Aspirante optimiste > 20 ani (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

Eee ... doar Z20 si Z5 DPO ... deci mai am de asteptat

Raportez ca n-am nici un simptom ... doar cam maricei si grei, dar am aflat ca este de la Duphaston.

Voi ce mai ziceti? Cum va mai prezentati?

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

Mergi la inceput

Iulia tu tot in intarziere esti? Stiu ca ai zis ca nu vrei sa faci test decat prin Z38 parca. Poate te trezesti cu o

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

ARIANA,ce scumpica esti!ce bine ar mai fi sa ai dreptate si sa ma trezesc intr-o dimineata(peste vreo 5 zile)cu un test dublu!!!!
dar,totodata,parca mi-e si FRICA;eu am fost f racita in perioada de dupa ovulatie si ma tem sa nu cumva sa fi afectat posibilul samburel.
deocamdata ma pot lauda cu o pereche sani cam durerosi si grei,in special seara,nu mariti.si cu o durere de cap plictisitoare....in rest,nik.

vine bebe?<februarie 2006>

tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu

Mergi la inceput

Iulia dar acum chiar esti in Z30?

Si daca da, cam cat au avut ultimele tale CM-uri? Stiu ca parca ai zis ca au fost cam dereglate de la Duphaston.

Chiar daca simpotomele tale ar indica ceva bun eu nu o sa te indemn sa faci test, decat atunci cand chiar iti vei dori tu

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

neata fetele!
am reusit si eu sa ajung la servici dar sunt total imprastiata azi!am zis ca ajung la 8 si am ajuns la 9. 30. la 12 se casatoreste un coleg de servici de-al sotului meu si a trebuit sa ma imbrac frumos de de dim, sa ma machiez, sa iau si flori. l-am lasat si pe sot fara masina, cadoul nu este impachetat, la servici trebuia sa vin. nici nu prea am mancat, mi-e somn, afara e urat
aseara am auzit ca o prietenea de-a mea a avut o sarcina extrauterina si azi poate am timp sa caut ceva despre asta, ca nu stiu prea multe.
voi ce faceti?

http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Buna dimineatza!!!
scrisesem si eu un mesaj acum un minut, dar am uitat sa ma log-in...asha ca trebuie sa o iau de la inceput...Ziceam ca Oana imi pare rau ca eshti la recuperare...dar ca imi pare bine ca am lucrat luni shi azi sunt liberaaaaa, ca sa fac multe...
fetele

http://tt.lilypie.com/9wyqp2.png Vrem bebe din 11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

'Neata, fetelor.

Oana, gata, ti s-a reglat tiker-ul. Esti Z25.
Viniriana, in perioada fertila am prestat in Z14 si Z16 (la 2 zile). Azi ar trebui iar desi cred ca am trecut de perioada buna.

HAI, Alexa!
HAI, Iulia!

Eu azi am TB cu 1,5 unitati mai mare. Adica am 37.1 spre 37.2 (deci as putea zice 37.15, nu?). Ultimele 3 zile am avut 37.0. Sper sa fie de bine.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

'neata,ANDREUTZA!
ia-le pe rand,iubita,si ai sa vezi ca le rezolvi pe toate!!!
distractie placuta!!

ARIANA,chiar in z30 sunt.dar avand in vedere ca ovulatia a fost prin z16-17,nu am deocamdata motive sa ma entuziasmez,nu?
daca nu se schimba planurile,am sa fac test joi.
cm-ul meu era de regula de 27-28 zile,dar luna trecuta am avut de 30.mai astept,ca altceva n-am de facut.teste negative-NU mai vreau sa vad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vine bebe?<februarie 2006>

tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Eu, de cele mai multe ori, pentru orice eventualitate, dupa ec scriu un mesaj ii dau un "select all" si apoi "copy". Si daca ceva merge prost nu trebuie decat sa dau "paste" cand scriu din nou mesajul.
Sper ca ai inteles ceva.

Tu ai ceva simptome?
Eu pe de o parte ma bucur ca trece timpul si sun Z18 si ca mai am putin, pe de alta parte, am momente cand simt ca mai am asa mult de asteptat...

quote:
Originally posted by Viriniana

Buna dimineatza!!!
scrisesem si eu un mesaj acum un minut, dar am uitat sa ma log-in...asha ca trebuie sa o iau de la inceput...Ziceam ca Oana imi pare rau ca eshti la recuperare...dar ca imi pare bine ca am lucrat luni shi azi sunt liberaaaaa, ca sa fac multe...
fetele

http://tt.lilypie.com/9wyqp2.png Vrem bebe din 11.2004

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dimineata dragele mele, si eu m-am trezit acum(cam tarziu) si am pus de cafeluta
Daca vreti va fac si ceiut bun si parfumat.
Eu sa am ceva treaba azi:dar stau si cu ochii pe voi.

http://tt.lilypie.com/1WGYp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput