*** LA REDOUTE (24)***
Raspunsuri - Pagina 16
madau spune:
Si eu sunt prin zona...dar netul meu merge iarasi cu cocoloase...sau o fi iar DC-ul?
Ma duc sa lansez comanda pe strawberry si apoi vreau musai ca bag un oki pe situl ala cu coduri, am vazut ca se discuta pe forum de cadouri, au si poze...poate mai gasesc vreu cod miraculos ceva..
. Sunt in zona
Apropo...Claudia ce-o face? E plecata, stie cineva?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mag75 spune:
Camisol..eu mi-am facut alt cont sa scap de chestia asta.
Eu n-am reusit cu codurile tale Gabi25..sunt personalizate cred.
lilina spune:
quote:
Originally posted by CamiSol
Fetelor m-a chinui de 2 zile sa dau o comanda...imi da si mie eroarea asta Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Votre numéro de SMS doit comporter 10 chiffres et commencer par 06. Merci de le saisir à nouveau.
...m-a disperat.
Am vazut ca s-a mai confruntat si altcineva cu asa ceva...imi spuneti si mie cum ati rezovat-o ca imi e lene sa caut in urma.
Merci! Si pupici!
Camide www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
EU am avut problema asta
mi-am modificat la datele personale
nr.de telefon in 06xxxxxxx (10 cifre) si apoi a luat comanda
BAFTA
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe
lilina spune:
iote...acum am vazut
Camisol...ce cauti pe aici
mai treci si pe la mamici de sept.-oct.2006 
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
madau spune:
Gata comanda pe strawberry...mai am 70 ron pe card, ma duc sa vad ce mai "redoutez"![]()
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Am incercat codurile de pe situl Taniei....nu a mers niciunul, daca gasiti ceva dati de stire
, am cosul plin
Lilinoooo ca facusi soro de te-ai pricopsit cu "triunghiul magic" ???

Madau si
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by lilinaquote:
Fetelor m-a chinui de 2 zile sa dau o comanda...imi da si mie eroarea asta Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Votre numéro de SMS doit comporter 10 chiffres et commencer par 06. Merci de le saisir à nouveau.
...m-a disperat.
Am vazut ca s-a mai confruntat si altcineva cu asa ceva...imi spuneti si mie cum ati rezovat-o ca imi e lene sa caut in urma.
Merci! Si pupici!
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
EU am avut problema asta
BAFTALilina si
cum s-a nascut bebesite-ul lui bebe
varsta lui bebe
da' de ce ati bagat si nr de telefon?La ce foloseste?
Gabi25,eu am primit pe mail codul asta 44083 dar nu functioneaza si cand am intrebat-o pe Sabine mi-a raspuns ca unele oferte se adreseaza exclusiv cetatenilor francezi si mail-ul mi-a fost trimis din greseala.Acum vii tu si zici ca la tine codul functioneaza!!!Naiba sa-i mai inteleaga si p-astia!
Azi am avut o gramada de chestii de facut si n-am apucat sa-i scriu Sabinei despre comanda mea nesosita.Ramane pe maine.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by lilinaquote:
...m-a disperat.
Merci! Si pupici!
(25.09.2006)
Uite cum cresc...
EU am avut problema asta
BAFTALilina si
cum s-a nascut bebesite-ul lui bebe
varsta lui bebe
zi-mi si mie pls de unde intru sa schimb datele astea ca nici la mine nu merge si trebuie neaparat sa dau o comanda
in afara de nr de tel ai mai modificat ceva??
INGRID
nushulica spune:
sa va arat ce am primit azi![]()
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines---contre-slip-on--de-puma.aspx?productid=324106533&documentid=473907&categoryid=23111576&single=&hasnext=1&hasprev=0 piele si banda aia mov de deasupra de din "guma",cauciuc cum s-o numi
mie imi plac sotul zice ca parca ar fi galosii bunicii
http://www.laredoute.fr/vente-le-gilet-bolero-taillissime.aspx?productid=324114131&documentid=210407&categoryid=22898600&single=&hasnext=1&hasprev=1 frumos ,nu l-am luat pentru mine
http://www.laredoute.fr/vente-le-pull-entierement-raye-manches-courtes-anne-weyburn.aspx?productid=324095893&documentid=389607&categoryid=23110571&single=&hasnext=1&hasprev=1 frumos are material placut
http://www.laredoute.fr/vente-le-pull-cache-coeur-anne-weyburn.aspx?productid=324063999&documentid=321407&categoryid=23110571&single=&hasnext=1&hasprev=0 frumos ,gros nu poate fi purtat acum,atentie ca are o capsa mai sus un pic de decolteu pe care daca o inchizi se aseaza nasol iar cu capsa deschisa...n-am destule tzatze![]()
http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-a-manches-courtes-david-beckham-par-adidas.aspx?productid=324097567&documentid=359606&categoryid=23112699&single=&hasnext=1&hasprev=1 frumos poliester logo brodat pe spate
http://www.laredoute.fr/vente-robe-en-soie-sandro.aspx?productid=324119018&documentid=207607&categoryid=22905252&single=&hasnext=1&hasprev=1 rochitza cu care v-am zapacit de cap superba matase 100% pe elastic la spate...ce nu e chiar fain la ea e ca are un cordon care se inchide la spate si nu e din acelasi material e ceva bumbac...dar isi merita banii oricum
http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue-so-home.aspx?productid=324099288&documentid=473907&categoryid=23109951&single=&hasnext=1&hasprev=1 superba ...dar nu am luat-o pentru mine
revin mai tarziu cu completarile ca a venit sotul acasa si vrea papa![]()
INGRID
Viairo spune:
Nushulica, poate faci o poza la rochita aia SANDRO pentru contul comun, e tare interesanta