*** LA REDOUTE (24)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata...
deja fac 3 saptamani de cand astept coletul din 17. ma apuca disperarea cand vad cum trec zilele si nu primesc aviz...si deja sosesc colete din 23...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata!

ella eu nu am luat adidasii aia am luat alt model de la pumadar marimile coincid

soanso da am luat rucsacul de la adidas dar codul nu mai este valabil ...il poti cauta ca l-am scris acum cateva capitole in urma

revin diseara ca azi e zi grea sper sa-mi raspunda si sabine

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mag75 spune:

Neata fetele!

Primul lucru la serviciu: va citesc.

Am vazut ca inca 2 fete pe aici au avut problema mea cu SMS. O sa incerc azi iar.Acum n-am bani, i-am ras in WE pe toti .

Unde e poza cu bebitzul Ellei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

neata
Eu astept o comanda de 12 euro (ca am primit o reducere de 15 euro pe mail) cu un www.laredoute.fr/vente-le-cardigan-enfant-okaou.aspx?productid=324112204&documentid=207607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">pulovar si www.laredoute.fr/vente-les-3-t-shirts-bebe.aspx?productid=324112833&documentid=207607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">3 tricouri
Cadou - o pilota winnie. Sper sa ajunga saptamana asta

Nushulica nici eu nu mai gasesc coduri de reducere transport... S-au terminat, s-au terminat...

In ce priveste reducerile - eu voi lua luna aceasta niste produse reduse deja 65-70%. Nu cred ca in iunie le voi gasi mai ieftin. Gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Feli care este codul pentru pilota?
Unde ati gasit reduceri de 60-70%?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Onetzica codul este 69515 - numai pentru articole ptr copii. Nu stiu daca merge in general, deoarece eu l-am primit pe mail, deci e cod personalizat.

Articole interesante reduse am gasit www.laredoute.fr/achat-les-meilleures-affaires-de-l-ete.aspx?categoryid=22079802" target="_blank">aici
Da o sortare dupa cel mai mic pret si vei gasi lucruri tare ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Multzam Feli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cin si eu astept 21, e adevarat ca a ta e mai veche, dar sper, sper din suflet sa nu mai am probleme si nimeni de fapt sa nu mai pateasca ce am patit noi. Acum deja ma gandesc ca trebuie sa apara si 29 (sambata v-am zis ca o prietena a primit comanda din 25).
Ma papa degetelele dar noroc ca n-am bani ... Ieri pe contul 3 primisem un sondaj (pe celelalte nu am primit asa ceva) si cica am 10 euro reducere la cumparaturi de 30.... Sa vad daca pot sa ma incadrez in cele 3 saptamani de valabilitate a codului sa dau o comanda...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna,fetelor!

Am primit si eu azi un pachet cu nicte lucruri pt Edy,cadou gentile rosii(sunt frumoase) plus geanta maro.Pe chitanta earu bifate si gentile rosi si cea maro dar in colet cea maro lipsea. Ce-o fii? Or fii uitat s-o bage in colet?

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Coletul fusese desfacut si bagat in sac de plastic?Daca da,e posibil ca geanta maro sa o fi luat careva de la posta,la noi sau la ei.Oricum nu e cine stie ce,n-ai pierdut mare lucru.

Mergi la inceput