Aspirante optimiste > 20 ani (96)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Rox , si eu iti urez mult mult succes maine. Si te astept cu nerabdarea cu detalii. Doamne ajuta sa vina bebe luna asta dupa ce faci maine chestia aia care curata trompele (am uitat numele) si dupa monitorizarea ovulatiei.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Buna fetele!!!
Am revenit shi eu printre voi...shi va
ROX - tzin pumnii sa fie bine maine!!!
BABY - imi pare rau ca iar au venit uratzii - mama lor!!! E bine ca la tine nu tzine mult...eu ma lupt cu ei vreo 7 zile...poate si pentru ca am CM mai lung?!
Elara - eu am citit subiectul postat de tine...ma bucur ca te-a ajutat Sf. Fanurie - ca sa fiu sincera eu nu auzisem de el shi nu shtiu daca ash fi auzit daca nu ne povesteai tu Eu am auzit altceva ...in Frantza fiecare se roaga la sfantul al carui nume il poarta, iar daca nu are un nume de sfant ishi alege un sfant sau se roaga la Maica Domnului - o fi shi la noi la fel?

http://tt.lilypie.com/9wyqp2.png Vrem bebe din 11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

saru'mana fetele...
ne auzim maine cu detalii!
pupici!

_
Mami si tati te asteapta! (iulie 2006)

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

baby, mai facut curioasa.....si eu ce crezi ca am : baiat sau fata????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Viriniana
Elara - eu am citit subiectul postat de tine...ma bucur ca te-a ajutat Sf. Fanurie - ca sa fiu sincera eu nu auzisem de el shi nu shtiu daca ash fi auzit daca nu ne povesteai tu Eu am auzit altceva ...in Frantza fiecare se roaga la sfantul al carui nume il poarta, iar daca nu are un nume de sfant ishi alege un sfant sau se roaga la Maica Domnului - o fi shi la noi la fel?

Buna, colegutza de numaratoare.
Ai fost harnicutza? Ceva sperantze?

Si la noi cred ca e valabil. Nu stiu exact in ce masura e un obicei des intalnit dar nimeni nu ne opreste sa o facem.
Si eu m-am rugat atunci si la Sfantul al carui nume il port.
M-am rugat bineinteles in primul rand la DD, dar si acestor sfinti si Maicutei Domnului. In perioada aceea eu am dat mai multe acatiste, la mai multe biserici si manastiri.
Nu m-am dus special, dar s-a intamplat sa ajung la Cozia, la catedrala de la Sibiu, in comuna Letca langa Bucuresti, unde e o icoana plangatoare a Maicii Domnului.
Si eu sunt convinsa ca avand parte de ajutorul tuturor acestor sfinti, Dumnezeu s-a indurat si ne-a ajutat. Am capatat ceea ce imi doream, in conditii mult mai bune decat acelea la care speram eu.

hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am si eu rezultatele de la CMV facut in Ro. Cine stie sa-mi explice daca -i bine sau rau ?

CMV-IgM 5.37 AU/ml
CMV-IgG 5.22 AU/ml

Stiu ca IgG-ul e cam mare , dar nu ma afecteaza nici intr-un fel, nu ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Sorry. Nu ma pricep.
Sper insa ca vei afla ca sunt rezultate bune.
Ce mai faci? Te simti bine?
Multa sanatate ti si lui bebe.

quote:
Originally posted by irlandeza

Am si eu rezultatele de la CMV facut in Ro. Cine stie sa-mi explice daca -i bine sau rau ?

CMV-IgM 5.37 AU/ml
CMV-IgG 5.22 AU/ml

Stiu ca IgG-ul e cam mare , dar nu ma afecteaza nici intr-un fel, nu ?

Noi 2 singurei

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Irlandeza scrie te rog si valorile normale?
Nu vreau sa te sperii, dar Igm pozitiv nu este de bine, s-ar putea sa fie nevoie de tratament.

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Elara am fost cumintzica shi am si alaltaieri si ieri...chiar sotzul shi-a schimbat programul pentru asta, m-a surprins in mod placut, dragul de el! Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Alina, IgM-ul are valori normale pana la 9, eu am 5.37, deci asta e bine, IgG-ul e mare 5.22, iar valoarea normala e pana in 0.9

Elara , sunt bine deocamdata, astept sa "implinesc" 8 sapt sa merg la eco. Pana atunci am primit liber de la servici, cu recomandarea medicului, bineinteles.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput