Se enerveaza foarte repede
Raspunsuri - Pagina 2
miria_cristina spune:
O data ce-a apucat sa se manifeste de fata cu voi nu cred ca va mai da inapoi. Se poate, insa, controla atat cat ii sta in putere, iar daca nu, fara jena, sa se duca sa se trateze. Pentru ca se trateaza aceasta stare. Eu o spun in cunostinta de cauza.
Nu este o solutie sa incerci in momentele cand il vezi furios sa-l convingi de ceva. Pentru ca nu te asculta. El simte nevoia sa-si descarce adrenalina pe cineva si sunteti la indemana.
Nu conteaza motivul nervilor si nici daca are sau nu dreptate. Pierde controlul si se reechilibreaza incarcandu-se cu energie de la voi. Este energofag, pentru ca in felul asta, voi va simtiti rau in prezenta lui. Prezenta lui devine obositoare.
Sa taci, adica sa-l ignori, poate crea si mai mare nervozitate.
Sa te contrazici, ar insemna sa-i dai apa la moara.
Sa zici ca el, bag mana in foc, ca nici nu te aude in momentele alea ca-l aprobi.
Problema este doar la el. Un dezechilibru emotional, care se poate tine in frau, dar cu ajutor.
Voi sunteti victime. Nu voi va tratati, asa ca indeamna-l sa merga la un medic sau psiholog sau si una si alta si sa-si rezolve problema.
Nu este justificabil nici un motiv pentru care sa-ti hartuiesti familia!
Iar motive pentru un om dezechilibrat se gasesc slava Domnului!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
misulescum spune:
Timeea daca as fi in locul tau,as cauta un psiholog cu experienta ,mi-as lua sotul de mana si am merge amandoi {inteleg ca sotul tau doreste sa schimbe starea de fapt in care este}.
Eu cred ca avand un ajutor calificat , cu tine alaturi ,si cu multa vointa, se va schimba si veti avea o atmaosfera placuta in casa .
Succes iti doresc !!!!