*** LA REDOUTE (24)***
Raspunsuri - Pagina 25
Viairo spune:
http://www.galeriaab.com.br/controller.asp?acao=galeria
asta e tare interesant, dar din pacate mai greu accesibil..
Merci
pentru LMA!
felicia74 spune:
neata!
Viario La multi ani!
N-am niciun chef de Reodute, copilul asta ma dispera nu vrea sa ia medicamentele nicicum. Am incercat n metode si degeaba, zici ca ii dam otrava. Si cand era mai mica cu usor le lua, ehei, ce vrmuri, ce copil cuminte!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cin spune:
Felicia...faza cu " ce vremuri...ce copil cuminte era" mi-e atat de cunoscuta...si al meu s-a facut capcaun si incapatanat si...
dar medicamente ia...calciu cu lingura (si mai vrea), pastila de vigantolete o sfarma singur in dinti..trebuie sa recunosc ca nici n-am avut pb de sanatate, iar cand a fost bolnav l-am dres cu panadol si nurofel...care-s dulci si-i plac. va tin pumnii sa se faca bine repede. multa sanatate
eu sunt satula de LR...o sa-i scriu si eu sabinei sa vad ce-i cu coletul din 17, dar parca vad ca iar ma plimba cateva saptamani
madau spune:
Neata
Feli sanatate multa lui chiti!
Io azi am primit ordin de la sot sa comand vreo 2 lenjerii de pat, nu de alta dar nu mai am decat din astea grosute, anul trecut Miruna mi-a rupt 2 cearceafuri asa ca am ramas cu ele descompletate si nu prea ii place
. Asa ca.....REDOUTEZ![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Uite ca si altii primesc "nuissetele" plasticoase ..ca sa nu mai credeti ca doar pe noi ne fraieresc cu ele

http://www.clubpromos.fr/forum/viewtopic.php?t=1058
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
Ieri am citit si eu pe forum la www.achetergagnant.fr si am vazut ca si acolo se facea misto de seturile plasticoase primite cadou in loc de nuisette.De asemenea,lumea se plangea de intarzierea coletelor.
Dar am gasit pe acest forum o informatie pretioasa : cum sa facem ca sa nu ne mai goleasca cosul cand bagam un cod.Va rog sa va concentrati
: dupa ce scriem codul nu dam "enter",ci ne ducem cu mousse-ul si dam click pe "j'aplique mon offre",in timp ce tinem apasata tasta "CTRL".
Eu am incercat ieri si chiar a mers,am incercat 10-15 coduri la rand si nu mi-a mai golit cosul.
Tot pe forumul asta lumea era disperata ca nu mai exista nici un cod cu FDP=0.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Ieri am citit si eu pe forum la www.achetergagnant.fr si am vazut ca si acolo se facea misto de seturile plasticoase primite cadou in loc de nuisette.De asemenea,lumea se plangea de intarzierea coletelor.
Dar am gasit pe acest forum o informatie pretioasa : cum sa facem ca sa nu ne mai goleasca cosul cand bagam un cod.Va rog sa va concentrati: dupa ce scriem codul nu dam "enter",ci ne ducem cu mousse-ul si dam click pe "j'aplique mon offre",in timp ce tinem apasata tasta "CTRL".
Eu am incercat ieri si chiar a mers,am incercat 10-15 coduri la rand si nu mi-a mai golit cosul.
Tot pe forumul asta lumea era disperata ca nu mai exista nici un cod cu FDP=0.
ooooo

ce informatie pretioasa!!!!multumesc din suflet jasmine

eu am dat acum pe fax comanda cu pricina am pus o pereche de adidasi si 2 pulovere...sper din suflet sa nu fie probleme ca vad ca sabine nu mi-a raspuns la mail(i-am scris pe mail ca i-am dat fax)
mada m-ai omorat cu siteul cu bijuurile alea
mai vorbim diseara

edit: aissa zi-mi te rog daca tu ai dat vreo comanda pe fax pana acum cum procedeaza sabine??iti baga ea comanda direct la suivi si iti trage banii de pe card??sau cum afli daca a ajuns la ea comanda?? merci mult
INGRID
felicia74 spune:
nushulica sa inteleg ca stii franceza? Daca e asa, sa mai arunci un ochi pe acolo,ca vii cu informatii pretioase
Mai stie cineva codul cu reduc 15 euro + FDp gratis ptr Tallissime? Ca il aveam dar l-am pierdut
si azi vreau sa dau comanda de adidasi ptr sot... plizzz!
Edit: l-am gasit, gata!