Mamici de septembrie - octombrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxana_G spune:
Eu tot la birou. Nu va ingrijorati daca nu mai postez pana maine la pranz, doar obosita si ocupata.
Apropos, am dat de prietena care a nascut si pana la urma sunt bine si ea si BB. DD ajuta si e mereu cu ochii pe noi!
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
aniast72 spune:
Dragele mele, acum am picat si eu din excursia la Paris. A fost superb, bebe a fost cuminte si m-a lasat sa umblu de dimineata pana seara fara crampe sau dureri. N-am citit deocamdata nimic din urma, am vazut listutza si m-a intristat sa o vad pe Liana30 acolo...nu stiu ce s-a intamplat, o sa citesc maine iar cand voi fi la zi cu cititul voi povesti in cateva cuvinte si despre calatoria mea.
Acum vad si ca ati propus o intalinire. Cand va fi si unde?
Pupici si revin maine.
Andreea
23+ cu 
aeperju spune:
Spuneti-mi, ecografie 3D se poate face in orice luna? Stie cineva prin Iasi un doctor care face astfel de ecografii? Mersi!
Emma 20+
Annisia spune:
Fetele mele, ia bagati niste materie cenusie acilisea! Fusei tarata de al meu la Urgente la Floreasca si ne-am facut RH-urile. Eu am A+ si el B+. Care e treaba cu ele? E ok? Grupele sunt compatibile? RH-urile asa trebuie sa fie sau cum? Fata nu se pricepe asa ca...heeelllpppp!!!!!!
danuta36 spune:
Daca aveti amandoi acelasi Rh-pozitiv,in cazul vostru-e foarte bine.
E O.K.,nu ai de ce sa-ti faci probleme.Cu grupele nu stiu care-i treaba,caci pe mine m-au atentionat doar in privinta Rh:eu am B3-,sotul are 01+.

Noapte buna!
Sabina spune:
In primul rand, ai RH pozitiv, deci e cum se poate mai bine.
Nu ai acelasi rh cu sotul, asta inseamna incompatibilitate de grup parca, dar la asta nu ma pricep, pt ca sotul meu are tot 0 ca mine (eu am 0 negativ, el pozitiv)
cel mai bine e sa intrebi medicul, in principiu nu ai de ce sa-ti faci probleme, totul e in ordine, numai ca eu nu-s ginecolog, asa ca ce zic eu n-are valoare de diagnostic:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by danuta36
Buna dimineata!
Fetelor,de vreo doua zile ma framanta o problema.Am tot citit pe net despre tot felul de vitamine,pe care ar trebui sa le luam in timpul sarcinii:Materna,Prenatal,Elevit etc.Mi-e dr. nu mi-a recomandat nimic,in afara de acid folic si utrogestan.Ma tot intreb daca n-ar trebui sa iau si eu ceva vitamine,fara a mai astepta rec. de la el,ca doar rau nu pot sa-mi faca.Voi ce-mi spuneti,luati vitamine sau nu?
dana17+
danuta36, parerea mea e sa iti faci niste analize de sange inainte de a lua orice, sa vezi cum stai cu Fe, cu Ca, cu minerale etc. Eu mi-am facut analizele de care iti spun si totul a iesit super, asa ca nu mi s-au recomandat vitamine de nici un fel (mie, de ex, mi-ar fi facut rau, ca nivelul meu de Fe e foarte bun, deci vitaminele POT face si rau, nu numai bine, mai ales ca multe sunt sintetice). Daca vrei sa stai linistita referitor la vitamine, ia baga in tine mancare sanatoasa, fructe, legume, sucuri naturale facute de tine acasa, etc. Poti sa iei linistita pulbere de orz verde (eu o luam cu lingurita si o dadeam pe gat cu ceai, ca altfel nu o puteam inghiti) si ulei de peste. Daca iti iei capsule sau tablete de usturoi, vezi sa nu mai contina alte plante, cel mult patrunjel!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
tomasa spune:
Annisia, e bine ca ai RH+, asta este foarte important. Cel mai bine, ideal, ar fi fost ca tu si tatal copilului sa aveti si aceeasi grupa de sange, dar si asa e ok. Va trebui sa-i spuneti ginecologului ca aveti grupe de sange diferite si iti va face o analiza, un titru de anticorpi la un moment dat, prin sapt. 26-28. Incompatibilitatea asta de grupa se manifesta destul de rar insa e bine sa faci analiza. Si eu am facut-o la prima sarcina si a fost ok, nu aveam probleme, anticorpi adica (eu am O+, sotul B+) si o voi face si acum. Tudor, baiatul meu a luat grupa sotului, B+ si prin urmare a facut un icter fiziologic mai pronuntat la nastere avand alta grupa decat a mea, dar asta a fost singura noastra problema din cauza incompatibilitatii de grup sanguin, minora de altfel.
Oricum e un lucru foarte frecvent ca cei doi soti sa nu aiba aceeasi grupa de sange si totul merge bine in sarcina.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
18+
mandarinutza spune:
Aniast, bine ai venit din vacanta. Intalnirea este maine 9 mai,ora 17 la taverna la Gigi, pe langul parcul Tineretului.
Annisia, aveti ambii RH +, deci este f bine. Stiu ca mai exista o incompatibilitate intre grupa 0 la mama si celelalte grupe la tata(Roxana scria despre aceasta), dar nu e cazul tau.
Mandarinutza
22+
Antonia Maria
Poze
tomasa spune:
Danuta, eu iau Elevit. Mie ginecologul mi-a spus ca sunt necesare si ca doar alimentatia, oricat de sanatoasa ar fi ea, nu poate acoperi din pacate necesarul crescut din aceasta perioada, sarcina si alaptare.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
18+