a zis-o)... se dubleaza 'n'-ul acolo unde daca desparti cuvantul in "in- bla bla bla" ce ramane dupa cratima are sens, adica provine/reprezinta in continuare dintr-un/un cuvant... daca nu iese cu sens atunci nu se dubleaza 'n'-ul

Exemplific:

innoptat? DA pt. ca "-noptat" provine de la cuvantul "noapte"
innebunit? DA pt. ca "-nebunit" provine de la "nebun"
innorat? DA pt. ca "-norat" provine de la "nor/nori"

inot? DA; innot? NU!!! pt. ca "-not" nu provine de la nimic!

Oare e clar? nush, imi zici tu dupa daca iti ies socotelile!
Gata si cu lectiile de gramatica 'entelectuala am mai fost acum 5 minute.... ufff

karligutza, sapt.31 si printesa din burtica

Multumesc pt urari si explicatii.

Cam asa stiam si eu dar sunt confuza uneori, deh neuronul lipsa.

Buna dimineatza la toata lumea, ma duc sa citesc din urma si revin.

Luna 25 sapt+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

nu dati cu pietre, iar deschid subectu` ...eu parca am innebunit! pana cand "e voie"?

Luna cand pleci?

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Am o prietena care in trei saptamani naste si inca Daca nu simti nimic ciudat sau dureri nu este contraindicat.

Plec maine dupa-masa.

Anya pupici.

Ilenutza mai treci pe la noi ca ne e dor de tine.

Luna 25 sapt+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jadi

Nu stiu cum misca la voi dar la mine show-ul incepe la ora de culcare. Spre exemplu de atata dat din ce o fi, ca nu imi dau seama, m-am pipi de 3 ori in 10 minute, se mai ridica cred ca mai elibera un pic traseul de pipi, iar faceam pe mine. In plus cred ca am avut o contractie, nu am de unde sa stiu insa ca e asa .

Deni & Vlad & Tudor

Eu pipilica il scot doar intr-o anumita pozitie. Adica cand imi vine merg la WC si daca ma asez normal doar picura. Asa ca trebuie sa ma aplec in fata mult si atunci iese normal. Cred ca a inodat mandra ceva pe acolo pe la caile urinare ca numai asa mai iese jet.

Luna 25 sapt+

Mergi la inceput

Asaaa...

Am citit din urma si sa nu ma bateti dar nu prea mai retin nimic. Multumesc inca o data pentru urari, intreba cineva de musafiri. Anul trecut am avut anul asta am mers pe burta si nu am anuntat pe nimeni de ziua mea iar cei care stiau mi-au trimis mesaje caci sunt fie in Romania fie socrii in USA, fratele la fel in USA cumatul cu familia la vreo ora departare asa ca am scapat.

Urez si eu Ralucai frumoasa! Sa aiba o nastere usoara (ca asta e subektul fierbinte la momentul actual) si toate dorintele sa i se implineasca. Iti fac si o cantare de "multi ani traiasca" Raluca:

Sa nu ma certati rau dar eu am cam inceput arsurile si sunt cu cola in bot de vreo doua zile, asa imi trece doar, si acum in loc de cafea ii dau cu cola.

Azi lucrez dar maine.... hihihihi! Abia astept sa plec si sa dorm ca nesimtita.

Luna 25 sapt+

Mergi la inceput

Ah, si ca tot sunt singura aici, vroiam sa fac si eu un sondaj printre voi poate ma ajutati sa iau o decizie: la numele Adelise nu renuntam ca ne place la amandoi f mult. Acum am mai descoperit un nume ce ne place TEONA. Nu stim daca sa renuntam la Raluca sau nu. Voua care va place mai mult TEONA sau RALUCA?

P.S. Numele de familie e Fisher asa ca sa vedeti cum suna.

Mersi.

Luna 25 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor,

Stie cineva daca oja e deunatoare pentru bebe?
Azi imi faceam unghiile in gradina si apare o vecina care imi spune ca nu e bine sa iti faci unghiile cand esti gravida ca oja are substate toxice.
De vopsit nu m-am vopsit dar nici macar manichiura?
Luna mie imi place Raluca, suna romanesc si merge cu Fisher.
Si noi cautam un al doilea nume. Primul o sa fie Catarina si al doilea mi-ar placea ceva romanesc dar nu Gherghina sau Florica nu suna prea bine. Vroiam Alexandra dar nu merge pt ca numele nostru de familie e Alexandre.
Asteptam sugestii.

stefania sapt.26 & Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor.
Eu din pacate iar vin cu vesti proaste.
Ieri am reusit insfarsit sa scap de durerea la masea, am facut pana la urma anestezie si am scos nervul, am facut si opturatie de canal si sper sa nu mai fie probleme. Asta este ceva bun.
Dar de aseara m-a apucat o durere de mijloc si de burta de nu mai pot. Iar azi-dimineata m-am trezit inchilozata. Ma dor toti muschii, mijlocul, spatele pana la gat, picioarele si imi ard si ochii. Cred ca am reusit sa racesc iar. Nu stiu ce se intampla dar este a 3-a oara. Nu mai suport, daca nu este una este alta. Imi este asa o frica pentru asta mica.
Din pacate acum sunt la munca, ca trebuie sa recuperam ziua de 30, dar abia astept sa ajung acasa sa fac o baie si sa-mi faca sotul o frectie cu spirt pe tot corpul. Dar imi este o asa frica. Stiti ceva am voie sa fac frectie cu spirt?????????? Abia ma misc. Merg teleghidata si cu dureri si am terminat si No-spa-ul din geanta.
L-am sunat pe sotul si l-am rugat sa-mi cumpere si fructe si deja sunt luate.
Va pup si sper ca voi sunteti bine.

Diana 28+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput