*** LA REDOUTE (24)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

m-am mirat sa nu te vaz CLAU pe aici...sa vii repede inapoi.

Nushulica, multumesc pentru poze cu rochita, da' am o intrebare: e cam transparenta sau mi se pare mie? ca o sa mi se vada sutienu' de alaptat prin ea!
Ca io caut numai topuri si rochite din astea care mascheaza burta, macar vara asta nu pot purta altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by ella_74

m-am mirat sa nu te vaz CLAU pe aici...sa vii repede inapoi.

Nushulica, multumesc pentru poze cu rochita, da' am o intrebare: e cam transparenta sau mi se pare mie? ca o sa mi se vada sutienu' de alaptat prin ea!
Ca io caut numai topuri si rochite din astea care mascheaza burta, macar vara asta nu pot purta altceva...

ella nu e trasnparenta de la sani in jos are jupa din satin si la sani are broderia aia peste si nu se vede...decat daca se holbeaza cineva

INGRID

Mergi la inceput

ella rectific rochitza are si in partea de sus la sani dublura de satin...deci sigur nu ti se vede sutienul...decat la spate

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

ma duc acasa...acum......unde nu am net...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

ma duc acasa...acum......unde nu am net...

clau te asteptam sa revii ca lipsesti din peisaj

INGRID

Mergi la inceput

Vin, vin... Doar sa nu bage astia reduceri pana imi repara mie conexiunea la internet... Si cand ma gandesc ca era o vreme cand mi-as fi dorit cateva ziule de pauza...mai salvam si eu niste bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aoleu Claudia ce nasol...nu poti schimba cu o retea din asta de cartier..ca astia-s de 1000 de ori mai buni. Bine ca sunteti ok, chiar imi faceam griji

Nushulica misto tare rochita aia da' scumpaaaa. Sa porti sanatoasa hainutele...si pantofii

Ella welcome back, hai pune-te pe picioare, ca luna viitoare dupa ce vin si eu din vacanta poate punem de-o intalneala.

Chiar...cu intalneala cum ramane, amanam? Ca piticoata Feliciei e bolnavioara, Claudia n-are net

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Eu vin la intalneala...e 8.05 azi, pana pe 11 sper sa se rezolve...

Zici tu sa renunt la RDS pt ceva de cartier? Ma gandeam la C-Zone... Si astia au bube? Nu renuntam la RDS dar de 2 zile sun incontinuu si de pe fix si de pe mobil (cred ca o sa-mi vina o factura imensa) si nu reusesc sa-i prind. Sunt ocupati ai drak operatorii aia...

Edit: cum e bolnava pitica lui Feli?????? Ce are????
mai am cateva mesaje si ma albastresc si eu, ca mada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ca vad ca ti-ai pus in gand sa te albastresti azi, in deplasare

Piticoata lui feli avea muci de dimineata, acum am vazut ca a postat la "mamici de nov-dec si a zis ca e ok, are viroza, sper sa-i treaca pana atunci. Ramane sa vb

Io zic sa renunti clar la RDS, noi am avut inainte si acum suntem la o retea de cartier...vreau sa-ti spun ca de 2 ani nu s-a intamplat de 4 ori sa nu mearga netul, si oricum sun si de obicei se rezolva imediat. Plus ca nici nu costa asa mult..eu platesc 500.000 pe luna, viteza e mult mai mare decate la RDS

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Initial am fost la Deck Net (i-au cumparat RDS-ul p'astia) . Alternativa am C-Zone sau U-Nite...Dar cred ca dureaza 1 saptamana cel putin pana vin aiai noi....No, o sa vad eu cum fac...

Intre timp, voi comandati (eu astept cardul nou) ca sa ma mai inspir si eu de la voi...

Mergi la inceput