*** LA REDOUTE (24)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aissa,draga de Sabine nu mi-a dat nici o explicatie.Mi-a raspuns scurt si politicos ca abia pe 3 mai a fost expediat coletul.Aaaa,si m-a intrebat aiurea in tramvai daca am fost la posta sa verific daca a sosit coletul.Pai cum naiba sa soseasca pe data de 8 mai cand chiar ea zice ca a fost trimis pe 3 mai?

Uite aici raspunsul ei :
"Hi,

Your order has been shipped on May 3rd through parcel n° 094 5732776. It takes 3 to 4 weeks for a delivery abroad. Did you go to the post office for knowing if the parcel is awaiting delivery ?

Best regards.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

feteleee...fiti atente cod aici

VOUS reducere 25 euro la cumparaturi de 50 la p/e 2007 si cadou lot de bagages rose oare or fi cum is cele rosii??

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ce fac fetele? redoutesc ceva?
mey yo sunt suparata, am fost cu fi-miu in titan sa-i iau sandale si ia ghiciti? nr 20 sunt mari si ce-am gasit 19 i-au fost stramte...de preturi nu va zic, sunt..."titanice" !!!

asa ca am sa ma duc si eu la celebra fabricuta si poate reusim sa ne incaltam cu ceva...

ma duc sa bag un ochi pe LR dar n-am sperante prea mari la sandale...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Azi a fost ziua mea si am primit un iPod cadou. Acu am gasit o husa pentru el la LR. Nici o zi fara LR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

La multi ani !!!!

Ma pregatesc si io maine dimineata pt o comanda, ce ziceti, am vreo sansa sa o primesc pana pe 1 iunie...?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Viairo la multi ani, sa fii sanatoasa!!!!!

Ma duc si io sa dau comanda aia...dar nu ma hotarasc ce sa aleg cadou...am 2 coduri su "sac oxbow"..dar la unul apare ca "sac noir" ia la celalalt "sac a dos"

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Ia vedeti si aici coduri ptr LR...si-s mai bine detaliate si mai usor de folosit
http://www.bureaumalin.com/promotion_bons_coupons/promo_bon_code_reduction_laredoute.php

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Ati vazut asta?
http://www.maty.com/index.aspx?offrir=010202000000

Io mai bine nu vedeam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Pe mine chiar m-ai terminat...asta e slabiciunea mea cea mai mare...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

ONETZICA, Promod livreaza si in Rom.Dar au doua dezavantaje : preturile mai mari si taxele de transport de 17.2 eu .
Partea buna e ca livreaza prin UPS , si coletul ajunge intotdeauna ( sau daca dispare ai cel putin un cod prin care poti sa-l urmaresti si eventual sa depui o reclamatie la posta romana )
Comanda din 19.04 e a doua comanda pierduta/furata ( mai degraba ).
Stiu ca o sa-mi returneze banii dar eu mi-as fi dorit produsele.
Am ajuns si eu la concluzia fetelor , coletele mici ca volum sunt mai "predispuse" la disparitie.
Dar mi se pare aiurea sa comand chestii voluminoase daca eu imi doresc doar o batista
Oricum pt comenzile de pe LR e mai multa adrenalina si asta face lucrurile mai interesanteONETZICA

Mergi la inceput