*** LA REDOUTE (24)***

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Codul 69515 merge ptr.toate produsele?ca eu de data asta nu am in cos nimic ptr.Mariuca..rusine sa-mi fie!

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

raspund tot eu:nu merge..imi spune:Vous avez saisi l'offre :69515
L'offre que vous demandez est une offre personnalisée dont vous ne pouvez bénéficier avec ce n° de client.
asta e..mai caut.Nu vreau neaparat coduri de reducere,macar sa-mi dea un cadou dragut,nu seturi 'plasticoase'

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu codurile astea le-am primit pe mail si scrie clar acolo ca trebuie comandate produse din colectia "enfant".Si trebuie sa fie minim 2 produse ca sa avem FDP=0.

Beleaua e ca reducerea de 15 euro se repartizeaza apoi la toate produsele din cos si nu-mi mai convine deloc suma finala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

capitol nou..cu scuzele de rigoare

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mada...vezi ca-i gresit linku'
Mada...mai incearca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

gata....phhuuuiiii tare greu a fost

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput