Aspirante optimiste > 20 ani (96)
Raspunsuri - Pagina 12
gugushtiuc spune:
BLANCHE vitamina E este buna pt ingrosarea endometrului si ajuta la fertilitate. Eu am luat pana la ovulatie cate 2 pastile pe zi.
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 6+
Laura Ioana spune:
Elara embrio transfer se realizeaza in cazul FIV-ului (fertilizare in vitro), cand embrionii sunt obtinuti in afara corpului femeii (in laborator) si apoi sunt transferati femeii. Daca vrei amanunte intreaba la FIV! Sper ca am explicat cat de cat, ca neuronii mei cam intra in vacanta
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
underqueen spune:
buna, fetele!
AM APA CALDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pe toate
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
hai bebe! -februarie 2007
bitza037 spune:
quote:
Originally posted by Blanche25
Bitza eu sunt pe aici, imi ling ranile
maybe baby? -august 2005
Blanche, nu mai fi supi, ca vine si vremea noastra, ai sa vezi!!!!
Eu chiar sunt optimista si nu ma stresez deloc. Hai fii si tu ca mine, ca te va ajuta in mod sigur. Nu-ti face rau singura, pleeeeeaaaaaseeeee!!!!
http://tt.lilypie.com/1WGYp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006
bitza037 spune:
quote:
Originally posted by elara
Nu esti singura,Bitza, sunt si eu aici.
M-ati facut curioasa cu ceaiul asta.
Am citit pe net despre el si suna f bine si sanatos. .
Unde se gaseste de cumparat?
Si cum trebuie sa spun? Ceai rosu? Sau trebuie sa tin minte numele ala?
ELARA, ceaiul se numeste Rooibos de la Teekanne.Il gasesti la Metro, Cora, Carrfour si cred ca si pe la supermarketuri. Eu nu prea am vazut la magazinele obisnuit.Este o cutie rosu cu maron si cu o negresa pe ea mazgalita pe fata .
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
http://tt.lilypie.com/1WGYp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006
underqueen spune:
Blanche , Bitza
baby_r7 spune:
buna fetele!!!!
si eu sunt pe aici, dar fac si sunt cam ocupata.
dar va citesc din cand in cand.
pupici Irina, sper ca te-ai distrat la fel de bine ca mine la munte.
Blanche, Andreea imi pare rau de z1.
Pusichet bafta la conceput bebei.
Iulia sper sa vii cu testul dublu....
Gugule pupici la fata si de la mine.......
Viriniana succes la cumparaturi azi....
BB Yasmi eu zic de bebe ca e fetita...
Underqueen felicitari pt. apa calda...
Elara ma bucur ca m-ai ascultat cu programul din 2 in 2 zile......
pupici la toate fetele!!!!!!!!!
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
elara spune:
Laura, multumesc frumos pentru explicatie.
Bitza, multumesc si tie pentru indrumari.
Baby, te pup si eu si astept sa vad rezultatul.
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Hai sa va arat ce am gasit pe site-ul Acvaria.com
"Un "joc" deja foarte bine cunoscut este aflarea numarului de copii si a sexului acestora. Se spune ca prin acest mic truc, puteti afla numarul si sexul copiilor pe care ii veti avea de-a lungul vietii. Aveti nevoie de o verigheta de aur si o bucata de ata. Agatati o verigheta sau un inel de aur de o bucata de ata. Lasati pendulul astfel format putin deasupra abdomenului (in cazul unei femei gravide) sau a palmei deschise cu fata in sus (in cazul femeilor si barbatilor). Dupa scurt timp dupa ce lasati pendulul sa se linisteasca, el va incepe sa se miste.Daca se misca in cerc, inseamna ca veti avea un baiat. Daca se misca inainte si inapoi, va fi fata. Numarati astfel de cate ori va incepe pendulul sa se balanseze (nu numarul miscarilor sau rotaiilor, ci numarul etapelor de rotatie). Daca pendulul incepe sa faca cercuri o data, dupa care se opreste si incepe sa faca linii, inseamna ca e vorba de un baiat si o fata. Daca face mai intai linii drepte, dupa care incepe din nou aceeasi miscare, in linie, e vorba de doua fete s.a.m.d. In acest fel si aflati si numarul copiilor. Cand pendulul nu se mai misca deloc dupa o perioada destul de lunga de asteptare, inseamna ca jocul s-a terminat si acesta va fi numarul final de copii."
Eu stiam trucul asta de mult, tot de pe acelasi site, dar uitasem de el. L-a si incercat si pe persoane ce aveau deja copii (chiar si pe parintii mei) si rezultatul a fost corect.
Nu stiu cat de rau e sa folosim acest "truc". Nasa mea, care e mai bisericoasa, mi-a zis sa ma feresc de astfel de lucruri, fiindca ea crede ca-s de la...
Acum insa, fiecare faceti cum credeti.
hai, bebitza, vino...
underqueen spune:
buna, baby!