Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 22
Pinacolada spune:
'neata! ce fcaeti? gata de o noua zi de munca? macar bine ca e soare si frumos afara...
Roxana-sper sa te simti mai bine-ia si tu osciloccinum si ceaiuri, parca e voie si paracetamol...
Oana-bine ai venit printre noi:)
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by aeperju
Spuneti-mi, ecografie 3D se poate face in orice luna? Stie cineva prin Iasi un doctor care face astfel de ecografii? Mersi!
Emma 20+
Nu stiu daca se poate face in fiecare luna eco 3 D.
Unde poti face eco 3 D in Iasi:
OminiClinic (langa Tribunalul Iasi) tel.0232-216 260, 0728/450 098
-preturi gasesti pe site-ul lor (cu www in fata,denumirea ei punct ro)
Cab. Dr. Magda Carauleanu (in Pacurari, langa Scoala PEtru Poni) tel. 0232-257 474
Cab. med. Iris(dr. I. Lupascu, undeva pe langa Gara) tel.0232.213.793
0747.323.598, 0724.474.262
Dr. Iliev (in Podu Ros)tel. 0232/237761(am inteles ca se fac programarile intre 1-15 ale lunii pt. luna in curs)
Probabil ca mai sunt si altele..dar atat am reusit eu sa gasesc..
Vine bebe
Cristina
15+
cristina85ss spune:
Buna dimineata fetelor!
Cristina
21+ 
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
alehiam spune:
Neatza si de la noi!
Sunt fericita ca am dormit bineeee
Roxana multumesc de raspuns si de idee. Bebelina o sa aiba 2 luni la botez. Sper ca ti-a trecut raceala sau macar e spre trecere
Annisia ti-au zis bine fetele... nu ai de ce sa te temi de incompatibilitate de Rh, pentru ca amandoi il aveti pozitiv. Cel mult poate aparea o incompatibilitate de grup care nu este atat de grava ca cea de Rh.
Andreea (aniast72) bine ai revenit.
Bun venit noilor gravidute 
Felicitari pentru cele care au mai aflat ce culoare are caruciorul
ramonarosca uite site-uri pentru exercitii: www.eva.ro/sanatate/articol284-2.html" target="_blank">Exercitii pentru nastere,www.eva.ro/sanatate/articol284-1.html" target="_blank">Exercitii pentru travaliu, Demonstratii video exercitii pentru gravide
Pupici si o zi buna
Madalina,
cu
Robert
sim_stoian spune:
Buna dimineata!
Aseara nu am mai apucat sa sun sa fac rezervarea, asa ca o sa sun azi pe la 12 cand deschid. Lista finala este:
Sim_stoian
Tomasa
Sabina
Mami25_7
Andries
Mandarinutza
Ses
Toma_lly
Mihailescu Teodora
Ses, nu ai mai spus daca poti sa ajungi sau nu.
Sim
22+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Gabriela77 spune:
Roxana, cat ma bucur ca e bine prietena ta! Sint tare fericita cand aud vesti bune! Sper ca si tu esti mai bine cu raceala aia !
Andreea, bine ai revenit de la Paris! Asteptam povestile !
Bine k m-ati lamurit si pe mine cu incompatibilitatea de grupa, ca mie nu mi-a zis nimeni nimik, nici medicul de familie, nici ginecologul, avem amandoi RH+, dar eu O si sotul B.
Pupici tuturor ! Plina de energie azi, dupa o noapte bine dormita ! Frumos si afara si in suflet !
Gabriela,
21 +
Sara Medeea
lentzi1975 spune:
Buna dimineata si de la noi.E chiar frumoasa dimineata asta.
Cecilia - multumesc pt.raspuns. Eu oricum am programare la Herghelegiu miercuri pt.eco si cred ca centrul respectiv imi vor lua doar sange. Am inteles ca eco e valabila 24 ore de cand o faci.
Anisia - intr-adevar incopatibilitate de RH nu aveti si dupa parerea mea nici incopatibilitate de grupa nu o sa fie. Asa cum a scris si Tomasa si mie mi s-a spus ca apare mai des in cazul in care mama are grupa 0 si tatal alta grupa - acesta fiind si cazul meu.Mie mi-a dat trimitere la Institutul de Hematologie pt.dozare de anticorpi.
lentzi
15 fix
Carmenita spune:
Dragelor, eu am avut cateva zile de cosmar. Cand in sfarsit ma bucuram ca a venit sotul, ma trezesc napadita de necazuri. A facut o viroza si a stat doua zile cu febra, in prima zi 38.7 iar a doua zi timp de 9 ore nu i-a scazut febra sub 39.7. I-am facut frectie cu tot ce se poate, plus algocalmin, paracetamol, ceaiuri. Pana la urma l-am trimis la urgenta cu sora-sa si cumnatu, ca pe mine nu au vrut sa ma ia, ca cica mi se face rau pe acolo. Va dati seama ca am stat ca pe ghimpi pana au venit. Pana la urma, cand a ajuns acolo i-a scazut febra. Leucocitele i-au iesit foarte mari, si pentru ca a avut episoadele astea de febra isi da o tanti cu parerea ca ar putea fi suspect de malarie, el venind din Dubai. Si dupa ce arunca bomba il trimit acasa. Dar Dubai nu este o zona cu risc de malarie, oricum, nu mai conta nimic, am intrat in panica, pentru ca malaria netratata poate sa te bage in groapa. Din fericire avem rude saritoare si un alt cumnat care este navigator si a fost in zone cu risc de malarie, avea in casa singurul medicament pentru asa ceva, Malarone. Bineinteles ca acest medicament nu exista pe piata romaneasca, deci aici mori cu zile. Asta se intampla sambata seara si cum era de asteptat spitalul judetean din COnstanta nu face analiza pentru malarie, ci doar spitalul de boli contagioase, dar doar luni se poate face. Normal ca a luat medicamentele preventiv, pentru ca nu ne puteam risca, oricum ele se pot lua si preventiv la primele semne de raceala, in zonele astea cu risc de malarie. Ieri a fost la spital, l-au tinut pana la vreo 12 acolo, macar i-au facut toate analizele, sange din vena, din deget, exudat faringian, proba de urina. Dar deja ii scazuse febra, avea doar 37.4. Analizele, cum se intampla la romani nu sunt gata mai devreme de miercuri si pana atunci nu ii dau tratament ca nu stiu pentru ce sa il trateze. Ne-am mai linistit pentru ca azi noapte nu a mai facut febra.
Asa ca eu sunt varza cu somnul, plus ca pana la urma m-am pricopsit cu o tuse.
SPer ca nu v-am plictisit cu peripetiile noastre. Ideea de baza e ca traim intr-o tara in care sistemul medical e sub orice critica.
Carmen 18 fix
Ideea e ca daca ajungi
Gabriela77 spune:
Vai Carmenita, pe bune, ca m-a speriat povestea ta! Saracuta ta prin ce emotii ai trecut! Chiar ac e varza sistemul asta medical! Ce prostie! M-am infuriat!
Sint convinsa ca nu e nimik grav, ci o viroza puternica! Da' sa vina analizele si sa va linistiti!
Pupici,
Gabriela,
21 +
Sara Medeea
Mada_Ele07 spune:
Salutare tuturor burticilor. Ieri am fost la eco 4D si am aflat ca voi fi mamica unei FETITE!!!! Exact ce imi doream. Sunt foarte fericita.... O sa se numeasca Raisa.
ce sfat vreau sa va cer: acum o luna mi-am facut analiza secretiei si a iesit infectie cu Enterococcus spp. D-na dr mi-a recomandat sa astept o luna sa mai avanseze sarcina si sa iau eritromicina sau zinnat. acum am 20 saptamani. a mai patit vreuna ceva asemanator?
multam
...nu stiu sa trec imagini cu burtica si carut roz....poate ma ajuta careva.....![]()