*** LA REDOUTE (24)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Nushulica, neaparat trebuie sa te intreb ceva despre rochita asta: http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue-so-home.aspx?productid=324099288&documentid=473907&categoryid=23109951&single=&hasnext=1&hasprev=1
Cat e de lunga? In cm de sus pana jos. Ca tare imi face cu ochiul...dar eu nu am decat 160 cm inaltime
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

viairo fac acum poze la rochitza si bag in contul comun in max 15 min

tonia dupa cum am zis rochitza aia nu am luat-o pentru mine am s-o rog pe prietena mea s-o masoare poate iti zic tot azi cat are

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

sunt libera, bebe e in parc cu bunica...am vreme de shopping pe LR si de stat cu voi pe aici

nushulico,
nu pot sa cred ca ai luat rochita roz de 150 de euro; o vreau musai...chiar ai dat atat pe ea sau ai gasit vreun cod?
cum e rochita, mai povesteste...ce marime ai luat? hai ca io, dupa 2 saptamani de la cezariana mai am de dat jos 5 kile din 18...deci am acum 58 kg la 1.71; crezi ca mi-ar veni un 40?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Eli30

Fetelor- "inoculatoare de microb redutist" am primit azi o comanda din 26 apr...

Doar atat...e super, imi place !
http://www.laredoute.fr/vente-le-coupe-vent-lotto.aspx?productid=324082431&documentid=389607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0

Si cadoul KIT blanc...care e un set de ustensile din lemn...bile dinalea de masaj, o mica perie de par, o periuta care pe o parte are piatra ponce...o oglinjoara...cam asta e kitul acela...

Eli

Bine ca mi-ai zis ce e

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

revin cu poze la rochitza sandro mi-a fost lene sa le pun pe contul comun asa ca le bag aici

http://new.photos.yahoo.com/nushulica/photo/294928804371042858/0

vedeti ca sunt mai multe poze rochitza e botita n-am chef s-o calc v-am zis ca am luat-o o masura mai mare ca masura mea nu este disponibila(pandesc sa vin) si o s-o fac cadou sambata unei persoane dragi

INGRID

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella_74

sunt libera, bebe e in parc cu bunica...am vreme de shopping pe LR si de stat cu voi pe aici

nushulico,
nu pot sa cred ca ai luat rochita roz de 150 de euro; o vreau musai...chiar ai dat atat pe ea sau ai gasit vreun cod?
cum e rochita, mai povesteste...ce marime ai luat? hai ca io, dupa 2 saptamani de la cezariana mai am de dat jos 5 kile din 18...deci am acum 58 kg la 1.71; crezi ca mi-ar veni un 40?

ella am luat-o la 150 ca nu am mai avut rabdare s-o reduca astia

eu zic ca iti vine 40...fii atenta eu am luat 44 si imi este doar un pic mare la umeri...in rest este mare la talie si in lungime ma refer...dar la umeri este aproape ok...eu am 58kile fara sa fi nascutasa ca stai bine

INGRID

Mergi la inceput

beyyy da ajutati-ma sa dau o comandaaaaa ca-s tare batuta in cap

de unde schimb numarul ala de sms naiba sa-l ia sa pot da o comanda???

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

nushulica,

nu pot sa vaz poze cu rochita roz...nu merge linku

Mergi la inceput

am uitat sa setez pe public acum merge sigur

http://new.photos.yahoo.com/nushulica/photo/294928804371052300/4

nu e chiar roz...e spre bej mai mult

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna! Mi-ati lipsit teribil! NU am net acasa, de duminica noaptea cand a tunat si a fulgerat in Bucuresti si cred ca le-a bulit astora de la RDS...treburile pe bloc. Bineinteles ca a doua zi am sunat... "Operatorii nostri sunt ocupati...va rugam"...e si in stilul asta am reusit sa-i prind pe la 17. Au zis ca vin azi, azi nu am vazut picior de RDS-ist...nu am net. Am plecat de acasa, ca deja nu mai puteam de draci...asemenea dependenta numai de tigari mai am...si am venit la birou la sotz sa va vad si sa va scriu. Voi continua sa incerc sa dau de ei...sau sa ii schimb cu o companie dintr-asta no-name de cartier...Dar deja e un chin sa stau acasa fara net.

Azi dimineata l-am dus pe Matei la Plazza la "testoasele Ninja", la film...

Daca nu mai stiti nimic de mine urmatoarele zile sa stiti din ce cauza.

Va pupic.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput