Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
Berarpiri spune:
Ce bine e de voi,fetelor,care aveti timp si de net!
Nu ma asteptam,dar saptamana asta a zburat pentru mine.Adevarul e ca lucrez mai mult ca inainte,si sigur de asta imi trece timpul mai repede.M-a zapacit si ziua de 1 mai,ca am fost libera,apoi am ramas cu impresia ca marti a fost duminica.
Saptamana trecuta am fost sa fac analizele,si am avut din nou o surpriza.Ca de obicei,doctorita nu mi-a spus ce trebuie sa duc la analize,si uite asa fac alte 3 drumuri din cauza ei.Acum sunt hotarata:daca marti(am programare la ea) nu se comporta cum vreau eu(sa imi explice tot cum trebuie) o schimb.Sper sa se si poata sa o schimb.
Mie mi-a iesit alfa-fetoproteina 18,9 ng/ml.Asta insemna ca saptamana trecuta aveam 15 saptamani.(asa scrie pe rezultat,ca la 15 sapt. 18,2-91,0).Eu nu mai inteleg nimic.Nici nu mai stiu sa zic cate saptamani am.Dupa calculele doctoritei,azi am implinit 18 saptamani....nu mai stiu,zau...
A crescut si burtica mea putin saptamana asta.Cand il prind pe sotior la mana ii zic sa-mi faca poze.
Desre crema,cea pe care o folosesc eu se numeste MUSTELA.Mai zicea cineva de ea,mai demult?Sau poate nu mai tin eu bine minte.Vroiam sa stiu doar daca e buna de ceva.Pana acuma a crescut putin burtica,dar eu o folosesc zilnic.
Duminica placuta!
berarpiri16 sau 18
berarpiri
ramonaiani spune:
Afibebe eu sunt in Germania (ma repet: 30 km de Frankfurt). Adresa de mail - ramonaiani@yahoo.com.
Astept intrebarile :)
ramonaiani spune:
Roxali multam fain pentru ideea cu palinca . A amortit tot, poate acum reusesc sa adorm.
20+
Roxana_G spune:
Neataaaa. Un tonus mai bun, nasul mai putin infundat si culmea, am reusit sa si dorm. Am visat frumos, ca am plecat la studii in State. Spre deosebire de acum 2 nopti cand am visat numai plante carnivore.
Afibebe, unde anume si cum te doare burta? Eu am facut ieri o miscare brusca si m-a durut sub burta foarte tare. Acolo cred ca era ligament. La fel ma doare mai mereu in stanga sus spre stomac.
Berapiri, tu ce de mai faci mereu AFP? Asa trebuie facuta? La eco ce dimensiuni avea BB, ca acolo e cat de cat mai relevant pentru varsta gestationala. Cat despre Mustela, eu folosesc crema super hidratanta si mi-a fost super recomandata de 2 prietene. Nu iti pot evalua insa efectul pe propria piele. Oricum, la indicatiile Sabinei mi-am cumparat si un ulei de masaj pentru gravide, o marca din Germania, si acum le mai alternez.
Ana, nici o povestire despre concediu? Tu cum te mai simti?
Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
Hei, e ora 11 si numai Roxana a facut ochi? Mai rasfatatelor... Profitati de zilele libere, de lenevitul in pat alaturi de sot, de vizitele la prietni si rude... Ehe, ce va pasa voua! (NU ca eu as face altceva..., dar macar eu mai intru si mai arunc un ochi, o litera, ceva, pe forum...)
Haideti sa fiti cumintele pana maine, sa nu va doara nimic si sa va bucurati de inotatul pestisorului din burtica.
Ati vazut filmul ”Un gigolo de doi bani”? Cand se intoarce gigalaul ala misto acasa si bate cu degetul in geamul acvariului alintandu-si pestii ”fishy, fishy, fishy”. (apoi se sparge imensitatea aia de acvariu, dar la mine mai e ohoho-ho-ho) Asa ii face si Bogdy lui Yannis, iar piticul se zbenguie de zor. Bine, nu stim daca de placere sau de nervi. Are o reactie totusi la treaba asta...
Bai voi v-ati gandit ca unele dintre noi am putea sa nastem la 7 luni... Se mai intampla, nu? Cand eram in spital, toate fetele de acolo se rugau sa stea bebita macar pana la 7 luni in burtici... Adicatelea peste 6 saptamani as putea sa-i vad moaca lui Yannis al meu? Uau!
Eu sper sa livram toate bebelusii la termenul care este. Sa fie sanatosi, frumosi, destepti si norocosi. Numai sa treaca timpul asta mai repede ca eu vreau sa-l tin pe fiul meu in barte, nu sa tot vorbesc cu o burta si el sa imi raspunda prin lovituri Morse...
aeperju spune:
Desre crema,cea pe care o folosesc eu se numeste MUSTELA.Mai zicea cineva de ea,mai demult?Sau poate nu mai tin eu bine minte.Vroiam sa stiu doar daca e buna de ceva.Pana acuma a crescut putin burtica,dar eu o folosesc zilnic.
Duminica placuta!
berarpiri16 sau 18
Si eu folosesc Mustela. E super ok. Mie-mi place.
Emma 20+
Roxana_G spune:
Annisia, zapacito, la 7 luni e ok bb, dar e mai greu, poate sa fie nevoie de incubator, recupereaza mai greu din greutate, etc. Sigur ca pana la urma totul e ok. Dar mai bine stai tu cumintica acolo si mai asteapta 2 luni, baga Morse, baga muzica, ce vrei tu ca sa comunici cu Yannis, dar nu il grabi.
Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
crishtina spune:
Neata si de la mine fetelor :)
Nu am reusit sa va dau vestea cea mare de vineri dupa masa cand am fost la eco. Cine ghiceste? :) E BAIETELLLLL :) Am ales deja hainutele roz si le'am pus deoparte. Cele de baietei si cele neutre il asteapta pe bb. Despre nume nu suntem inca siguri...ne mai gandim si cand ne hotaram va anunatam:) Suntem asa fericiti ca totul e bine, toate masuratorile sunt normale, nimic deosebit.Doctorita de la eco a fost tare draguta ne'a explicat tot cu amanuntul. Si o senzatie tare faina a fost cand ii masura manutza(e cu picioarele in jos)si am simtit cum a dat cu piciorusul:) Acuma stiu cand da din manute si din picioruse, tare minunat ca stim cum sta...e mai real asa:) hai ca v'am povestit prea mult despre noi :) Insa sunt fericitaaaaa:)
Voiam sa va intreb, am facut acuma saptamana asta niste analize din nou. Ieri am luat rezultatele si la analiza de urina la glucoza scrie valoarea de referinta 0 si eu am 500. Credeti ca e normal sau e ceva grav?asta pana ajung la doctor...ca apoi o sa intreb.
Berarpiri pe foaia mea de la USL scrie asa la valorile de referinta pt AFP
14 sapt 12.6-47.0
15 sapt 14.4-48.8
16 sapt 17.1-55.6
17 sapt 18.4-64.1
18 sapt 21.4-78.8
19 sapt 24.7-93.0
Poate te ajuta cumva, la mine la 15 sapt si 3 zile a iesit 40.8. Si dupa valorile astea cred ca e bine si doctorita la fel a zis ca totul e bine.
21+
Annisia spune:
Haide ma, ziceam si eu ca s-ar putea. Nu ca imi doresc eu asta. Oricum, stiu persoane nascute la 7 luni si sunt super ok. Mama e una dintre ele si asta nu o impiedica sa ma enerveze la greu...
Maiculita ce liniste si pace pe aici! Eu ma uit la Prima, la o emisiune cu umbrelute super marfa, facute din cristale si diamante... Vrea si fata!!!!