Mamici de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
karligutza spune:
quote:
Originally posted by olguttza
oi fi io singura p-aci care detine monopolu banilor in casa???? ca al meu nu stie de dari, de rate, de nimic. nici pinu de la cardu lui nu-l stiedoar il apuca crizele cand nu mai sunt, de ce nu mai sunt.
de kiki maro!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">29+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
de kiki maro si la mine!!!!deci nu esti singura care detine monopolu'... e bine asa, e foarte dragut ca atunci cand exagerez, stie sa ma potoleasca si ce e bine e ca il ascult, caci farama aceea de constiinta pe care o mai am zice ca sotul are dreptate chiar daca si el ma intreaba adeseori pentru confirmare pinul de la cardul LUI!
dar am stabilit, cine doarme la margine, are grija banilor si cam stie totul pe unde si de ce! el e mai cu 'romantismele' 'visele' etc... deci eu zic ca e bine!

karligutza,
sapt.31 si
printesa din burtica
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Nu stiu cum misca la voi dar la mine show-ul incepe la ora de culcare. Spre exemplu de atata dat din ce o fi, ca nu imi dau seama, m-am pipi de 3 ori in 10 minute, se mai ridica cred ca mai elibera un pic traseul de pipi, iar faceam pe mine. In plus cred ca am avut o contractie, nu am de unde sa stiu insa ca e asa.
Ma duc sa imi citesc presa de scandal, mi-a cumparat bona tot ce a aparut pe piata saptamana asta. In plus am un copil tunsulit super, e mai barbatos asa decat cu claia aia de fetita pe cap.
Noapte buna fetelor, maine si poimaine sunt de servici, presimt ca o sa intru doar seara si probabil la ora de parc cand voi sta eu acasa!Deni &
Vlad & Tudor
hmmm... ia vezi ce ii mai dai sefului sa citeasca de pe forum! poate chiar la pagina asta
hmmm.. deci nu stii care-i treaba cu cotractiile? cum ar trebui sa iti explicam? s-a incordat fara voia ta? asta e!

si baiatul tau ce zice? ii place tunsulit? daca i-ai stricat farmecul de don'juan?

karligutza,
sapt.31 si
printesa din burtica
lorinaoo1 spune:

Mai aveam un pic si nu va mai prindeam din urma 
Azi am stat cu mamile meu 

. Si sa vedeti ce femeie simtitta, nu s-a simtit datoare sa-mi dea sfaturi, sa-mi zica si de aia si de aia... Il iubesc pe mamile meu
Pe cand socrosenia parca innebunise, voia ea sa demonstreze ceva in fata maica-mii, inca nu-mi dau seama ce, dar cred ca nici neuronul ei nu stia 

Asa, si acum din ce-am citit........ pauza
Am citit si vazut despre o masinuta faina
LUNITA, ANCAsiRoxana 

mai pe la spartul targului, multa sanatate si bebei frumosi, ascultatori si mancaciosi 
Asaaa, m-am hlizit si eu la glumele voastre, aveti un umor sa va traiasca
si s-o tineti tot asa, poate ma molipsiti si pe mine
.
La noi in casa tinem impreuna socotelile, stiu ca pare un paradox, dar eu ii amintesc ce tre' sa mai plateasca si el se conformeaza. De altfel, la cumparaturi, pt mine imi cumpara el (ca eu ma fatai si gasesc nod in papura) si pt el cumpar eu (idem pt el
).
Otim imi pare rau ca ai trecut prin experienta asta cu spitalul. Bebele sa fie bine, ca noi, mamicile gasim puterea sa trecem peste toate, nu-i asa?
Cred ca mi-a scapat ceva, cum ramasese cu intalneala moldovencelor?
Multumesc fetelor care m-au felicitat pt "gordita" mea 

Acu ma duc sa fac nani, ca de la 5 dim sunt cu ochii in pioneze, ca nu ma lasau in pace niste intepaturi nesuferite. Si voi aveti intepaturi de astea in stare sa va trezeasca din somn?
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 30+
cristina26 spune:
La multi ani!!! LUNITA, ANCAsiRoxana 

multa sanatate, sarcina usoara in continuare, nastere usoara, copii sanatosi si tot ce va doriti sa devina realitate.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
28+
Ingrid Ecaterina si mami
gabiarama spune:
Buna dimineata ! Cine doreste o
?
Apropo de cafea , eu nu o sa mai beau in fata calculatorului ,pentru ca zilele trecute am patit-o .M-a apucat stranutul chiar in momentul in care aveam gura plina cu lichidul energizant .
Va imaginati cum arata acum peretele din spatele monitorului?
Lorinaa ,nu stiu ce vor face celelalte fete din Iasi , dar eu ,vreau ,nu vreau voi fi oricum in mall in jur de 18,30 pentru ca iedul meu cel mare a fost invitat la Kid's land la ziua unui copil .Asa ca daca se hotaraste ceva ,voi fi prin preajma .
GABI
36+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
nma spune:
Chiar nu a vazut nimeni intrebarea mea sau nu stiti sa raspundeti? Mai astept poate stie cineva.
Eu am avut ceva probleme cu calculatorul si doar aseara l-am primit.
Cu intarziere spun si eu LA MULTI ANI! 

pt Samutai, Luna si AncaSiRoxana. Sa aveti parte de bb frumosi si sanatosi. Trimitem si noi cate o 

pt fiecare.
Ralucapio LA MULTI ANI!

. Sa ai o zi frumoasa, cu multe cadouri si toti cei dragi alaturi. Multa sanatate si un bb frumos si sanatos nascut daca se poate la DNP.
Acum merg sa vedem ce ati mai povestit in ultimul timp.
25+
21.07.2003
poze
liadorian spune:
Buna dimineata si de la noi!
nma, imi pare rau, dar chiar n-am nici cea mai vaga idee cum se procedeaza in cazul vaccinului asta. Incerca sa dai o cautare pe forum, sunt foarte multe topicuri in care e mentionat, poate gasesti acolo informatia care iti trebuie. uite aici unul dintre link-urile interesante (dar mai sunt o gramada):http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78932&SearchTerms=vaccin,antitetanos
Lia
S27
Miruna Demetra
andicu spune:
Buna burtici!
Of, ieri nu mi-a mers forumul, nu stiu de ce, si dupa -amiaza am demolat camera pt bebe ca s-au apucat ai mei de zugravit si nema internet!
asa ca abia l-am remontat si nu reusesc sa termin de citit din urma!
Pana una-alta,Luna, ma declar infocat fan al serialului "Grey's Anatomy"!
dupa ce am vazut primul episod la TVR m-am indragostit subit si apoi in maxim 2 saptamani am vazut ambele serii dintr-o suflare! al meu sot era innebunit ca nu ma mai miscam din fata tv-ului cate 6 episoade!
acum astept fiecare zi de joi (cand se difuzeaza cate un nou episod ca sa vad ce se mai intampla!) ca pe nu-stiu-ce! eu le copiez de pe net (daca vrei, iti trimit pm de unde le iau).
Mai vad si Gilmore Girls, Lost, Heroes si Jericho. Heroes nu se difuzeaza la noi, la celelalte deja le luam de pe net, suntem inainte cu cateva episoade fata de AXN. SI mie imi place CSI si InJustice de pe AXN.
Ralucapio,
!
bebe sanatos si viata fericita ! 

Lavinia, bun venit mamicii tale! cred ca acum esti tare fericita si linistita!
Karligutza, felicitari pt faza cu gimnastica! eu una te admir pt vointa, ca la ce lene am, mi-am cumparat degeaba cartea cu "Pilates pt gravide"! succes in continuare la antrenamente!
Jadi, nu stiu altele cum sunt, dar eu imi relaxez ziua citindu-te pe tine!
sa stii ca te insotesc la pi.. des, caci asa ma apuca si pe mine, mai ales seara, noaptea si deja tin evidenta: ma duc la baie cam la 1ora 1/2, 2 in medie!
ma termina chestia asta, parca nu mai am timp sa dorm!
Nma, eu am facut antitetanos chiar joi! cica prima doza, ca pt ca n-am copii trebuie sa repet doza peste 1 luna. Mie dr de familie mi-a zis ca trebuie sa-l fac si tot acolo l-am si facut. Pe moment e doar o intepatura, dar altfel, ma doare bratul de 2 zile de mor!
nici nu pot sa ating acolo, asa ma doare! mi-a zis ca 2 zile o sa am disconfort, dar nu m-am gandit ca asa mare!![]()
Mai citesc din urma si mai vorbim...
Andicu
30+
Filip Cristian Poze noi de 01 mai
cristina_ana spune:
Andicu, please, trimite-mi si mie PM de unde iei serialul, te rog mult!!!!!!!!!!!!!!! Mi-au facut ieri pofta fetele cu filmul asta si sotul meu le ia din retea, de la altii, si dureaza o vesnicie! Si eu acum trebuie sa stau numai in pat, asa ca fa-ti pomana si cu mine, ca altfel ma urc pe pereti de plictiseala!
Luna, sigur a aparut si sezonul 3, ca l-am pus pe sot sa se uite!'
Simo, intrebai de
. Daca nu ai contractii sau colul scurt, da-i inainte ca nu face rau!!!! Si eu am prestat pana acum 2 saptamani, cind au inceput belelele. Nu des, ce-i drept, dar asa, macar o data pe saptamana tot o faceam, asa, mai batrineste, sa nu deranjam puiul prea tare. Dar de-acuma, gata, stau cuminte ca am un morcov mare de tot cu contractiile astea!
Cristina,
26+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
nma spune:
lia am cautat aseara pe forum. majoritatea spun ca au facut vaccinul dupa 30 de saptamani. medicul meu spunea sa il fac asa ca azi voi merge la urgente.
nu stiam daca doare. andicu multumesc de informatie. o sa merg azi caci poate imi trece pana luni. inca merg la serv asa ca sper sa nu fie probleme.
am vazut ca vorbiti despre seriale. din pacate eu nu prea pup tv. doar dimineata cand ma trezesc ma uit putin pe realitatea. cand vin de la serv daca copilul nu e acasa prefer sa dorm o ora. dupa mancare, plimbat copil, daca mai apuc cumparaturi si putina ordine. obosesc destul de repede asa ca de cele mai multe ori raman cu treaba in urma. sunt zile cand am de lucru si acasa la calculator asa ca la mine din pacate timpul liber e limitat.
duminica e zi de mers la iarba verde. macar atunci suntem impreuna toti, ne relaxam, iesim cu prietenii, etc.
nu ne putem decide la un nume pt bb. alex vrea tot ramona, asa a spus de la inceput, iar noua nu ne place. eu vreau andra (alexandra) sau miruna iar sotul diana. miruna nu e acceptat de baieti. andra le place si lor dar in cazul asta vom fi acuzati de lipsa de imaginatie caci baiatul e alexandru iar fata alexandra. norocul nostru ca mai este cale lunga pana la dnp.
25+
21.07.2003
poze