*** LA REDOUTE (24)***
Raspunsuri - Pagina 18
ella_74 spune:
m-am mirat sa nu te vaz CLAU pe aici...sa vii repede inapoi.
Nushulica, multumesc pentru poze cu rochita, da' am o intrebare: e cam transparenta sau mi se pare mie? ca o sa mi se vada sutienu' de alaptat prin ea! ![]()
Ca io caut numai topuri si rochite din astea care mascheaza burta, macar vara asta nu pot purta altceva...
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ella_74
m-am mirat sa nu te vaz CLAU pe aici...sa vii repede inapoi.
Nushulica, multumesc pentru poze cu rochita, da' am o intrebare: e cam transparenta sau mi se pare mie? ca o sa mi se vada sutienu' de alaptat prin ea!
Ca io caut numai topuri si rochite din astea care mascheaza burta, macar vara asta nu pot purta altceva...
ella nu e trasnparenta de la sani in jos are jupa din satin si la sani are broderia aia peste si nu se vede...decat daca se holbeaza cineva
INGRID
nushulica spune:
ella rectific rochitza are si in partea de sus la sani dublura de satin...deci sigur nu ti se vede sutienul...decat la spate![]()
INGRID
claujro spune:

ma duc acasa...acum...

...unde nu am net...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujroma duc acasa...acum...
...unde nu am net...
clau te asteptam sa revii ca lipsesti din peisaj

INGRID
claujro spune:
Vin, vin... Doar sa nu bage astia reduceri pana imi repara mie conexiunea la internet...
Si cand ma gandesc ca era o vreme cand mi-as fi dorit cateva ziule de pauza...mai salvam si eu niste bani! ![]()
madau spune:
Aoleu Claudia ce nasol...nu poti schimba cu o retea din asta de cartier..ca astia-s de 1000 de ori mai buni. Bine ca sunteti ok, chiar imi faceam griji
Nushulica misto tare rochita aia da' scumpaaaa
. Sa porti sanatoasa hainutele...si pantofii![]()
Ella welcome back
, hai pune-te pe picioare, ca luna viitoare dupa ce vin si eu din vacanta poate punem de-o intalneala.
Chiar...cu intalneala cum ramane, amanam? Ca piticoata Feliciei e bolnavioara, Claudia n-are net

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Eu vin la intalneala...e 8.05 azi, pana pe 11 sper sa se rezolve...

Zici tu sa renunt la RDS pt ceva de cartier? Ma gandeam la C-Zone... Si astia au bube? Nu renuntam la RDS dar de 2 zile sun incontinuu si de pe fix si de pe mobil (cred ca o sa-mi vina o factura imensa) si nu reusesc sa-i prind. Sunt ocupati ai drak operatorii aia...
Edit: cum e bolnava pitica lui Feli?????? Ce are????
mai am cateva mesaje si ma albastresc si eu, ca mada...
madau spune:
Hai ca vad ca ti-ai pus in gand sa te albastresti azi
, in deplasare
Piticoata lui feli avea muci de dimineata, acum am vazut ca a postat la "mamici de nov-dec si a zis ca e ok, are viroza, sper sa-i treaca pana atunci. Ramane sa vb
Io zic sa renunti clar la RDS, noi am avut inainte si acum suntem la o retea de cartier...vreau sa-ti spun ca de 2 ani nu s-a intamplat de 4 ori sa nu mearga netul
, si oricum sun si de obicei se rezolva imediat. Plus ca nici nu costa asa mult..eu platesc 500.000 pe luna, viteza e mult mai mare decate la RDS
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Initial am fost la Deck Net (i-au cumparat RDS-ul p'astia)
. Alternativa am C-Zone sau U-Nite...Dar cred ca dureaza 1 saptamana cel putin pana vin aiai noi....No, o sa vad eu cum fac...
Intre timp, voi comandati (eu astept cardul nou) ca sa ma mai inspir si eu de la voi...