*** LA REDOUTE (24)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by vl-ad

Buna redoutistelor!

Voi at primit mail cu :Gagnez un chèque cadeau de 150 000 euros !
Modèle présenté : Tri-logis par Phénix à partir de 190 000 euros. Illustration non contractuelle.
* Bon à faire valoir sur la construction d'une maison Phénix auprès du groupe Geoxia (hors terrain) valable jusqu'au 31 décembre 2008.
** 60 chèques cadeaux Kadéos de 100 euros et 600 chèques cadeaux Kadéos de 30 euros à faire valoir jusqu'au 31/12/2008 auprès des entreprises partenaires Kadéos.

Puteti sa imi spuneti si mie va rog despre ce este vorba?

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Ma indoiesc ca e pentru noi. Probabil e din aceeasi serie cu ofertele exclusive pentru francezi.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

ca tot nu am mai comandat de mult.....ce coduri mai merg si merita?Am citit lista de la inceputul cap.,dar nu-mi dau seama care e de actualitate...si inca ceva:cum fac sa bag cosul fara sa dispara produsele din cos????parca era ceva cu tasta "ctrl"?????

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am primit si eu mailul cu cecul, am incercat intai sa bag numarul de client de la LR dar zicea inconu, apoi am scris emailul, adresa...si intr-adevar nu am selectat parca nicaieri tara. Dar n-am mers mai departe (e un fel de joc) ca nu pot de la serviciu. Mi-am propus sa citesc de acasa regulamentul sa vad daca scrie ca e pt toti sau nu.
Andreap fii pe faza ca ar trebui, teoretic, sa vina comanda din 29, e pe numele tau o parte si pe numele lui Tony alta!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aissa...sunt atenta,doar ma stii..macar sa vina!
Eu tot incerc coduri..nu-mi goleste cosul,dar nici nu face altceva,multe din ele nu mai sunt disponibile.Mai incerc

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mag75 spune:

Neata !

Andreap...si eu sunt ca tine, bibilesc cosul ca poate-poate iese mai ieftin. Am 3 rochii in cos.
Si nici coduri nu gasesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by vl-ad
Voi at primit mail cu :Gagnez un chèque cadeau de 150 000 euros !
Modèle présenté : Tri-logis par Phénix à partir de 190 000 euros. Illustration non contractuelle.
* Bon à faire valoir sur la construction d'une maison Phénix auprès du groupe Geoxia (hors terrain) valable jusqu'au 31 décembre 2008.
** 60 chèques cadeaux Kadéos de 100 euros et 600 chèques cadeaux Kadéos de 30 euros à faire valoir jusqu'au 31/12/2008 auprès des entreprises partenaires Kadéos.

Puteti sa imi spuneti si mie va rog despre ce este vorba?

Am primit si eu chestia asta. Eu inteleg asa: DACA CUMPERI casa aia (sistem panouri prefabricate) de 190.000 EURO, fara teren, ai sansa sa castigi un cec de 150.000 euro la ei sau celelalte premii mai mici.
Mai vreti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu am comandat in principal chestii pentru copil si am folosit codul care scade 15Eu, taxele si cadou paturica cu winnie (69515). Similar, dar cu cadou sac de dormit si bavetica am primit codul 69558.
Mi-a iesit super comanda, am adaugat un produs de copii neredus si am iesit la suma mai mica decat cea initiala .

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Cum in momentul asta nu exista coduri cu FDP=0,n-avem decat sa comandam si ceva produse nereduse pt copii si sa folosim codurile alea 2 primite pe mail : 69515 si 69558.E si reducere de 15 euro,si cadou si FDP=0.Si se pot da 2 comenzi de pe acelasi cont,fiecare comanda cu unul din aceste coduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Cum in momentul asta nu exista coduri cu FDP=0,n-avem decat sa comandam si ceva produse nereduse pt copii si sa folosim codurile alea 2 primite pe mail : 69515 si 69558.E si reducere de 15 euro,si cadou si FDP=0.Si se pot da 2 comenzi de pe acelasi cont,fiecare comanda cu unul din aceste coduri.

au, asa e eu mai am un cod pe care nu-l foloseam ca ziceam ca nu am ce face cu o bavetica si un sac de dormit, de parca nu le-as putea face cadou, la reducerea de 15 euro nu mam mai gandit

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Intrebare intrebatoare ... v-ati comandat de la copii haine pentru voi?
Cum e cu masurile ... aproximativ asa cam ce masura ar fi 162, sau 156? Eu vreu un 38 si as lua 162 dar nu sunt sigura ca o sa imi fie bun ...
Please HELP

Angi

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput